Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Vista 64bit

Featured Replies

Здравейте,имам един въпрос.

Наскоро си взех следния компютър:

Gigabyte EP35 DS3L,E2200 2.2Ghz,2Gb RAM,320HD,Geforce 9500GT 512MB,

мога ли да му сложа 64bit Windows Vista и ако да кое е по-добре 32bit или 64bit.

И още нещо, чудя се между Vista Home Premium и Vista Ultimate?

Предварително благодаря!

Бих ти препоръчал Vista Ultimate .. Относно това дали да е x86 или x64, ти си решаваш. И двата начина са възможни и при положение че имаш 2GB RAM, 32 битовата версия ти върши добра работа. Ако бяха 3 или 4 GB тогава със сигурност трябваше да се ориентираш към x64, но сега както казах си е личен избор. Има доста теми относно стабилността на Vista 32 и 64. Прегледай ги и си прави изводи ..

П.П. Но лично аз бих се насочил към Windows Vista Ultimate x64 някой 'Integrated' пакет или на 'MSDN' ..

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

• Автор

сложих си вече Виста 32 бита,върви идеално.Но имам проблем,понеже не искам да слагам flex type,как да накарам субтритрите на филмите да излизат както трябва а не на ония странния език.

Моля помогнете!

сложих си вече Виста 32 бита,върви идеално.Но имам проблем,понеже не искам да слагам flex type,как да накарам субтритрите на филмите да излизат както трябва а не на ония странния език.

Моля помогнете!

Във настройките за езиците в там Windows Control Panel направи всичко на български и за страна регион България.Трябва да стане.

• Автор

не става така,направих всичко на БГ,но пак не се оправят.Какво да правя?

не става така,направих всичко на БГ,но пак не се оправят.Какво да правя?

Плати на специалист.

Ами, че за какъв си го сложил тоя флекс тайп, след като си има вградена фонетика, която може с една 16к добавка да се смени и с тази, която ти предоставя флекс тайп без да ти се омазват шрифтове и така нататък.

Флекс тайпа беше на мода при Win98, от появяването на ХР нататък просто се загуби смисъла да се инсталира :rolleyes:

В настойките на player-а трябва да зададеш на субтиттрите font - cyrillic type. Изтегли си КМ player - безплатен е , с вградени кодеци и всякакви настройки.

Сериозен съм. Специалистът ще свърши много по-добра работа. Аз съм с виста 64 не защото имам много рам, а защото бъдещето е на 64 битовите системи. И ако реша да сложа 4 гигабайта - няма да се наложи да преинсталирам. Що се отнася до фонетиката - отговорът е flextype00. Гугъл знае.

В езиковите настройки в контрол панела намери тази опция - Language for non-unicode programs - направи го на Bulgarian и виж по-надоло дали cirilic има отметки, после Apply. Мисля че трябва и рестарт!

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

• Автор

оправи се, сега субтитрите тръгват без проблем.Много благодаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.