Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 MP4

Featured Replies

Я да си припомним колко официални дистрибутура има Касперски в България ?

Значи и на другите преводачи превода е легитимен !

Естествено че ще ползвам това ,което ми харесва !

Аз говоря за източникът - компанията Касперси Лаб. Официално одобреният превод на КИС и КАВ от руснаците е този на Дъмпер. Влез в официалната им страница и си свали БГ версията. Сравни ги и виж - превода е този на Дъмпер. И да в България има повече от един дистрибутор на Касперски, но официалния представител е само един. И благодарение на положените неимоверни усилия от негова страна, а не на някой друг представител, потребителите на КИС и КАВ се радват на официален български език на програмата.

Но пак казвам, официалния одобрен превод е на Дъмпер, а кой ще ползвате вие си е ваша работа.

• Отговори 276
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ама за Касперски има и други фирми и други преводачи ...

А ако няма поправете ме :rolleyes:

Официалния превод е един,ти линка горе не го ли видя?

Аз говоря за източникът - компанията Касперси Лаб. Официално одобреният превод на КИС и КАВ от руснаците е този на Дъмпер. Влез в официалната им страница и си свали БГ версията. Сравни ги и виж - превода е този на Дъмпер. И да в България има повече от един дистрибутор на Касперски, но официалния представител е само един. И благодарение на положените неимоверни усилия от негова страна, а не на някой друг представител, потребителите на КИС и КАВ се радват на официален български език на програмата.

Но пак казвам, официалния одобрен превод е на Дъмпер, а кой ще ползвате вие си е ваша работа.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 MP4 - тук за този превод говорим ...

А зададох въпрос в Google :Кой е официалния дистрибутор на Касперски в България и ми излезе това http://www.google.bg/search?hl=bg&&sa=X&ei=ulM3TePsL86r8QPChsTpDA&ved=0CBwQBSgA&q=%D0%9A%D0%BE%D0%B9+%D0%B5+%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F+%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%BD%D0%B0+%D0%9A%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B2+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&spell=1

Аз лично не съм представител на нищо и не ме разбирайте погрешно !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 MP4 - тук за този превод говорим ...

А зададох въпрос в Google :Кой е официалния дистрибутор на Касперски в България и ми излезе това http://www.google.bg/search?hl=bg&&sa=X&ei=ulM3TePsL86r8QPChsTpDA&ved=0CBwQBSgA&q=%D0%9A%D0%BE%D0%B9+%D0%B5+%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F+%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%BD%D0%B0+%D0%9A%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B2+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&spell=1

Аз по официални документи мога друго да ти покажа, но това е друга тема. Я кажи тогава коя друга българска фирма, освен Досев&Ко има официален превод на продукт на Касперски? И по-точно къде видя официален превод на Workstation версията? Коя друга българска помпания е направила опит за българизация? :rolleyes:

Та така - самите факти говорят за това кой кой е ... Аз говоря само по официални данни. Приятна вечер.

Аз по официални документи мога друго да ти покажа, но това е друга тема. Я кажи тогава коя друга българска фирма, освен Досев&Ко има официален превод на продукт на Касперски? И по-точно къде видя официален превод на Workstation версията? Коя друга българска помпания е направила опит за българизация? :rolleyes:

Та така - самите факти говорят за това кой кой е ... Аз говоря само по официални данни. Приятна вечер.

А къде беше този превод преди ?

И не ми се търси толкова надълбоко и да питам коя фирма има или няма преводачи ...

И какво означава :Къде видя официален превод ?

Дали другите фирми нямат същите документи ?

Ми мога да дам линк колко са лигитимни и другите фирми ама ще е реклама ...

Лека вечер ! :rolleyes:

А да и не си правете реклама на мой гръб !

Цитирам : Я кажи тогава коя друга българска фирма, освен Досев&Ко има официален превод на продукт на Касперски?

• Автор

А да и не си правете реклама на мой гръб !

Цитирам : Я кажи тогава коя друга българска фирма, освен Досев&Ко има официален превод на продукт на Касперски?

Пламенчо,не видя ли на скрийна ми че и на този превод се вижда препратка към Lekarstvo.com защо ли?

Публикувано изображение

А къде беше този превод преди ?

В отпуска...

Дъмпер отдавна се занимава с превода на програмата още май от версия 7, ако не се лъжа.

• Автор

Дъмпер отдавна се занимава с превода на програмата още май от версия 7, ако не се лъжа.

От версия 5 http://forums.sof-tvisia.com/index.php?showtopic=2824

Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.614 - превод 6.0.2.614 (tigertron) / превод 6.0.2.614 (Кирил Кирилов - DumpeR)

Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.676 - превод 5.0.676 (Кирил Кирилов - DumpeR)

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.676 - превод 5.0.676 (Кирил Кирилов - DumpeR)

Kaspersky Internet Security 6.0.2.614 - превод 6.0.2.614 (tigertron) / превод 6.0.2.614 (Кирил Кирилов - DumpeR)

пп. На връзката махни тирето f-t

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ех, как да не се радваш ! При стартиране ... Да проверим и с MBAM ! Отделно при включване на тази опция тоест Safe Search леко се пропуска страницата за сканиране на портовете и ето защо : Та ето и резултата от файла http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e512af764a07ba5e4214eb3242d63d5dce8af4bacd88c55f1de4c2445566b0bd-1296432253 След изключване на функцията се появява страницата Ех, как да не се радваш ! :blink:

• Автор

Ех, как да не се радваш !

