Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за цена на сайт

Featured Replies

Знам, че това е доста относително, но може ти ли да ми кажете колко пари мога да поискам на този сайт:

- дизайн няма :P (две-три таблици - нищо особено; не се гордея много с него sad.gif )

- 3-4 страници с текст и тук-таме някоя картинка

- скролиращи картинки на началната страница

- галерия (няколко снимки и lightbox)

- контактна форма

* Сайта е на HTML и CSS.

Не давам адреса, за да не се приеме за реклама.

Е, мога ли да взема 50лв на това? :speak:

Не, и толко няма да му вземеш, това всеки ще го направи, че дори и да е най-големия карък пак по-добре ще си го направи като вземе някой графичен редактор.Аз поне не бих дал 50 лева, че дори и 5 за 2 страници бяла хартия и черен химикал :)

• 2 месеца по-късно...

Понеже става на въпрос за цената на сайт ми стана интересно как се „развива“ Download.bg като комерсиален сайт след въвеждане на такса .Оказва се че за първите два месеца е загубил 45% от посетителите си. Съответно с -20.94% за януари и -24.38 за февруари.С такива темпове на „развитие“след още 2 месеца бог да им е на помощ. :handshake:

632844M.jpg

Можеш да вземеш и 100 лева. Стига да го продадеш на някой, който в близките стотина години е бил заключен някъде. Интересното е че все още има хора, които се чудят какво мишка или клавиатура. Така че зависи какъв балам клиент ще намериш :idea:

П.П. roy2roy, някога бях много голям фен на download.bg, но вече не смея да стъпя там!!! Те сами си го комерсиализираха и мисля че много добре знаят, че посетителите им ще намелят поне с 75-80%. Явно предпочитат да взимат по някой друг лев от сайт с 5 000 - 10 000 посетители, отколкото да ги уважава и посещава цяла България.

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

Всеки си преценя :help wanted: Може би ще им дойде акълът в главите като им намалеят приходите.

И аз така си мисля - по-малко посетители = по-малко реклами = по-малко пари

Понеже става на въпрос за цената на сайт ми стана интересно как се „развива“ Download.bg като комерсиален сайт след въвеждане на такса .Оказва се че за първите два месеца е загубил 45% от посетителите си. Съответно с -20.94% за януари и -24.38 за февруари.С такива темпове на „развитие“след още 2 месеца бог да им е на помощ. :angry:

632844M.jpg

Така става като ламтят много за пари.Развалих си мнението за Download.bg а и по-вечето програми от там може да си намериш безплатно от други саитове.

• 1 месец по-късно...
Знам, че това е доста относително, но може ти ли да ми кажете колко пари мога да поискам на този сайт:

- дизайн ..............

Здравей!

Провери за актуалната цена на сайта си Тук.

cool.gif

Между другото: моя сайт в момента струва 11 290 $. :wors:

Здравей!

Провери за актуалната цена на сайта си Тук.

cool.gif

Между другото: моя сайт в момента струва 11 290 $. :wors:

Ахах, хубав линк- Благодаря ти!

Май, темата е от миналата година, ама...

Всеки взима колкото успее, ако има щастието може и да вземе над 50 лв. за сайт!

На мен пък ми дава $0.00 на всеки сайт, който пиша ;)

едит: Вижте:

How Much Is Your Blog Worth?

Your blog, google.com, is worth $0.00

Редактирано от krasimirch0 (преглед на промените)

На мен пък ми дава $0.00 на всеки сайт, който пиша :)

Нещо бъркаш, тия експерти например оцениха Калдейта на $ 21,452 за няма и две десети от секундата sad.gif Вятър работа е тая оценка. Единична статична страница с лого и хедър по заявка, с малка галерийка от 5-6 снимки, текст до 1000 символа, всичко това пипнато и аранжирано от уеб мастър струва 80-100 лева. Само за обща информация на питащия. А аматьорските странички са с много по-ниска цена според зависи от нивото на експертност на тоя с парите cool.gif Да я покаже и ще му дадем оценка.

На мен пък ми дава $0.00 на всеки сайт, който пиша ;)

едит: Вижте:

How Much Is Your Blog Worth?

Your blog, google.com, is worth $0.00

Ахах, аз пък който и да сложа- сайт, все ми дава резултат от 0.00....

Сайтът се води, че оценява само блогове:

Your blog, wordpress.com, is worth $350,823,221.28 :rolleyes:

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

Всъщност, имам друго мнение.

В такъв тип сайтове хората плащат не за самото техническо средство а за дизайн!!!!

Моят опит показва, че такива сайтове могат да се продадат за по 2000 - 2500 лв, като в това число се включват авторските права.

Поразпитай рекламните агенции.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.