Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Причини за затлъстяването ми - възможно ли е от аборт ?

Featured Replies

След направен аборт преди четири години,качих доста килограми в следващите три месеца(за това мисля,че е в следствие на аборта).Три години след това износих и родих здраво бебе.През бременността качих над 30кг.,8 месеца след това сьм 6 кг. по вече от преди да забременея.

Вьпроса ми е вьзможно ли е напьлняването да е от аборта,на какво може да се дьлжи,на какьв специалист трябва да отида и мога ли да си вьрна предишните килограми.

Благодаря предварително на който ми отговори!

Редактирано от Trichocephalus
заглавие (преглед на промените)

След аборта,аз пък отслабнах..

Физиология,но много си качила по време на бременността си! cool.gif

Не е важна толкова причината,за качените килограми-просто мини на диета и фитнес!

Успех! cool.gif

Знам,че е много,но тях почити ги свалих.А предните са от много време и немога да ги сваля

Търсиш си причина и оправдание за твоето затлъстяване. Я да се вземеш в ръце и да почнеш да ядеш по-малко пък после се оплаквай.

Може медикаментите,които са ти изписали след аборта да са ти повлияли на килограмите...сега пиеш ли "антибебе"?

• Автор

Не,не си тьрся оправдание,а просто причината.

Преди бях 58-60кг.,след аборта за три месеца станах 82-85кг,затова се чудя.Пиех някакьв антибиотик(непомня какьв),сега нищо не пия.58кг.си ги подьржах много години,без диети,без нищо и после изведньж качих,затова ми е странно.Точно в него период пиех силни антидепресанти и ми обесняваха с това надебеляването.Казаха,че като спра и се изчистя ще сваля.Не приемам нищо вече две години и половина,какво е това чистене,затова почнах да мисля дали не е от аборта.

В никькьв случей не ям по вече от преди,а и хич не сьм се залежала.

Не,не си тьрся оправдание,а просто причината.

Преди бях 58-60кг.,след аборта за три месеца станах 82-85кг,затова се чудя.Пиех някакьв антибиотик(непомня какьв),сега нищо не пия.58кг.си ги подьржах много години,без диети,без нищо и после изведньж качих,затова ми е странно.Точно в него период пиех силни антидепресанти и ми обесняваха с това надебеляването.Казаха,че като спра и се изчистя ще сваля.Не приемам нищо вече две години и половина,какво е това чистене,затова почнах да мисля дали не е от аборта.

В никькьв случей не ям по вече от преди,а и хич не сьм се залежала.

Добре де,защо се косиш да мислиш за неща,които са били преди 4 години..Сама казваш,че сега си с оптималното за теб тегло..какъв е проблема тогава..Мисли за настоящето..Обърках се вече.В момента с наднормено тегло ли си или търсиш причината за надебеляването преди 4 години?

Защо намесваш аборта след като преди 3 години си родила и си качила доста килограми...нещо не виждам връзка..или съм разсеяна ;)

• Автор

Да,в момента сьм с наднормено тегло

Почити свалих кг. качени през бременността,но предните 25 са си все още по мен

Да,в момента сьм с наднормено тегло

Почити свалих кг. качени през бременността,но предните 25 са си все още по мен

Няма връзка между аборт и качване на килограми. Явно тогава се е случило организма ти да реши да пълнее, ако не си сисменила хранителни и двигателни навиции .

Не губи ценно време да търсиш причината за килограмите,търси решение!

• Автор

Много моля темата ми да бьде изтрита.

Сьжелявам,че се регистрирсх,а и незнам какьв е регламента за изтриване,но ако е вьзможно моля да бьде направено sad.gif

Ох, колко сте груби някои.Какво грешно има в това, че жената се интересува?Ако нямате адекватни отговори или ви е много досадно, можете да спестите някои подигравателен, високомерен и некомпетентен ред!

Сега към въпроса.@Едно момиче, казвате, че абортът е бил по медицински причини, може това да се дължи на някакъв хормонален дисбаланс и това да се е отразило на теглото.Хормоните според мен са главна причина.Може би ще ви е от полза да си направите хормонален тест, ако не сте.И най-добре е да се обърнете към компетентен лекар!

Точно причините трябва да се търсят, преди да се направи стъпката за решение.Защото ако са хормони, за какъв фитнес съветвате изобщо?!

Успех!

Ох, колко сте груби някои.Какво грешно има в това, че жената се интересува?Ако нямате адекватни отговори или ви е много досадно, можете да спестите някои подигравателен, високомерен и некомпетентен ред!

Сега към въпроса.@Едно момиче, казвате, че абортът е бил по медицински причини, може това да се дължи на някакъв хормонален дисбаланс и това да се е отразило на теглото.Хормоните според мен са главна причина.Може би ще ви е от полза да си направите хормонален тест, ако не сте.И най-добре е да се обърнете към компетентен лекар!

Точно причините трябва да се търсят, преди да се направи стъпката за решение.Защото ако са хормони, за какъв фитнес съветвате изобщо?!

Успех!

Да. И аз мисля, че са груби. А също и че такова внезапно и бързо пълнеене, несвързано с промяна в навиците на хранене и живот, може да бъде свързано единствено с хормонален дисбаланс, вероятно причинен от стресовата ситуация - здравословен проблем, водещ до аборт по мед-ски показания. Най-добре е да се обърне момичето към ендокринолог.

Причината може да е просто залежал начин на живот а това не се казва дали е така , комбинирано с повечко храна и ето причината.

• Автор

Много благодаря за отговорите на maat и wertyusa!

В понеделник бях при ендокринолог,имам хормонален дисбаланс и започнах лечение.Надявам се всичко да се оправи.

Хората не са груби,просто човешката простота стана безгранична...жалко е,че има такава измет вьв здравните форуми,но е факт...

Ми да от спортистка и работеща жена изведньж кат легнах в кьщи и цял ден тьпча мазни,пьржени,сладки храни и мрьхтя(дали забравих нещо калорично да спомена)и цял ден не ставам от кревата.Синьт ми няма годинка ма сам се гледа за да не смькна някой грам кат стана.

Изумена сьм до кьде е стигнал тоя свят,хората се изрудиха...

Една позната след аборт, имаше такъв дисбаланс на хормоните, че запозна неописуемо окосмяване... Ходи на специалисти в София и за три месеца си беше като нова :rolleyes:

Редактирано от UserX (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Чисто физиологически не би трябвало да има връзка, но психологически е възможно. Възможно също така след раждане да се появят физиологически и психологически симптоми. Ако се решите да се посъветвате със специалист, най-добре първо да е интернист и от там вече със съответни специалисти, ако са Ви посъветвали така.

:ass:

След направен аборт преди четири години,качих доста килограми в следващите три месеца(за това мисля,че е в следствие на аборта).Три години след това износих и родих здраво бебе.През бременността качих над 30кг.,8 месеца след това сьм 6 кг. по вече от преди да забременея.

Вьпроса ми е вьзможно ли е напьлняването да е от аборта,на какво може да се дьлжи,на какьв специалист трябва да отида и мога ли да си вьрна предишните килограми.

Благодаря предварително на който ми отговори!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.