При стартиране ...

Да проверим и с MBAM !

Отделно при включване на тази опция тоест Safe Search леко се пропуска страницата за сканиране на портовете и ето защо :

Та ето и резултата от файла http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e512af764a07ba5e4214eb3242d63d5dce8af4bacd88c55f1de4c2445566b0bd-1296432253

След изключване на функцията се появява страницата

Ех, как да не се радваш ! :ph34r:

Без коментар ето два шота - има и видео

Публикувано изображение

Публикувано изображение

файлът е абсолютно същият:

zinkseek.com/custom/images/ftpdest/tempswf/new/ZinkseekAdman4.exe

MD5:938cb5fff934b3ce9f4123a4d2cd7c2b

пп. Държа да отбележа,че ъпдейта ми е от вчера 23 часа и антивирусният модул не го засича.

• Автор

Клипа ще е достъпен на адрес

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LdBfN6H6z54

Теста е правен в интерактивен режим.

Аз не се крия зад рутери и виртуалки и ето ви 4 клипа на реална машина http://dox.bg/files/dw?a=497315c390 Поне не манипулирам хората -имам статично IP на тествания компютър ! Айде Баста :whist:

• Автор

Аз не се крия зад рутери и виртуалки и ето ви 4 клипа на реална машина http://dox.bg/files/dw?a=497315c390

Поне не манипулирам хората -имам статично IP на тествания компютър !

Айде Баста :whist:

Публикувано изображение

Лъжеш - на снимката ясно показва,че няма как стартираната програма да е в доверените приложения освен ако ти е дадеш такива права. Ти си и дал права и какво очакваш?

Твоите мнения вече ще ги игнорирам защото са пълни със злост и неверни неща.

Понеже си много в час с Касперски ми писа дори на пощата с молба да ти дам настройките...макар и под чужд ник. Аре без тия. :hang:

БАСТА

пп. И не ме цитирай повече ако обичаш. Нямам намерение да водя какъвто и да е диалог.

БАСТА

пп. И не ме цитирай повече ако обичаш. Нямам намерение да водя какъвто и да е диалог.

Просто те оборвам, а не злорадствам ама ти ми се правиш на тарикат ми хубаво !

Отново си без доказателства за каквото и да е ...

Писал съм му бил ...Ти ли са най големия експерт,че пък да пиша на теб ми не мисля ...

Не ми се коментира !

Явно вече се величаят някой хора ...

И то се видя кой е злобар .

Лек ден на всички !

На 99% съм сигурен,че ако зловредния файл е с цифров подпис Kaspersky SOS/IS ще го будне директно в доверени с настройки по-подразбиране!

Случвало ми се е не веднъж , FortiClient също ме издъни на няколко пъти!

Може ли връзка за изтегляне на въпросния файл да се убедя сам на 100% дали е така или не ;)

Edit: И не се карайте за глупости и двамата сте прави,единия тества по-подразбиране,другия в интерактивен режим,затова и има разминаване!

Отвчера съм с KSOS 2 v.91.0.59, някой ми беше споменал, че е по-лека от KIS 2011 11.0.2.556 CF2 BG. След инсталацията и аз се съгласих ( разликата не е заначителна, но я има ). Имам въпрос, защото по-сложна програма е по-лека и имали някакви специални настройки за разлика от KIS-а. С Windows 7x32b SP1 и интернета ми е БТК ( два компютъра и един нетбук). Благодаря предварително!

• Автор

Отвчера съм с KSOS 2 v.91.0.59, някой ми беше споменал, че е по-лека от KIS 2011 11.0.2.556 CF2 BG. След инсталацията и аз се съгласих ( разликата не е заначителна, но я има ).

Имам въпрос, защото по-сложна програма е по-лека и имали някакви специални настройки за разлика от KIS-а.

С Windows 7x32b SP1 и интернета ми е БТК ( два компютъра и един нетбук).

Благодаря предварително!

Настройките на WinLock са валидни и за KSOS,вдигни времето за анализиране при стартиране на непознато приложение на 60 сек.

По подразбиране е на 30 но ако не успее да довърши анализа на стартираното приложение,временно му се присвоява статут слаби ограничения и после продължава анализирането във фонов режим и информира за ново правило. Това е в общи линии.

Смъкнах видио файловете, през деня ще ги разгледам. БЛАГОДАРЯ отново!

• 2 седмици по-късно...

Разгледах почти всички видио файлове, кое разбрах кое не ще покаже времето.

В KSOS има ли възможност за настройка как да се третират непознатите файлове в модула "Контрол на приложенията" по мой избор, а не автоматично да се определят групите, също така искам да премахна и автоматичното доверяване на приложения с цифров подпис в този модул. В проактивната защита я има опцията но в Application control не я виждам. Забелязах, че е аналогично на KIS 2010, но да попитам все пак....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.