Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за MU Online, сървъри и други

Featured Replies

Публикувано изображение

Server Info:

WebSite: Http://mu.optinet.bg

IP: 87.1.241.4

Port: 44405

Exp: 200x

Drop: 90%

Level for Reset: 330

Point for Reset: 500

Point Keep: No

Reset With Items: No

Bless Bug: Off

Max Reset: 100

Server Work: 24/7

Server Administrator: [email protected]

Редактирано от dqvol91 (преглед на промените)

• Отговори 707
  • Прегледи 396k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• .:: Dead Mu Mu Online ::. Information : - Server Name: Dead Mu - Site : http://DeadMu.net/ - Version: 99d+97i - Server is from: Bulgaria - Experience: 5000x - Item drop: 80% - MaxStats: 32767

• Заповядайте в http://insane-mu.sytes.net/ Version: 1.0L Exp: 999x Drop: 100 Max reset: 999 BB: OFF Points per level: 6/7/8 Reset level: 400 Reset Zen: 10mi Reset points: Ресват се Spawns: Everywhere B

• eXisMu » Exp: 99999x (MAXIMUM) » Drop: 80% » Version: 97d+99i » WebShop » 24/7 Online » http://mu.me4o.info

Публикувани изображения

Бати сервера нуждае се от рам памет какъв сервер е тогава.... да изнудвате играчите хахахах

Доколото виждам този сайт сам си го правил нали?? Щото щом е качен във хит.бг начи ти си си правил index-a ,мисля :)

хит.бг го използвам като домейн...

а иначе сайта ДА 3/4 е мой а 1/4 на anhimilator

Засича супер яко още кат пуснеш играта така ли ? смисал сичко лагва супер мн се едно е супер голям лага от нета ти и невиждаш нито мишка нищо ?

вийдам мишката самоче когато мрадна..... абе засича лудооооо ако искам някаде да цъкна трябжа да задарйя бутона на мишката и е много кофти не мога да играя! плс помощ Публикувано изображениеПубликувано изображение:(Публикувано изображение:( :cry:

Редактирано от gogito_kol (преглед на промените)

Здравейте.Искам някой по лесен сървар на му със пове4е еxp.Ако някой може да ми предложи да пише.Благодаря предварително :newspaper:

• 2 седмици по-късно...

Abe pi4ove the best mu server is MuMania Exp x100 drop 80% ima admini i GM koito se grijat da nqma afk i azni hac4eta posetete saite mumania.net koito ot Nedelq oficialno e s nova optika i 6te startira DAVAM GARANCIA 4E NQMA DA IMA PROBLEMI S IGRATA VI TAM SUPER E :rolleyes: MI vlez na kozmubg.net i se registrirai exp to e mnogo no puk se ress na 1000lv awe palni idot6tini no 6tom iska6...

Server: Bru7aL Mu Experience rate: 400x Server Version: 0.99b Drops: 80% Server IP: bru7al.no-ip.info Level Reset : 400 Points per Reset : 400 Reset : From the Web Clear Skills + Inventory when Reset Auto Class Upgrade

• 2 седмици по-късно...

Server: Catle Hill MuOnline

Experience: Max

Drop: Max

Server version: 1.02D

Server IP: mubg.mooo.com

Reset Level - 350

Points for Reset - 1000

Reset from page ,after login in acc

Box of kundums +2 and +3 in Lorencia Bar

Server: Catle Hill MuOnline

Experience: Max

Drop: Max

Server version: 1.02D

Server IP: mubg.mooo.com

Reset Level - 350

Points for Reset - 1000

Reset from page ,after login in acc

Box of kundums +2 and +3 in Lorencia Bar

Брао пич точно такава версия на MU търсех да играя ! :clap: Недостатака е че много малко играчи играя и е тъпичко ... Публикувано изображение

Редактирано от 23' (преглед на промените)

Публикувано изображение

Exp: 3x

Version: Ma3x MU 1.0

Maps: Standard + Kalima + Castle Siege

Drops: 35%

Bless bug: Off

Events : Devil Square, Blood Castle, Chaos Castle, Deep Castle

Castle Siege and Lord Mix Working

Jewel Mix working, Dark Lord pets and Pet Trainer working !

