Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за климатик

Featured Replies

Вземай Фуджитцу Дженерал ASHB 09 LD.С плазма филтър е,със сигурност няма да се налага през зимата да добавяш нещо за отопляване допълнително.От плазмата определено има добър ефект.Аз съм с 12 от този модел,топля 26 кв.,без нищо освен ПВЦ дограма,справя се отлично през зимата и сметките за ток са напълно поносими.

Вземай Фуджитцу Дженерал ASHB 09 LD.С плазма филтър е,със сигурност няма да се налага през зимата да добавяш нещо за отопляване допълнително.От плазмата определено има добър ефект.Аз съм с 12 от този модел,топля 26 кв.,без нищо освен ПВЦ дограма,справя се отлично през зимата и сметките за ток са напълно поносими.

Благодаря на всички,

Обичам японската техника и клоня към Фуджитцу -то, но ме е страх от ментета.В Техномаркет например не виждам Фуджитцу.

Има две марки климатици: Панасоник и всички останали.

Сeгa за да не кажете че говоря наизуст имаме два панасоника, един хайер, осака и самсунг. Всичките са инвертерни. По-добро от панасоника просто няма. :)

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Благодаря на всички,

Обичам японската техника и клоня към Фуджитцу -то, но ме е страх от ментета.В Техномаркет например не виждам Фуджитцу.

Имай впредвид,че Дженерал Фуджицу са производство от завода в Шанхай или Китай.Доколкото ми е известно,той е новия завод на марката.Ако искаш за японския пазар,климите са убиец като показатели и са на 100 волта,но за тях нека пишат ползватели на такива.обаче и те са произведени в Китай,мисля.

Предложиха ми Осака 12-LBP1.Сега влизам да го разгледам, цената в магазина е 1020лв.

Има две марки климатици: Панасоник и всички останали.

Сeгa за да не кажете че говоря наизуст имаме два панасоника, един хайер, осака и самсунг. Всичките са инвертерни. По-добро от панасоника просто няма. :sobbing:

Намерил си с какво да го сравняваш... biggrin.gif Ние предлагаме сериозна машинка от която Панасоаника е твърде далеч...

Йорданова, какъв е лимита в крайна сметка с монтажа за да се спрем със спана :blink:

А... 1200-1300 в общи линии, нали знаеш ако може евтино и качествено е най- добрата комбинация.

Благодаря :sobbing:

Предложиха ми Осака 12-LBP1.Сега влизам да го разгледам, цената в магазина е 1020лв.

Това е добър избор....на панасоник не се спирай (освен ако не е телевизор)

Намерил си с какво да го сравняваш... biggrin.gif Ние предлагаме сериозна машинка от която Панасоаника е твърде далеч...

Йорданова, какъв е лимита в крайна сметка с монтажа за да се спрем със спана ;)

Фуджицу? Ако е за вентилатор има по 25 лв. на битпазар. Защото мой познат има и май само за това го ползва. Поне си мисли че има климатик. biggrin.gif

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Фуджицу? Ако е за вентилатор има по 25 лв. на битпазар. Защото мой познат има и май само за това го ползва. Поне си мисли че има климатик. biggrin.gif

хахах cool.gif Не искам да се бутам там , дето атовете се ритат , ама не си прав , колега :help wanted3: Лично аз много години слагах и панасоник - за моделите инвертор някога нямаше какво да се каже лошо ...чак си сложих и на мен такъв , ама за фуджитсуто да знаеш , че в момента е по добър .... просто нещата не са това , което бяха и .... не бих казал точно , че панасоника е една класа под фуджитсуто , обаче нещата са близки до това положение .... :cant believe: Това го казвам , като имам в предвид да се извадят 2 климатика от моделите с подобни характеристики и да се гледат здравина, тишина и ефективност ...за разни там гъзарии като плазмени филтри , УВ лампа и други такива "лъчетерапии" няма да говоря - за мен те не правят климатика по добър , а дигат цената с добавяне на гъзарски елементи ... cool.gif

Редактирано от juve (преглед на промените)

Вие съвсем ме объркахте, и все пак благодаря за размислите.

Доколкото усещам всичко е въпрос на късмет, е ...не на последно място е марката разбира се.

Хубава вечер на всички cool.gif

А... 1200-1300 в общи линии, нали знаеш ако може евтино и качествено е най- добрата комбинация.

Мога да добавя един конвенционален за да се влезе в лимита - цък

Но както е с всичко в живота - по-скъпото е по-хубаво. За повече начално дадени парички - повече и по-евтина топлина като месечни сметки после, повече тишина и надеждност, така стоят нещата sad.gif

• 3 седмици по-късно...
До утре трябва да реша кой климатик да взема.Панасоник CS-CU-UW9GKE или Midea MSG-09HR/I-8/GLORI

Благодаря!

Опитай да отложиш избора с няколко дни или поне с един. Описаните модели са поне на 3 години. Т.е. старички, с лоши параметри. В този ниския клас няма място за мислене и колебание, вземаш си една Мидеа, ако е 12-ка то трябва да е от серията Верту - цък ;) Или подобната и с еквивален 9 БТУ. Не са дадени никакви данни за помещанието, изолацията и очакванта температура и условия... Засега толкова. Успех в избора и покупката ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.