Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sandboxie-по-доброто решение !

Featured Replies

Препоъчвам ти да я ползваш заедно с Buster Sandbox AnalyzerПубликувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 117
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Aбсолютно подкрепям Васко.....и добавям че е препоръчително да се използват и два аддона SBIExtra и Antidel .:)

• 2 седмици по-късно...

Весели Празници! Интересува ме тази програма влиза ли в конфликт с антивирусни и защитни стени и ако да кажем имам аваст,прайвътфайъруол и клиар клоуд сървари има ли смисъл да я инсталирам и това ще доведе ли до някакви проблеми?

Весели Празници! Интересува ме тази програма влиза ли в конфликт с антивирусни и защитни стени и ако да кажем имам аваст,прайвътфайъруол и клиар клоуд сървари има ли смисъл да я инсталирам и това ще доведе ли до някакви проблеми?

Весели празници и да можеш да я добавиш без проблеми :)

Добре а правилно ли съм разбрал,че ако стартирам даунлоуд клиента си-примерно юторент в тази програма и сваля някакъв филм, ще мога да го гледам но след това ще трябва да го копирам допълнително на хард диска,ако искам да го запазя по-дълго на компа, иначе при изтриване на пясъчника и филма няма да го има вече?:)

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Добре а правилно ли съм разбрал,че ако стартирам даунлоуд клиента си-примерно юторент в тази програма и сваля някакъв филм, ще мога да го гледам но след това ще трябва да го копирам допълнително на хард диска,ако искам да го запазя по-дълго на компа, иначе при изтриване на пясъчника и филма няма да го има вече?:)

Да всички файлове в сандъка изчезват ,но мисля че имаше опция да го извадиш от там в самата програма !

Да благодаря ти, ми при това положение антивирусната не се ли обезсмисля...но за нея както и да е...по важното което ме вълнува- пясъчника по-доброто ли е от DNS сърварите, тоест да сложа него и да махна ClearCloud?

Sandboxie и ClearCloud правят съвсем различни неща. Sandboxie стартира файлове в пясъчник, а ClearCloud блокира сайтове. Време е да си инсталираш програмата, не боли :) Виж кое, как е и си кажи впечатленията, няма смисъл на тъмно да разстягаме локуми, а има достатъчно клипове, които показват какво може и какво не.

Наясно съм горе долу с разликите имах предвид ако стартирам браузера и даунлоуд клиента в пясъчника то clearcloud няма ли да е излишен тъй като и да е опасен сайта нали ще се отвори в изолирана среда...но това са подтробности, а относно платената и безплатната версия-големи ли са различията?

Наясно съм горе долу с разликите имах предвид ако стартирам браузера и даунлоуд клиента в пясъчника то clearcloud няма ли да е излишен тъй като и да е опасен сайта нали ще се отвори в изолирана среда...но това са подтробности, а относно платената и безплатната версия-големи ли са различията?

Не са големи основното е че в платената можеш да добавиш приложения ,които автоматично да се стартират в сандъка !Честита Коледа !

Ето ти точно инфо за несъвместимостите http://www.sandboxie.com/index.php?KnownConflicts

А отговор на много въпроси тук http://www.sandboxie.com/index.php?HelpTopics

И тук http://www.sandboxie.com/phpbb/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да благодаря ти, ми при това положение антивирусната не се ли обезсмисля...но за нея както и да е...по важното което ме вълнува- пясъчника по-доброто ли е от DNS сърварите, тоест да сложа него и да махна ClearCloud?

Ми аз дълго време изкарах с PC Tools Файъруол и Shadow Defender (софтуер за виртуализация)над системният ми дял. И сканирах с МБАМ за всеки случай през седмица и един-два онлайн скенера. Нямах никаква грижа. Само, че веднъж го изпробвах със семпли от темата за подпомагане... и беше пропуснал едно руткитче (файловете тогава бях над 20 и аз нарочно стартирах зловреден софтуер на компютъра, за да го измъча на макс). Но за мен това не е болка, тъй като това не беше файл, който щях да изтегля в ежедневната си работа с компа и ако си внимателен какво правиш, едва ли ще имаш проблеми. Единственото, което е забравях е да си изолирам папката на юторент от "сянката" и се чудих какво става с тея филми, що се не теглят. :)

Имам обаче една неприятна краста. Играя ФИФА. И не разбрах коя папка трябва да изключа, за да запазя сезона. Работя, писне ми, поиграя фифа, работя и те така. Но се получаваше: шадоу, работя, рестартирам, фифя, ресвам пак, работя...

:)

Сендбокси е чудесна програма. На мен не ми върши толкова работа, тъй като не използвам кейгени, но знам, че това е едно от най-големите и преимущества. И разбира се браузването. Никакви кукита, никакви шпиони и адуер...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

12 January 2011

Version 3.52 of Sandboxie is now available for download. Download Sandboxie.

Version 3.52

Released on 12 January 2011.

These are the changes to Sandboxie since version 3.50.

Enhancements and Revisions:

Improvements support for installations involving Windows Side-by-Side assemblies.

Added support for a question mark character in Sandboxie settings that is considered a single-character wildcard.

For third-party APIs: On 64-bit systems, the 32-bit DLL (SbieDllX) has been renamed to SbieDll.

New translations: Greek, Portuguese (Portugal), and Arabic.

http://www.sandboxie.com/index.php?DownloadSandboxie

• 1 година по-късно...

Скоро очакваме и български.Моля всеки забелязал някакви нередности по превода да ми пише!

От: Ronen Tzur [email protected]

Относно: Re: About translation !

До: Plamen Stamenov

Изпратено на: Вторник, 2012, Януари 24 14:32:48 EET

Hello Uriel,

Thank you! Translation looks good. I will release the next beta

version 3.63.05 in

a few days and I will include the new Bulgarian translation in that

version, so you

can test drive it.

Thanks,

Ronen

URIEL.......в най-големите жеги това лято ще ти пратя по еконт-та студена Zagorka ,да си знаеш де! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Имам много грешки и сега работя върху тях! Няма да се излагаме, я ! Мерси друже за бирата!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ето линк:

32-bit

http://www.sandboxie...ll32-363-05.exe

64-bit

http://www.sandboxie...ll64-363-05.exe

Иначе за превода и неговото развитие тук:

http://www.sandboxie...pic.php?t=12335

Мерси и от мене. Ей сега я слагам :wors:

Not Found

The requested URL /SandboxieInstall32-363-05.exe was not found on this server.

Явно ще има нова бета версия !?

Връзката по-горе беше за бетата с вградения БГ превод ..аз за него питам! :)

Опс май в 3.64 final , вече го има Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.