Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

свързване на микрофон в компютъра

Featured Replies

Здравей те,имам една голяма молба,закупих микрофон/от тези за пеене/ от Т-маркет,момчето ми каза,че го включвам в компа управям опциите и всичко е на ред,да ама не!!За това сега ви питам как да направя така,че от компютъра да излиза инструментала който съм пуснала да свири а от микрофона да се чува само гласа,който пее?каква програма трябва,/чула съм за една tank но не знам къде да я търся/ ;) и въобще това възможно ли е?,моля Ви помогнете ми

Редактирано от tedi9878 (преглед на промените)

Здравей те,имам една голяма молба,закупих микрофон/от тези за пеене/ от Т-маркет,момчето ми каза,че го включвам в компа управям опциите и всичко е на ред,да ама не!!За това сега ви питам как да направя така,че от компютъра да излиза инструментала който съм пуснала да свири а от микрофона да се чува само гласа,който пее?каква програма трябва,/чула съм за една tank но не знам къде да я търся/ ;) и въобще това възможно ли е?,моля Ви помогнете ми

Потърси я в google.com на първо време.А дали е възможно, би трябвало.

Тука гледам, че има някакви такива: http://www.nch.com.au/software/voxrec.html

Редактирано от juslen (преглед на промените)

• Автор

хайде,хора моля помогнете,сигорна съм,че разбирате.Дайте някъкъв отговор angry.gif

Здравей те,имам една голяма молба,закупих микрофон/от тези за пеене/ от Т-маркет,момчето ми каза,че го включвам в компа управям опциите и всичко е на ред,да ама не!!За това сега ви питам как да направя така,че от компютъра да излиза инструментала който съм пуснала да свири а от микрофона да се чува само гласа,който пее?каква програма трябва,/чула съм за една tank но не знам къде да я търся/ :speak: и въобще това възможно ли е?,моля Ви помогнете ми

Какво имаш предвид по-точно? Нищо не стана ясно.

• Автор
Какво имаш предвид по-точно? Нищо не стана ясно.

кое не разбираш? biggrin.gif купих микрофон за пеене,що годе добър,в магазина казаха,че е най-доброто което имат "ФИЛИПС"за да бъда точна!Искам да го включа в компютъра и да се пее от него а през това време пак от компютъра да свири инструментал на някоя песен,разбра ли ме сега,хайде помогними и кажи какво да направя,защото аз много не разбирам а ми трябва за дъщеря ми тя се занимава с пеене :rolleyes:

• 6 месеца по-късно...

Значи от настройките на звука трябва да зададеш микрофона да се чува на тонколоните....кажи с кой windows си ?

Значи има 3 варянтя.

1)Варянт 1

2nb56zd.jpg

2)Варянт 2

3vvbb.jpg

3)Варянт 3

11wd2ts.jpg

Натискаме Test Hardware и изчакваме да зареди процеса

98ymw3.jpg

Даваме next

33ku4gz.jpg

От ляво се вижда дали микрофонът работи.Даваме отново Next за да се чува звукът през колоните

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.