Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5800 ExpressMusic

Featured Replies

Публикувано 18 февруари 2009 - 13:36 АБе какви карти?Направи 2 неща по настройките: Влез в Карти - Инструменти - Настройки - Интернет - Преминаване онлайн - Не или Винаги питай. После намери къде ти е в менюто GPS данни - Опции - Настройки на локализация и махни всички отметки без Интегриран GPS. Така би трябвало вече да не ти прави трафик и да работи само с вградения GPS. Здравейте на всички! Регистрирах се специално за тая тема и аз имам същата ситуация неска си зех 5800 но гпс ми гълта парички та мисълта ми е на лс ако е одобно по-подробно да ми обясните как да направа тия настройки и от каде за да не ми взима пари? мн благодаря предварително!

• Отговори 111
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре де цитирал си ме а не четеш какво си цитирал. Какво по подробно искаш от това да следваш стъпките който съм дал в менюто на телефона. Не!При Нокия имаше един абонамент за някои услуги но го

• Те симбианите рядко имат хронометри. Намираш си сайт с приложение "хронометър" и си го инсталираш.

Използвам го вече от 6 месеца, нагледах се на бъгове. Изпрочела съм всички форуми за него и съм сложила голяма част от приложенията. Като цяло мнението ми е, че повече Симбиан никога... все същото дърво. Съжалявам, че не си взех Омния. iPhone също е готин, но като гледам приятеля си с тоя Jailbreak се радвам, че не съм се прецакала. Мисля следващия път да се доверя на HTC. Просто съм супер очарована. А за 5800 какво да кажа - бавен, камерата можеше да е по-добра, не говоря много, почти нищо не правя с него, но батерията ми много рядко изкарва повече от 3 дни. Доста забива, а след като сложих Гармин .... доооста неща се прецакаха ... примирих се и с това, но вече чакам Nexus.

Здравейте! Сигурно някой преди мен е питал, но неможах да видя точен отговор. Плаща ли се за използването на GPS-а, без да се използва интернет връзка (GPRS-a)? И също вярно ли е, че тъчскрийна на 5530 е по-добър от колкото на 5800?

Здравейте на всички! Регистрирах се специално за тая тема и аз имам същата ситуация неска си зех 5800 но гпс ми гълта парички та мисълта ми е на лс ако е одобно по-подробно да ми обясните как да направа тия настройки и от каде за да не ми взима пари? мн благодаря предварително!

Добре де цитирал си ме а не четеш какво си цитирал.

Какво по подробно искаш от това да следваш стъпките който съм дал в менюто на телефона.

Плаща ли се за използването на GPS-а, без да се използва интернет връзка (GPRS-a)?

Не!При Нокия имаше един абонамент за някои услуги но го махат и всичко става безплатно.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Използвам го вече от 6 месеца, нагледах се на бъгове. Изпрочела съм всички форуми за него и съм сложила голяма част от приложенията.

Като цяло мнението ми е, че повече Симбиан никога... все същото дърво. Съжалявам, че не си взех Омния. iPhone също е готин, но като

гледам приятеля си с тоя Jailbreak се радвам, че не съм се прецакала. Мисля следващия път да се доверя на HTC. Просто съм супер очарована.

А за 5800 какво да кажа - бавен, камерата можеше да е по-добра, не говоря много, почти нищо не правя с него, но батерията ми много рядко изкарва

повече от 3 дни. Доста забива, а след като сложих Гармин .... доооста неща се прецакаха ... примирих се и с това, но вече чакам Nexus.

Имам над 100 инсталирани приложения и никакви проблеми:) 4 GPS програми,които работят идеално,ако искаш използваш A-GPS - тегли няколко кБ :) За обикновения потребител е идеален телефон! Ако има проблеми,то те са ,че използвате стария фирмуер:) Вече има и кинетично превъртане,което си е голямо удоволствие и удобство:)

macsim29 тва,което си посочил го напправих и ся се предполага ч ене гълта кинтаж така ли?

След като си пускал програмата проверявай си дневника за направен трафик като не си сигурен. И пак казвам защо не четеш след моя коментар има други които казват че са направили така и не им "гълта кинтаж".

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Инсталирах настройките на Vivatel от начало без да искам и сега като влизам в интернет ми излизат само вивател от къде мога да ги махна

• 2 седмици по-късно...