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

PhoenixMu

http://phoenixmu.org/

Experience 1000x

Drop 80%

Version 1.0L

Type PvP

Level Reset 375

Point Reset 500

Reset zen 25.000.000

Clear Inventory Off

Reset Metod Web

Bless Bug Off

Point Level 5/6

Guild Crt Level 150

PK zen 5.000.000

Download Full Client - 133 MB

Спалндовете са големи, има снимки в сайта :)

Редактирано от conected (преглед на промените)

Здравейте на всички Му фенове. Тук съм за да предложа един нов и зарибен сървър на всички любиители на касическата стара 99б версия, но тук за малко разнообразие са добавени и нови итемс от Сезон 2. Е ето и сървъра:

Име : DrvilS-Mu

exp : 250x

drop : 50%

reset level : 400

points per reset : 400

zen za reset : 100mil

zen za 1 kill : 10 mil

Monster HP : 90%

points per level for BK,SM,ME=8

points per level for MG, DL = 10

Dobri spownove v kalima,icarus,icarus 2,arena,davias

Rabote6ti Devil Square, Blood Castle, Chaos Castle

NQMA LAG SUPER HOST MNET VARNENSKIQ INTERNET DOSTAVCHIK

Sait DrvilS-Mu websait !!!

kak mi se djuga mu prosto ne e istina 4akam 15 min dokat se drupne edin server ne izdurjam prosto ne sam igral ot 5 meseca i kato poglednah edno klip4e ....aaa :angry: geroi mi sa previdqha v o4ite

• 2 седмици по-късно...

От известно време разциклям му но има едно нещо, което ме гложди ... как мога да си оставя героя АФК, вярвам че въпроса ми е малко нооб но какво да направя ... от питане не боли нали ? :P Благодаря предварително за инфото !

От известно време разциклям му но има едно нещо, което ме гложди ... как мога да си оставя героя АФК, вярвам че въпроса ми е малко нооб но какво да направя ... от питане не боли нали ? :angry:

Благодаря предварително за инфото !

Eто с този минимизатор може да стоиш афк.Натискаш Ф12 после Ф11 и вече само с ф11 може да си криеш/показваш Mu Online , а за афк натискаш десен бутон на мишката и не пускаш натискаш Ф11(играта се скрива) и тогава пускаш десен бутон на мишката.Към някои файлове може да има и инструкции как да ползваш "windowmode" а на някои сървъри клиентите си имат сложен "windowmode"

Eто с този минимизатор може да стоиш афк.Натискаш Ф12 после Ф11 и вече само с ф11 може да си криеш/показваш Mu Online , а за афк натискаш десен бутон на мишката и не пускаш натискаш Ф11(играта се скрива) и тогава пускаш десен бутон на мишката.Към някои файлове може да има и инструкции как да ползваш "windowmode" а на някои сървъри клиентите си имат сложен "windowmode"

Благодаря за линк-а !:angry22:

някои знаели нещто за сървара playrıng че не мога да открия нищо за него,някои ако знае нещто благодарско от сега

някои знаели нещто за сървара playrıng че не мога да открия нищо за него,някои ако знае нещто благодарско от сега

Ако не с ме излъгали то playrıng сега е Vestel

Тука виждам всеки пита за сайт на даден сървър. Абре, хора, да ви дам сайт на Google, по добра работа Публикувано изображение- google.bg за простите. Като не знаете някой сайт, търсите там, защо само спамите?!

Между другото, вчера си направих сървър на Mu, скоро може да го пускам Публикувано изображениеПубликувано изображение

Version: 1.00L

ExP:3000

DroP:200

PPL(BK,SM,ME):35

PPL(MG,DL):40

Reset on level: 350

MaX level: 500

Aut0 ReseT

Keep stats

Само се чудя дали да пускам Kundun-и по магазините :)

Когато направя сайта, разни щуротии и още, ще го пусна(до няколко седмици)!!!

Редактирано от ExPloSe (преглед на промените)

Тука виждам всеки пита за сайт на даден сървър. Абре, хора, да ви дам сайт на Google, по добра работа Публикувано изображение- google.bg за простите.

Сървърите много често си сменят адресите а конкретно за Playring ако успееш да намериш сайта кажи :clap:Публикувано изображение .А това "простите" е много добро само защо и ти си рекламираш сървъра на тези "простите" Публикувано изображение А да не говорим кои спами , че ти освен обиждаш потребителите , правиш и спам с реклама на не работещ сървър :nono: За това моля :hush:

Някои да знае как се поставя солидна защита за Му,че си направих сървар обаче немога да намеря хубава защита ПП: ако на някои му се играе ---> pentagonamu.no-ip.info

И аз мога да предложа един серв - http://firemu.zapto.org а и още един http://mu.stz.bg а и още един http://77.236.170.161/ ае дайте и вие някои-друг сервер :rolleyes:

Редактирано от UnN0rMaL (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.