Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За пиенето на топла вода и отслабването

Featured Replies

Здравейте, искам да питам за мнения, относно пиенето на гореща вода. По.точно като средство за пречистване на организма от токсини и прочие.

Каква да бъде водата - приятно топла или по-гореща и в какви количаства да се пие?

И също да питам за диетите - не лишават ли организма от жизнено важни витамини, минерали и др?

Опасно ли е драстичното отслабване с диети, хапчета или по друг начин и до колко?

Всяка една диета не е ли стрес за организма, а от там и йо-йо ефекта с двойното връщане на килограмите?

Също ме интересуват мнения за хранителните добавки за отслабване, какъв опит имате с тях, кои са ефикасни и безвредни по възможност?

Благодаря за вниманието!

Аз признавам само разделното хранене и спотра като средство за отслабване, това за диетите, водата, хапчетата и други глупости.......

Здравейте, искам да питам за мнения, относно пиенето на гореща вода. По.точно като средство за пречистване на организма от токсини и прочие.

Каква да бъде водата - приятно топла или по-гореща и в какви количаства да се пие?

И също да питам за диетите - не лишават ли организма от жизнено важни витамини, минерали и др?

Опасно ли е драстичното отслабване с диети, хапчета или по друг начин и до колко?

Всяка една диета не е ли стрес за организма, а от там и йо-йо ефекта с двойното връщане на килограмите?

Също ме интересуват мнения за хранителните добавки за отслабване, какъв опит имате с тях, кои са ефикасни и безвредни по възможност?

Благодаря за вниманието!

Отговорът на всички въпроси е ДА!

Водата трябва да е с такава температура, че да се търпи, а не да се навреди на организма.

А за хранителните добавки за отслабване - аз преди няколко години пих капсули ябълков оцет (на прах). Май не ги пих за отслабване, вече не си спомням за какво ги пих. Опитът ми с тях не беше положителен. Не ти ги препоръчвам. Някои пият направо ябълков оцет, разреден с вода, но се чудя доколко това вреди на стомаха им. Може би тук е инидивидуално.

На всички отслабващи искам да кажа да забравят за екстравагантните методи за отслабване, при които ядеш на корем и не се движиш, а отслабваш. Забравете за хапчета, ябълков оцет, зелен чай, слабителни чайове, специалните сиропи за отслабване, кремовете за отслабване и въобще за всичко онова, от което се отслабва само като го изпиеш и не си мръдваш пръста за упражнения и се наслаждаваш на обилно количество храна.

Ограничение на храната, особено на вредната и много разходки с гимнастика е тайната на отслабването. А за това трябва воля. Препоръчвам ти повече да не търсиш и да не се интересуваш от "алтернативни методи за отслабване", а да се заемеш с това, за което знаеш много добре, че е нужно - по-малко храна и повече движение. Колкото и да ти се иска да има и друг начин!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

аз бих ти препоръчала да си направиш теста за това кои храни разграждаш и кои - не. Мисля, че е най-безвредният вариант на диета. Може да получиш повече инфо на http://vegatest.net/

естествено иска се силна воля за спазването на режима, но това е при всички диети. :rolleyes:

Купи си и прочети книжкота но д-р Пиер Дюкан. Ще научиш много. Но тази диета не е препоръчителна, просто в книжката има много интересни неща.

Ми да, точно йо-йо ефекта се получава в повечето случаи.

Според мене чалъма е да потърсиш причините за лапането и да се опиташ да ги отстраниш.

Колкото по-гореща водата, толкова по-добре. Разбира се, да е възможно да се пие на глътки. Хапчета и добавки за отслабване не са за предпочитане. Края на идния месец е много подходящ за пречиствателна диета...

;)

Благодаря за вниманието!

отслабва се не с неядене, а със ограничаване на мазнини и въглехидрати и активен спорт....не е сложно , но малко хора го правят...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.