Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За и Против Symbian телефоните

Featured Replies

Какви са впечатленията ви от тази операционна система при мобилните телефони . Какви са плюсовете и минусите й. Визирам няколко телефона , на които съм се спрял:

no6260.gif

Nokia 6260

Camera VGA, 640x480 pixels, video

- Bluetooth

- FM radio

- Push-to-talk service

- Mono MP3 player

- Java MIDP 2.0

- WAP 2.0

- Document viewer

- HTML/xHTML browser

- Voice commands

- Voice memo

- Presence enhanced contacts

- Built-in handsfree

- USB port

no6630.gif

Nokia 6630

74 МБ Памет

Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels, QCIF video

- Bluetooth

- EDGE

- MP3, AAC, MPEG-4 player

- Java MIDP 2.0

- WAP 2.0

- HTML/xHTML browser

- T9

- USB via Pop-Port interface

- SyncML

- Built-in handsfre

samsung-e730.gif

Samsung E730 (без Symbian)

Два дисплея , единия с 256 К цвята .

Camera 1.3 MP, 1280x1024 pixels, video, flash

- Bluetooth

- Java MIDP 2.0

- WAP 2.0

- MP3/AAC/MPEG player

- Stereo FM radio

- T9

- SyncML

- Organizer

- Voice memo

- Built-in handsfree

- USB port

Помогнете ми в избора ;) . Цената и на трите е в рамките на 500-600 лв.

Хубав избор ;)

Аз от година и половин ползвам Nokia 6600 и съм безкрайно доволен. Предишният ми телефон беше Motorolla MPX200, която е с Windows CE. Motorolla-та беше пълен кошмар ... забиваше и звънеше когато иска (разбирай буквално!!! някой ме търси, а телефона никак не реагира, а на човека отсреща му дава сигнал "свободно"), за това според мен Symbian за смартфон е много по-удачен вариант за ОС. Вече дали да е обикновена слушалка или 'мида' това е въпрос на лично предпочитание. А каква марка ... замисли се за какво ше го ползваш и ако ще ти е необходим повечко софтуер имай впредвид, че за Nokiа намирането е по-лесно и по-разнообразно. Пак ще ти дам пример: през Motorolla-та така и не можах да осъществя връзка с интернет на портативния ми компютър, докато Nokia-та, ОС на лаптопа (Windows XP Home + SP2) веднага я разпозна като периферия (модем, bluetooth device и т.н.).

на мен лично най-много ми харесва Е730 и бих взел него. 6260 е прекалено голям и веднага го изключвам. 6630 е добър, но вече е старичък, по-добре дай малко повече за 6680 ако обезателно държиш на симбиан.

Човече само не вземай самсунга,а ако искаш ела при нас и ще ти дам телефон на най-добрата цена.За мен от тези трите най-добрия избор е 6630. Ето и защо 6260 освен че е с по-лоши характеристики прави проблеми с лентовия кабел, Е 730 освен,че е 256к цвята и мегапикселова камера не блести с друго.И разбира се,че няма офис приложенията на Нокиите за които говориш а 6680 вече е 200лв нагоре:eek:но пък бие всичко,казано нактатко.Вярно малко е тежичък,но пък почти не се усеща тежестта му като го вземеш в ръка и добре приляга.Е все пак е 859лв. cool.gif А какво ще кажеш за 6230i мисля че май това е твоя телефон:) За да не кажа Sony Ericsson К750 :)

6630!

Единствените му минуси са размера и картата за памет (DV RS-MMC, по-скъпа е от обикновените) Иначе телефона е просто перфектен, много ярък дисплей, камерата също е на много високо ниво, видеоклипчетата са много добри (не насича) Взимай него!

ПП Паметта е 10мб вътрешна +64мб ММС (можеш да сложиш до 1 Гб)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря за мненията ви . Като по-евтина алтернатива колеги ми предложиха Motorola MPx200 (видях че по-горе и него сте споменали) , не са имали проблеми , но наистина пък на много други места в интернет чета за проблеми с този телефон. Главно забивания.. и слаба батерия. Пък и не мога да го открия по магазините този да видя реална цена , но в интернет го видях за 270 лв. Та малко се двуумя дали да дам повечко пари за някой от онези телефони които 1-во споменах или да взема тази моторола.

Иска ми се обаче телефона да е с операционна система, така че това е определящ фактор за избора ми също .

• 2 години по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.