Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за MU Online, сървъри и други

Featured Replies

а ако някои знае как се баннва по ИП нека каже мн ми тря

• Отговори 707
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• .:: Dead Mu Mu Online ::. Information : - Server Name: Dead Mu - Site : http://DeadMu.net/ - Version: 99d+97i - Server is from: Bulgaria - Experience: 5000x - Item drop: 80% - MaxStats: 32767

• Заповядайте в http://insane-mu.sytes.net/ Version: 1.0L Exp: 999x Drop: 100 Max reset: 999 BB: OFF Points per level: 6/7/8 Reset level: 400 Reset Zen: 10mi Reset points: Ресват се Spawns: Everywhere B

• eXisMu » Exp: 99999x (MAXIMUM) » Drop: 80% » Version: 97d+99i » WebShop » 24/7 Online » http://mu.me4o.info

Публикувани изображения

Така, искам да помоля да ми дадете точен линк да си дръпна версия 1.02к, защото един френд има версията от отдавна и си направи сървар :), той не я е качил в сайт... Аве моля ви дайте точен линк, защото много търсих, но все не намирам! Мерси предварително :yanim::rolleyes:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Така, искам да помоля да ми дадете точен линк да си дръпна версия 1.02к, защото един френд има версията от отдавна и си направи сървар :), той не я е качил в сайт... Аве моля ви дайте точен линк, защото много търсих, но все не намирам! Мерси предварително :angry::angry:

Твои приятел е направил сървър.То тогава за да играеш на него ще ти трябва не само клиент , но ето заповядаи>>>1.02K.Пиши пак ако имаш въпроси Публикувано изображение

Я сега някой по-разбиращ да обясни как да играя Mu със включен ClearType при LCD монитор.Благодаря ! :ph34r:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

Публикувано изображение

PhoenixMu

www.phoenixmu.org

Experience: 700x

Drop: 80%

Version: 1.0L

BlessBug: Off

Reset level: 350

Zen reset: 50ml

Points for reset: 300

Pk zen: 5ml

Points level: 5/7

Guild create level: 150

Uptime: 24/7

Download Client -

Mirror1

Mirror2

Mirror3

Инсталиране на клиента -

Инсталацията е лесна, резархивирате го с WinRAR.След това кликвате на файла Launcher.exe, избирате сървъра ни от Server List и давате RUN!

Моля някои да каже как да баннвам по ИП Публикувано изображение никои не казва а мн ми трябва

Банна е от саита ня от сървъра

Така отворете config.php (на easyphp), и най-отдолу направете няколко нови редове.

След това Copy/Paste това

в конфинга(ама най-отдолу , дето са новите редове) !

Това е , там където пише $blocked = "xx.xx.xx.xx"; , на мястото на xx.xx.xx.xx , пишете IP-то на хакера !

Урока e от CSKA.DaRk4o Публикувано изображение

Банна е от саита ня от сървъра

Така отворете config.php (на easyphp), и най-отдолу направете няколко нови редове.

След това Copy/Paste това

в конфинга(ама най-отдолу , дето са новите редове) !

Това е , там където пише $blocked = "xx.xx.xx.xx"; , на мястото на xx.xx.xx.xx , пишете IP-то на хакера !

Урока e от CSKA.DaRk4o Публикувано изображение

Какво лъжеш ве това сам го писал аз виж в коя дириктория е в дата.бг :help wanted3:

Какво лъжеш ве това сам го писал аз виж в коя дириктория е в дата.бг :)

Бе викай на някои друг ,а че е твое не знам не съм го гледал от кои е.Аз от CSKA.DaRk4o съм го видял така , че Публикувано изображение.

А като е твое , защо не отговори на човека :) ?

• 2 седмици по-късно...
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

Здравейте,ето ви сайт в който е описано всичко как трябва и какво ви трябва за да си направите 1 Mu Online server :clap:Сайта

Искам да попитам от къде мога да си изтегля web пакет-и за да си направя Уеб страница на Му ? Благодаря предварително. :>

Искам да попитам от къде мога да си изтегля web пакет-и за да си направя Уеб страница на Му ?

Благодаря предварително. :>

Виж си ЛП

Публикувано изображение

ZeR0 ZoNe Mu отново онлайн, с нова версия !!!

