Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за VGA

Featured Replies

Дъното ми е MSI K9VGM (MS-7253), а въпроса ми, савместима ли е Sapphire Radeon X1950PRO 256MB 256bit DDR3 PCI-E

и ако не, какъв е наи добрия вариант като не ми се дават повече от 80 кинта за VGA втора ръка (то даже и толкова не ми се дават де :laughing5:)

а и захранването ми е 300W ATX което предполагам ще е проблем за горепосочената карта.

Дъното ми е MSI K9VGM (MS-7253), а въпроса ми, савместима ли е Sapphire Radeon X1950PRO 256MB 256bit DDR3 PCI-E

и ако не, какъв е наи добрия вариант като не ми се дават повече от 80 кинта за VGA втора ръка (то даже и толкова не ми се дават де :rolleyes: )

а и захранването ми е 300W ATX което предполагам ще е проблем за горепосочената карта.

Ако не си луд фен на игрите картата става. За филми и по-стари игри 2005,2006 гд. може и на мах. За по -новите на Low. За захранването -незнам какви са ти останалите компоненти,но пробвай,ако издиша сменяй с 450 W(China) за 15 лева.

Ако не си луд фен на игрите картата става. За филми и по-стари игри 2005,2006 гд. може и на мах. За по -новите на Low. За захранването -незнам какви са ти останалите компоненти,но пробвай,ако издиша сменяй с 450 W(China) за 15 лева.

Assassins creed, NFS:UnderCover, Colin Mcrae:DiRT бачкат на HIGH. Други не съм пипал.

• Автор

Луд фен не сам, за игричките да варвят само, нямам големи претемции даже на low да са

но бях чел някаде че самото дъно не потдаржа радеонки но не сам мн сигурен, а тва ме интересува наи вече, шото да не стане да си я купя и да не трагне :yanim:

PC-то е старо атлон на 3000+ с 1ГБ кингсън хипер X и 80ГБ HDD

Луд фен не сам, за игричките да варвят само, нямам големи претемции даже на low да са

но бях чел някаде че самото дъно не потдаржа радеонки но не сам мн сигурен, а тва ме интересува наи вече, шото да не стане да си я купя и да не трагне :whist:

PC-то е старо атлон на 3000+ с 1ГБ кингсън хипер X и 80ГБ HDD

И на мен преди време "едни специалисти" ми казаха,че Ати карта няма начин да върви на дъно с Nforce чипсет обаче самата карта се оказа дефектна така че...

А по твоя въпрос имах такава карта на на кутията на картата(и в книжката и) като едиственно условие "майсторите от Сапфир"са написали минимум 450Вт захранване.Така,че според мен може да имаш проблем със:

1.Захранването

2.Като се има в предвид,че е втора ръка и ако не е Ултимейт модела.Определено ще имаш проблем с охлаждането,а и със шума му.

П.П.Иначе си е една добра карта,но чак пък 80лв за втора ръка за 100-на може да си вземеш нова с гаранция.

И на мен преди време "едни специалисти" ми казаха,че Ати карта няма начин да върви на дъно с Nforce чипсет обаче самата карта се оказа дефектна така че...

А по твоя въпрос имах такава карта на на кутията на картата(и в книжката и) като едиственно условие "майсторите от Сапфир"са написали минимум 450Вт захранване.Така,че според мен може да имаш проблем със:

1.Захранването

2.Като се има в предвид,че е втора ръка и ако не е Ултимейт модела.Определено ще имаш проблем с охлаждането,а и със шума му.

П.П.Иначе си е една добра карта,но чак пък 80лв за втора ръка за 100-на може да си вземеш нова с гаранция. laugh.gifbiggrin.gif:huh:

Аз я карах на 350W менте и Nforce 430. Картата си е голяма печка със стоковото охлаждане, няма значение кой модел. Разликата между XT1950GT, и XT1950PRO, е само в честотите.

Картата има 2-ва дизайна на платката:

Стария

Новия

Ако е новият и ти я предлагат, за 80 лева, я взимай на момента.

Аз, за стария бих се замислил дали да го взема :love:

Редактирано от P700 (преглед на промените)

• Автор

ето въпросната карта http://www.pro-bg.com/gallery/3225/, мисля че е новия дизаин но нз :sobbing:, за 85 лв е с 6 месеца гаранция

ето въпросната карта http://www.pro-bg.com/gallery/3225/, мисля че е новия дизаин но нз :help:, за 85 лв е с 6 месеца гаранция

стария дизаин е значи, еми може да видя тогава PCI-Express Geforce 7900GS 256 MB DDR3 на Galaxy може да е по добър вариант нз :wors:

а за нво видео с близка производителност ?

ето въпросната карта http://www.pro-bg.com/gallery/3225/, мисля че е новия дизаин но нз :sobbing:, за 85 лв е с 6 месеца гаранция

стария дизаин е значи, еми може да видя тогава PCI-Express Geforce 7900GS 256 MB DDR3 на Galaxy може да е по добър вариант нз :help:

а за нво видео с близка производителност ?

Имах тази карта точно заради нея никога няма да препоръчам на някой или аз да си купя нещо на Сапфир(а тя е доста по-добра от показаната от теб).Първата беше дефектна,втората....се оказа че просто на тази серия им прегрява чипа на захранването и създава проблеми.

За нови карти виж тази или тази малко по-скъпи са,но са нови с гаранция и не искат допълнително захранване.

• Автор

Благодаря на всички, маи ще избера новото :handshake:

• Автор

За да не пускам нова тема ще ползвам тази :)

коя от 2-те VGA i впечатления за Gigabyte GF 7900GT 256MB 256bit DDR3 PCI-E ЦЕНА:60лв

ASUS EAH2600XT/HTDP, 256MB, 128-bit, DDR3 ЦЕНА:100лв или горепосочената

За да не пускам нова тема ще ползвам тази :)

коя от 2-те VGA i впечатления за Gigabyte GF 7900GT 256MB 256bit DDR3 PCI-E ЦЕНА:60лв

ASUS EAH2600XT/HTDP, 256MB, 128-bit, DDR3 ЦЕНА:100лв или горепосочената

Първата.

• Автор

а впечатления от Gigabyte GF 7900GT 256MB 256bit DDR3 PCI-E и струва ли си цената от 60 лв ?

а впечатления от Gigabyte GF 7900GT 256MB 256bit DDR3 PCI-E и струва ли си цената от 60 лв ?

Ми нали тя е първата biggrin.gif Поне в мнението не виждам друга пред нея.Струва си за 60лв такава видео карта, обаче трудно ще намериш, ако си намерил, според мене я земаш веднага laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.