Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намира мрежя но няма нет ..

Featured Replies

Значи имам едни семейни познати дето скоро си взеха компютър и понеже имат и един стар такъв решиха да ме попитат как мога да вържят интернет на 2-та като на стария да е безжичен защото го искали в друга стая. Ок аз им казах да си купят 1 приставка за wi-fi те имат роутер който работи защото имат и лаптоп който по принцип лови интернет навсякъде в къщата. Преди малко ми се обади Бащами и ми каза че нещо работата не вървяла. Ако не се лъжя те са си купили усб адаптер за wi-fi и се получавал следния номер мрежата я намира конектва се всичко ок но като пуснат броузер и решат да влезат някой сайт няма нет. И сега Бащами иска да ходя да им го оправам. Ако беше в нас щах да човъркам 1 ден и да си го оправя без да питам ама понеже ще съм на гости не мога да се бавя толкова за това искам да питам имате ли идея какво да направя? Аз мисля да им прегледам настройките на роутера и евентуално да го рестартирам за да видим какво ще стане. Много е тъпо да ти се обаждат със такива проблеми по телефона защото ся незнае човек може за 1 минута да го оправя може и цял ден нищо да не направя. Някакви идеи точно какво да погледна докато съм там имате ли? Тези хора са ми много добри приятели и не искам да се усера.... благодаря за отговорите :yanim:

Понякога защитната стена прави подобни проблеми, така че пробвай.

А другите компютри имат ли нет? Ако и те нямат, проблемът може да в доставчика (напр. забил АДСЛ модем на БТК, липса на сигнал и т.н.).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.