Характеристики:

Version: 1.04f

Experence: 200x

Drop: 60%

Reset Lvl: 400

Reset points: 350

Max lvl: 400

Max stats: 32k

Zen Reset: 350ml

Bless Bug: Off

Item Max: +13+28

Dark Wizard, Dark Knight, Elf LevelUp Points: 5 (+1 after finishing 2nd quest)

Dark Lord LevelUp Points: 6-7

MG LevelUp Points: 6-7

Max Res: 500

Евенти:

Blood Castle Event

Devil Square Event

Chaos Castle Event

White Wizzard Event

Ring Attack Event

Golden Dragon Event

Red Dragon Event

Castle Siege Event

Crywolf Event

Nightmare Event

Kantru/Maya Event

Админ: ADMIN, DDEVILL

Сайт: http://zerozone-bg.com

Ще има много и интересни евенти!!! Поддръжка на ViP зона!!! Много изненади!!!

Редактирано от D_D_E_V_I_L_L (преглед на промените)

alCaTrazMu Presents :

Server Info :

*Ver. : 97d+99items

*Server web : http://alcatrazmu.no-ip.info/ or http://alcatrazmu.trepach.com

*Client special for alCaTrazMu

*Exp : 999 999 999

*Sucessfull rate : No Fell

*Golden invazions : per 5 min.

*Bless Bug : On

*Spawns : BiG

*Shops : Fully loaded with items +11+16

*Quest : In Shop

*Wings 1/2 lvl : In Shops

*Server up time : 24/7

*Level up Points : Bk/Sm/Me : 5

MG: 7

*Reset : Auto in 350 lvl

*Max Stats : 32767

100% FuN , 100% NoCrash , 98% NoLaG :rolleyes:

Влизайте сървъра е от скоро и още няма хора с много ресове!

Публикувано изображение

Значи изтеглих си сървър файлове, SQL LEAVE, и при една от стъпките трябваше да се направи дата бейс (MuOnline), направих после трябваше да ресторна дата бейса и при ресторването ми даде тази грешка Публикувано изображение някой коийто разбира може ли да ми каже защо става така, или да ми каже как да я оправя.Благодаря предварително!

Значи изтеглих си сървър файлове, SQL LEAVE, и при една от стъпките трябваше да се направи дата бейс (MuOnline), направих после трябваше да ресторна дата бейса и при ресторването ми даде тази грешка Публикувано изображение някой коийто разбира може ли да ми каже защо става така, или да ми каже как да я оправя.Благодаря предварително!

Виж ЛП а за грешката напиши си правилно пътя.Предполагам , че сървърните файлове с ти в папка D:\Mu Server\........... а ти си оставил в пътя D:\muserver\.......... съответно не може да намери такава папка и няма рестор това е.Пиши ако има нещо да помагам Публикувано изображение

Точния път си пиша... D:\MuServer\db baks\MuOnline и постоянно се появява тая грешка.Незнам вече кво да прая сичко пробвах

20 нови сървър файлове свалих, прейнсталвах SQL-ла и продължава да я дава.Все пак благодаря ти Vailoelle за лс-то

Точния път си пиша... D:\MuServer\db baks\MuOnline и постоянно се появява тая грешка.Незнам вече кво да прая сичко пробвах

20 нови сървър файлове свалих, прейнсталвах SQL-ла и продължава да я дава.Все пак благодаря ти Vailoelle за лс-то

Еми на снимката пише , че не може да намери тази папка за която си дал път.Свали това и го сложи в D:\MuServer\папката (което съм дал като линк по-горе).И пиши този път D:\MuServer\Database Backup\MuOnline_data.mdf (а това \MuOnline_data.mdf не сам много сигурен виж точно как ти го дава не го променяи)Направи това и за 2 реда и би трябвало да стане

А и това не е от SQL или сървърни файлове просто не попълваш пътя както трябва гледай и интервалите най-добре копирай и само го постави.Успех и пиши ако има нещо за помощ

Редактирано от vailoelle (преглед на промените)

Опрайх го...найстина имаше грешка в локейшана ;)

обаче сега имам друг проблем... при стартирането на играта не ми показва сървара... тва незнам защо става.Не ме дисканектва, просто нищо не излиза Публикувано изображение някой казват че е щото неми е реално IP-то, а всъщност е... :question:

Опрайх го...найстина имаше грешка в локейшана :P

обаче сега имам друг проблем... при стартирането на играта не ми показва сървара... тва незнам защо става.Не ме дисканектва, просто нищо не излиза Публикувано изображение някой казват че е щото неми е реално IP-то, а всъщност е... :P

Без реално IP Публикувано изображение

Хм... Неска дойде един от нета и аз му казах че май не е реално...той гледа някой раоти и ми показа че е...

Имам проблем като влезна в което ли да е Му която ли да е версия ми насича много яко и дори не мога да цакна на сарвара плс помощ много ште сам ви благодарен

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.