Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Звук от ТВ през тонколонките на домашното кино

Featured Replies

Здравейте всички за коледа си взехме домашно кино с 5+1 тонколонки.Днес го разпечатахме и започнахме да го разучаваме,но не успях да намеря как като съм си пуснал ТВ-то звука да излиза от тонколоните на домашното кино.Отзад ТВ-то имам само и единствено euro jack(или нещо подобно) и се чуда как да изкарам звука през тонконите.Моля за помощ :P .

Здравейте всички за коледа си взехме домашно кино с 5+1 тонколонки.Днес го разпечатахме и започнахме да го разучаваме,но не успях да намеря как като съм си пуснал ТВ-то звука да излиза от тонколоните на домашното кино.Отзад ТВ-то имам само и единствено euro jack(или нещо подобно) и се чуда как да изкарам звука през тонконите.Моля за помощ :P .

Ами със СКАРТ-а няма как да го вържеш (той не е ИЗХОД от ТВ-то а е вход)

послепис: Ако ТВ-то ти няма OUT няма как да стане

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

• Автор
Ами със СКАРТ-а няма как да го вържеш (той не е ИЗХОД от ТВ-то а е вход)

послепис: Ако ТВ-то ти няма OUT няма как да стане

таааа какво е СКАРТ

• Автор
а на уредбата какъв изход има

на домашното кино или на ТВ-то?

• Автор
ето това е scart кабел

на домашното кино

имам имам, в ТВ-то само за него има вход

имам имам, в ТВ-то само за него има вход

Абе човек... на тебе ти трябва АУДИО ИЗХОД от телевизора за да го вържеш с 5+1 (колони). Щом нямаш никакви изходи няма как да се свърже... (кое не разбираш?)

СКАРТ (се нарича) е "euro jack-а" (както наричаш ти). Той е ВХОД за телевизора!

Когато гледаш филми на DVD-то ще имаш звук на колоните (като са вързани към него) но на телевизия не можеш да слушаш на колоните след като нямаш OUT на ТВ-то

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

значи имаш scart на домашното кино имаш scart на ТВ трябва да имаш на дистанционното на домашното кино бутон за избор на ТВ избери го

• Автор
значи имаш scart на домашното кино имаш scart на ТВ трябва да имаш на дистанционното на домашното кино бутон за избор на ТВ избери го

правих го но звука не се прехвърли(от ТВ-то в тонколоните) какво да направя

бтв ТВ-то ми е prolux a домашното кино samsung има ли значение че са различни?

правих го но звука не се прехвърли(от ТВ-то в тонколоните) какво да направя

бтв ТВ-то ми е prolux a домашното кино samsung има ли значение че са различни?

Ами изкарай си звука от изхода за слушалки на ТВ - и без това телевизионните програми не са 5.1.
  • Автор
Ами изкарай си звука от изхода за слушалки на ТВ - и без това телевизионните програми не са 5.1.

туко що го пробвах не става и не става :speak:

туко що го пробвах не става и не става :speak:
От къде намери толкова бързо кабел "Жак към Чинч" ???Случайно да имаш меню за настройки на входящия сигнал на самото домашно кино(ДВД)?

Редактирано от jivkosivanov (преглед на промените)

• Автор
От къде намери толкова бързо кабел "Жак към Чинч" ???Случайно да имаш меню за настройки на входящия сигнал на самото домашно кино(ДВД)?

искаш да кажеш този ли кабел.това дистанционното може да видите нещо и от там

искаш да кажеш този ли кабел.това дистанционното може да видите нещо и от там
Точно така.Уцелваш правилните 2 букси (балата и червената) и другото е въпрос на настройки.Все пак се увери че излиза звук от гнездото за слушалки.
  • Автор
Точно така.Уцелваш правилните 2 букси (балата и червената) и другото е въпрос на настройки.Все пак се увери че излиза звук от гнездото за слушалки.

излиза звук(с обикновенни слушалки) но като свържа не става не се чува звук през тонколоните на киното(за кратко ше му викам ДВД) а настройките на ТВ-то или на ДВД-то трябва да се направят?

излиза звук(с обикновенни слушалки) но като свържа не става не се чува звук през тонколоните на киното(за кратко ше му викам ДВД) а настройките на ТВ-то или на ДВД-то трябва да се направят?
Твоето ДВД няма ли случайно ТВ Тунер като при Видео-плеърите че да не се мъчиш с тоя звук ?

Като включиш кабела с чинчовете иди в менюто на ДВД-то за промяна на входящия сигнал. Виж дали на някое AV ще тръгне - по-точно на това на което отговарят чинчовете отзад.

преставям ти "г*за" на ТВ-то biggrin.giflaugh.gif

Трите вертикални букси на гърба на ДВД-то вход ли са или изход.(не се вижда на снимката)Отпред на панела няма ли вход за Камера?Друг вариант - нямаш ли входове на Субуфера?

• Автор
Трите вертикални букси на гърба на ДВД-то вход ли са или изход.(не се вижда на снимката)Отпред на панела няма ли вход за Камера?

ам in пише значи вход ще е

ам in пише значи вход ще е
Ако е in ,мушкай кабела и от менюто на ДВД-то смени входящия канал.

• Автор
Ако е in ,мушкай кабела и от менюто на ДВД-то смени входящия канал.

а от де да сменя входящия канал двд-то е самсунг а кой кабел да скача този ли и къде да го скача

а от де да сменя входящия канал двд-то е самсунг а кой кабел да скача този ли и къде да го скача
Изход за слушалки на телевизора>кабел-жак към 2чинча(този който показваш)>червена и бяла букса от трите вертикални на гърба на ДВД-то(щом казваш че са вход).

После влизаш в менюто на ДВД-то и виждаш къде има изброени НАПРИМЕР - AV,TV,Component и избираш някое от тях, без Component защото той е за 3-те хоризонтални букси.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.