Скоро попаднах на едно приложение , което заменя десктопа на нокиа 5800 с дескопа на самсунг омниа. Ето линк за сваляне - http://4storing.com/xpm5f2/03897fefd68708cd35ed9af7a10d9bac.html Та въпроса ми е , дали ако го инсталирам , като ми омръзне ще мога да си върна стария десктоп на нокията или веднъж ако го инсталирам , повече не мога да променям нищо ?

Да,може просто като спреш програмата:rolleyes: Тя е за промяна на външния вид и предлага доста теми,не само като Самсунг Омниа:cool:

Здравейте, искам да попитам нещо, от което не рабирам. Така като смених телефоните и сега съм със Nokia 5800 не успях да намеря къде стоят сим номерата. Имаше само 2 избора да избера фиксирани номера или номера за услуги. Избрах фиксирани номера и ми поиска ПИН 2 така като не забелязах, 3-пъти въведох ПИН 1. И сега ми иска ПУК 2. Прегледах абсолютно всички документи, но не успях да открия нищо за ПУК 2. След товеа направих най-логичното нещо и се обадих на оператор. Той ми каза, че моята карта няма нито ПИН 2 нито ПУК 2. И въпросът ми е дали някой, знае каде да намеря този ПУК 2 или да ми кажете как мога да намеря СИМ номерата от телефона Nokia 5800. Благодаря, предварително.

Здравейте, имам 5800 и незнам от къде да си намеря антивирусна за него и как да я инсталирам.

Значи, проблема е следния: Сваля си някой вече конвертитан филм от замунда или сам си го конвертирам и като го пусна по време на филма телефона забива и картината седи на ч място но звука продължава. Като цъкна дисплея да изключа филма тела на цяло забива и трябва да махам батерията за да се оправи. Забива когато си поиска. Помощ !!!!

Има си плеъри за тази цел...не се мъчи с вградения...примерно Core PlayerПубликувано изображение

Здравейте.Искам да ви попитам защо след като си актуализирах телефона не мога да си инсталирам програми.Изписва ми че в момента инсталира някакво приложение,а никаде не виждам да го прави :) Ако знаете моляви кажете ми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ще ми дадете ли линк на лично или на отговор ако не възразяват администраторите, че не мога да го намеря :@

Здравейте.Искам да ви попитам защо след като си актуализирах телефона не мога да си инсталирам програми.Изписва ми че в момента инсталира някакво приложение,а никаде не виждам да го прави :down: Ако знаете моляви кажете ми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Отиваш в Applications-> File mgr.-> избираш картата памет(но не вллизаш в нея, само я избираш)-> Options-> Remove memory card, вадиш картата с памет за 1 мин. после пак я слагаш и ще стане.

Моля ви дайте някакъв линк от къде да си дръпна антивирусна, търсих в замунда , но намирам само касперски а нещо коментарите за нея са малко противоречиви :wors:

Редактирано от wondertedy7 (преглед на промените)

Здравейте! Искам да Ви попитам дали има разлика между червения и синия модел на Nokia 5800 ? (освен цвета )

Няма разлика,освен цвета:)

Здравейте ! :biggrin: Имам Nokia 5800 вече от 10 месеца,но преди няколко седмици се сетих,че телефона има 3G камера.Потърсих я, но не я намерих ><... Един приятел също има Nokia 5800 и може да пусне неговата много лесно (от камерата просто имаше едно копче да я смени...). Дано някой може да ми помогне с търсенето :). Имам и проблем с Bluetooth-a.Преди го държах постоянно пуснат,но реших да го изключа и сега понякога ми дава грешка при пускане (Bluetooth операцията не може да бъде извършена). Имам и проблем с речниците ><. Разбрах,че телефона си има речник (но при мен няма...) реших да си го изтегля от www.nokia.com,но не го намерих http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif . Надявам се,че някой ще може да ми помогне :). Благодаря предварително.

Редактирано от tinker (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте днес на 2-3 пъти ми се появява надпис It's time to .... на фона на някаква арабска песен и оранжева картинка. Как мога да го махна това НИКОГА не съм слагал такива звуци в тела и алармата ми е изкл. ? Дано някой ми помогне

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.