Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony VAIO NS 135Е/S Помощ за упътване на български

Featured Replies

От няколко дена имам Sony VAIO NS 135Е/S Разбира се без никакво упътване на български. Тъй като не разбирам, може ли някой да ми помогне за следните неща:

1. Да ми каже какви настройки се правят първоначално, пароли и т.н.

2. Как мога да се закача към дом. уайарлес или както там се казва. Знам паролата, но не мога да стигна до там да ми я поиска.

3. Казаха ми за някакви регистрации в сайта на Сони, за какво са те? Трябва ли да ги правя.

4. След като вляза в нета, доколкото знам пак трябва да се прави нещо, за демо ползване на някакви програми

Може ли някой да ми изпрати ако има преведено упътване?

Благодаря предварително!

Здравей ! Упътване,може и да греша, но няма преведено на български. Сега относни стъпките :

1. Настройките са ти направени автоматично от Вистата,ако ти трябват за нещо допълнително кажи.

2. Кликаш на : Start -> Control panel -> Network Connections -> Wireless network connection (или нещо подобно) -> Search connections -> кликаш два пъти върху мрежата, която ти трябва -> иска ти парола -> слагаш парола -> кефиш се, че имаш нет

[за някой имена не съм сигурен дали са точно така, но са близки, защото аз съм на XP и ми е малко трудно видя как са на Виста biggrin.gif]

3. Не ти трябва - простотия

4. Не ти трябва - простотия ( за какво ти са демо игри, като можеш да си свалиш направо регистрирани игри от замунда )

Дано съм помогнал ! Лека Вечер ! :)

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

• Автор
Здравей ! Упътване,може и да греша, но няма преведено на български. Сега относни стъпките :

1. Настройките са ти направени автоматично от Вистата,ако ти трябват за нещо допълнително кажи.

2. Кликаш на : Start -> Control panel -> Network Connections -> Wireless network connection (или нещо подобно) -> Search connections -> кликаш два пъти върху мрежата, която ти трябва -> иска ти парола -> слагаш парола -> кефиш се, че имаш нет

[за някой имена не съм сигурен дали са точно така, но са близки, защото аз съм на XP и ми е малко трудно видя как са на Виста biggrin.gif]

4. Не ти трябва - простотия ( за какво ти са демо игри, като можеш да си свалиш направо регистрирани игри от замунда )

Дано съм помогнал ! Лека Вечер ! :)

Сърдечно благодаря!!! Сега ще пробвам..

Не е така, по-лесно ще стане регистрирането в сервиз, международна гаранция ако има, ъпдейти на firmware, промоции и подобно

Не е така, по-лесно ще стане регистрирането в сервиз, международна гаранция ако има, ъпдейти на firmware, промоции и подобно

Е да, но шансът да ползва 1 от всичките изброени е 1:100000000. :) Иначе си прав.

• Автор
Е да, но шансът да ползва 1 от всичките изброени е 1:100000000. :) Иначе си прав.

Вече видях, че регистрациите са за Щатите и Канада. Благодаря!!

• Автор
От няколко дена имам Sony VAIO NS 135Е/S Разбира се без никакво упътване на български. Тъй като не разбирам, може ли някой да ми помогне за следните неща:

1. Да ми каже какви настройки се правят първоначално, пароли и т.н.

2. Как мога да се закача към дом. уайарлес или както там се казва. Знам паролата, но не мога да стигна до там да ми я поиска.

3. Казаха ми за някакви регистрации в сайта на Сони, за какво са те? Трябва ли да ги правя.

4. След като вляза в нета, доколкото знам пак трябва да се прави нещо, за демо ползване на някакви програми

Може ли някой да ми изпрати ако има преведено упътване?

Благодаря предварително!

4НГ!!! Пак съм аз с моите тъпотии. Доста от буквите на български не са на обичайните места. Това много ме обърква. Може ли някой да ми помогне да ги сменя?

Тази програмка оправя нещата Phonetic-Huku,официален саит http://phonetic.free.bg/.След като се инсталира,трябва да се зададе в настройките на кливиатурата(с десен бутон).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.