Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се качва карта на Garmin?

Featured Replies

знчи инсталирал съм програмата всичко като трябв да е само карта немога да кача някои ако моеже да ми обясни щото от кадето гледах не ми стана ясно изобщо мерси много

знчи инсталирал съм програмата всичко като трябв да е само карта немога да кача някои ако моеже да ми обясни щото от кадето гледах не ми стана ясно изобщо мерси много

Как си я инсталирал?Устройстово без карта ли е закупено?Поясни какъв точно модел на гармин е и каква карта искаш да сложиш. Успешно го свързваш към компютъра, предполагам..

• Автор
Как си я инсталирал?Устройстово без карта ли е закупено?Поясни какъв точно модел на гармин е и каква карта искаш да сложиш. Успешно го свързваш към компютъра, предполагам..

гармин версия 5.00.20 искам бг карта ама не оф роад ами нормалната градовете

значи просто нз как става програмата е има в телефона (н82) тръгва върви но пише no maps в десния долен ъгъл

имам и програмата Map source на компа но нз как да сложа там картата и след това да е изпрата в тела плс

гармин версия 5.00.20 искам бг карта ама не оф роад ами нормалната градовете

значи просто нз как става програмата е има в телефона (н82) тръгва върви но пише no maps в десния долен ъгъл

имам и програмата Map source на компа но нз как да сложа там картата и след това да е изпрата в тела плс

Ох, аз помислих,че става въпрос за джипиес устройство Гармин, а то било телефон.

Не мога да кажа нищо за телефон, съжалявам.Тук има доста компетентни по този въпрос, предполагам,че ще се включат.

• Автор

някои неможе ли да ми каже как да е кача тая проклета карта кво ли неопитах нио нестава с MapSource пробвах там някви си работи немога и немога нищо нествава свалм карта отлючвам е (уж така си мисля че е де 25 цифри ала бала) копирам тоя код в текстов документ после го записвам .unl и после копирам .IMG и .unl в карта памет в папка garmin след това изключвам кабела влизам в гармин и кво да видя пак пише NO MAPS какво бъркам плс помогнете ми .иначе като пусна програмата намира ми стелита всичко както му е реда ама без карта. нокиа н82. гармин 5.20

Чети тук... http://www.all4smartphone.com/forum/viewforum.php?f=74 ще намериш всичко необходимо, от което имаш нужда...макар и с малко повече търсене по темите.(то основното е във важни теми) ;)

Първо: картите от МапСорса стават ако пътуваш по Европа, но за България са супер бедни. За щастие са се намерили ентусиасти, които да направят достатъчно добри карти на България, които да вършат работа. При правенето на unl файловете обикновено хората остават разширението .txt на файла и от там идва проблема. Пусни визуализацията на разширенията на файловете. Отваряш произволна папка, избираш горе Tools, Folder Options, след това View и махаш отметката на Hide extensions for known file types.

Ето ти линк с много карти и различн софт.

http://mobile-mania.org/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?35

а спецялно за ГАРМИН ЕТО

http://mobile-mania.org/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?6606

С копи/пейст става laugh.gif

• 6 месеца по-късно...

устройството ми поддържа гласова навигация на български. имам си подробна карта на страната. някой може ли да ми помогне - защо гармина не ми говори на български???!!!!!!!!!

:baby:

• 8 години по-късно...

Здравейте, някой може ли да ми каже как да кача БГ карта на МИО СПИРИТ 689. Купих я от Англия и имам карти само за там. Пробвах с МИО ДЕКСТОП, но не се получава. Много ми е спешно. Мерси предварително

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.