Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с "C"

Featured Replies

Здравейте! Предварително се извинявам, ако има подобна тема, но не можах да открия.

Машинката ми е със WIN XP - SP2. Винаги съм се опитвала да поддържам поне 10 GB свободно пространство на "С". C-то ми е 20 GB, като в него държа само малки програми, Win-a е там, игри нямам там, downloads e в друг дял. Но напоследък свободното място в С е 600 МВ и не мога да го освободя по никакъв начин - просто няма какво да изтрия. Папката "Program Files" e едва 2 GB, a тази на WINDOWS вече е 14 GB. Това не го намирам за нормално. Не използвам големи програми, които заемат място. Редовно си чистя регистрите, проверявам за вируси, но сега се притеснявам, че след известно време няма да имам никакво свободно място в "С" и компютъра ми просто ще забие и дотам :speak: .

Ако някой има разрешение на проблема ми, моля отговорете!

Префеча ще е 10,20,100 МБ и няма да реши проблема, освен това битува мнението, че той помага за по- бързата работа на системата-някои прложения се отварят по бързо. Сигурно е вирус, те имат тази способност да се намърдат в някоя папка и да се реплицират до там, че да ти задръстят системата. Ако смяташ че ще се оправиш с ловене на духове, тогава: изключваш систем рестора, махаш си сегашната антивирусна, защото щом си на това пложение явно не е много читава, влизаш под safe mode и пускаш един Dr.Web на пълно сканиране. Но ако не държиш специаен софт, който ти е трудно да си набавиш, форматирай. Успех.

• Автор
Префеча ще е 10,20,100 МБ и няма да реши проблема, освен това битува мнението, че той помага за по- бързата работа на системата-някои прложения се отварят по бързо. Сигурно е вирус, те имат тази способност да се намърдат в някоя папка и да се реплицират до там, че да ти задръстят системата. Ако смяташ че ще се оправиш с ловене на духове, тогава: изключваш систем рестора, махаш си сегашната антивирусна, защото щом си на това пложение явно не е много читава, влизаш под safe mode и пускаш един Dr.Web на пълно сканиране. Но ако не държиш специаен софт, който ти е трудно да си набавиш, форматирай. Успех.

Добре, но как да изтрия NOD 32

Опитай да почистиш със CCleaner и вградената чистачка на Windows (Properties на диска > Disk Cleanup).

Благодаря, но вече го бях направила и ми освободи само 70MB

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

Добре, но как да изтрия NOD 32

Благодаря, но вече го бях направила и ми освободи само 70MB

Проблема не е в антивирусната. Инсталирай си някоя програмка от вида на XP Manаger, в нея/тях има модулче с примерно име Disk Analayzer. Този модул ще ти покаже коя папка е нараснала толкова много. Миналата седмица имах подобен случай и при него проблема беше неуспешенната инсталация на някакъв СП за офиса. На компа имаше подобен, както при теб, изядени около 10 гиги само от това. След като се изясни проблема, решението в повечето случаи идва само :)

• Автор
Проблема не е в антивирусната. Инсталирай си някоя програмка от вида на XP Manаger, в нея/тях има модулче с примерно име Disk Analayzer. Този модул ще ти покаже коя папка е нараснала толкова много. Миналата седмица имах подобен случай и при него проблема беше неуспешенната инсталация на някакъв СП за офиса. На компа имаше подобен, както при теб, изядени около 10 гиги само от това. След като се изясни проблема, решението в повечето случаи идва само ;)

С тази програма успях за 2 минути да освободя 8 GB от някакви папки F и H в папка WINDOWS, където се копират разни файлове от фотоапарата, флашката, и някакви други файлове, които си нямам на идея какво правят там. Благодаря много за съдействието kiss.gif:)

kiss.gif:)

:):cheers:

на мен ми бяхя изчезнали 17ГБ. Виж в "aplication".дай десен бутон в "my documents">свойства>скрий>свойства>покажи.След ,като се появят триеш ненужното. Тъпия"azureus downloader" ми беше заел 17ГБ място.Беше останало след пълния му деинстал и сканиране.

на мен ми бяхя изчезнали 17ГБ. Виж в "aplication".дай десен бутон в "my documents">свойства>скрий>свойства>покажи.След ,като се появят триеш ненужното. Тъпия"azureus downloader" ми беше заел 17ГБ място.Беше останало след пълния му деинстал и сканиране.

Заел ти е място, защото не си му указал къде да праща файловете. По подразбиране го прави в С:. Иначе програмката е добра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.