Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра не се включва понякога !?

Featured Replies

Някой има ли иидея защо вчера и днес като се опитам да включа компютъра не става, а трябва няколко пъти да го включвам и изключвам от контакта докато успея да го включа от копчето? sad.gif

Много вероятно да е от захранването...другия вариант е дъното( по-точно някой кондензатор). Най-добре кажи по-подробно какъв ти е компютъра.

смяна на захранване най-вероятно.

в жилището,в което живееш нова или стара зграда е ?

Как не се включва?

Аз имах проблем с включването на компа, който се изразяваше в следното. Включвам компа, вентилаторите завъртат и в един момент всичко спира. Копчето на монитора започва да мига , все едно е в "стен бай". След няколко рестарта от копчето, компа се оправяше. В крайна сметка се оказа,че драйвера на видео картата е в конфликт с драйвера в Уина (Windows XP Ice SP3). Изтрих универсалния драйвер от регистрите и сложих най-новия на картата и проблемите спряха.

Ако наскоро си сменял уина или драйверите, МОЖЕ и от това да е.

Ако наскоро си сменял уина или драйверите, МОЖЕ и от това да е.

глупости на търкалета....както се разбира системата не стартира до POST дори.

Дъно или захранване, чу момчетата ;)

Можеше да кажеш какво ти е захранването и какво захранваш с него.

в жилището,в което живееш нова или стара зграда е ?

Живее в дървена барака и затова не му се включва компа.

Хайде вземи да обясниш какво значение има сградата!

Аз имах абсолютно същия проблем преди време,рестартирвах ли рестартирвах докато накрая взе че издъхна тотално.Оказа се,че захранването е изгоряло,сложиха ново и се оправи проблема

Аз имах абсолютно същия проблем преди време,рестартирвах ли рестартирвах докато накрая взе че издъхна тотално.Оказа се,че захранването е изгоряло,сложиха ново и се оправи проблема

И аз така... Аз за това го питам какво му е захранването и какво захранва с него. Мойто просто издъхна като сложих нови части :P

аз имам проблем вкл.компа но монитора все едно не съм го пуснала ,кажете ми какво да правя.понякога свичко нсе вкл. без проблем и по някое време без да пипам компа монитора се размазва

Редактирано от ivka87 (преглед на промените)

аз имам проблем вкл.компа но монитора все едно не съм го пуснала ,кажете ми какво да правя.понякога свичко нсе вкл. без проблем и по някое време без да пипам компа монитора се размазва

Вземи си нова видеокарта :baby:

Привет cool.gif

Аз преди време имах същият проблем и си занесох машината на ремонт, а там ми смениха няколко кабела и "уж" се управи. Сега се пуска но много бави. Когато слушам музика мног забавя музиата. Някакви идеи на какво се дължи това, защото като занеса на прорамистите ми казват че е добре, но според мен не е много добре. А според вас на какво може да се дължи това?

Незнам, но аз имам подобно проблеми само, когато прекаля с клока biggrin.gif

На вас операционните системи отколко време не са преинсталирани?

Привет cool.gif

Аз преди време имах същият проблем и си занесох машината на ремонт, а там ми смениха няколко кабела и "уж" се управи. Сега се пуска но много бави. Когато слушам музика мног забавя музиата. Някакви идеи на какво се дължи това, защото като занеса на прорамистите ми казват че е добре, но според мен не е много добре. А според вас на какво може да се дължи това?

1.Рестартирай си машината, стартирай таск мениджъра и след това пусни това, което обикновено правиш (примерно: торент + филм или музика. Нещо, което да да накара компа ти да се натовари). Като почне да ти насича, виж кой процес товари процесора (със сигурност има такъв процес) и го сподели с нас....

2.Пробва ли преинсталация на драйвери? Примерно на звуковата карта и някакви към дъното.

3.Постоянно ли е така? Под Safe Mode как е?

Ако и 3-те варианта не ти датат смислен отговор-преинсталирай Windows :)

p.s. vidimiq пак ме превари с 0.0035 наносекунди :P

Редактирано от nikk12 (преглед на промените)

може да изглежда смешно, но ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!! в доста стари сгради ел.инсталация е често също доста стара, по стара систена, и това може да създаде проблем!
1.Рестартирай си машината, стартирай таск мениджъра и след това пусни това, което обикновено правиш (примерно: торент + филм или музика. Нещо, което да да накара компа ти да се натовари). Като почне да ти насича, виж кой процес товари процесора (със сигурност има такъв процес) и го сподели с нас....

2.Пробва ли преинсталация на драйвери? Примерно на звуковата карта и някакви към дъното.

3.Постоянно ли е така? Под Safe Mode как е?

Ако и 3-те варианта не ти датат смислен отговор-преинсталирай Windows ;)

p.s. vidimiq пак ме превари с 0.0035 наносекунди :)

По първото: Няма такъп процес обаче си влачи.

По второто: Вече го направих и пак е така.

По третото: Постоянно е така дори и по Safe Mode.

А операционната система е сменена преди 1-2 седмици.

По първото: Няма такъп процес обаче си влачи.

По второто: Вече го направих и пак е така.

По третото: Постоянно е така дори и по Safe Mode.

А операционната система е сменена преди 1-2 седмици.

A почиствал ли си компютъра си-имам впредвид вентилатори,радиатори и прочие от прах.Каква е температурата на компонентите,в Everest пише? Тези Semproni са малко топли! Отвори кутията и провери за издути кондензатори на дънната платка! Проблема ти е хардуерен-щом под Safe Mode пак е същото.Иди до тези програмисти или там каквито са ,и кажи че стават само за ядене на пуканки ,пукани на тиган,че не могат май и микровълнова фурна да пуснат :P .

• 10 месеца по-късно...

Някой може ли да помогне ,проблемът е следния ,като включа компа се появява следният надпис "Press F2 to run Setup Press F11 for boot Menu The system failed to boot several times before.Press F2 to enter setup to reconfigure your system...Or BIOS will load default and continue to boot after 0 seconds " и като искам да натисна някои от клавишите на клавиатурата не иска да работи ,а клавиатурата си работи .

На USB ли е клавиатурата ти?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.