Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поредната гавра-D&G Варна

Featured Replies

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Никога не съм взимал нищо от D&G и нямам намерение да го правя.Пълни прощляци са там всичките.Жалко, че приятелката ти се е излъгала да купува от там.

• 2 месеца по-късно...

Браво Стефане :) Пук това за техниците си е истина наистина тоя фен моможа да отговори :)

Има много по-добри сервизи защо човека се набута точно там ? :jumping11:

Ne e taka az ot godini rabotq sas serviza na D&G te sa nai dobrite. Nikoga sas ni6to ne sa me razo4arovali i prodava4 konsultantite im sa nai dobri, vinagi se stremqt da ti predlojat nai izgodnata za teb ma6ina.

biggrin.gif

Нямах намерение да пиша, но като прочетох това и не издържах :jumping11:

След като от години работиш с тях, как имаш база за сравнение с други фирми???

Аз пък знам за една девойка с парички която години наред си ходила при една зъболекарка която я дояла яко. Момичето имало здрави зъби, а онази си измисляла какво ли не и се правела че извършва дейност - пломби, незнам си какви лечения.

Веднъж по стечение на обстоятелствата й се наложило спешно да иде на зъболекар, но тя била в отпуска и отишла при друг. Човека се видял в чудо като погледнал в устата й. Та така.

Това че са "най-добри" мога силно да го оспоря, от личен опит. Имам щастието да не съм им retail клиент и съм си доволен така.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Миналата година по това време една моя позната си купи от тях лаптоп на сравнително добра цена за тогава. Накрая и предложиха да и инсталират ХР НА ЦЕНА ОТ 50 ЛЕВА , САМО ЧЕ НЕЛИЦЕНЗИРАН РАЗБИРА СЕ. Като е нелицензиран поне пари да не и бяха взели не е ли така?

Миналата година по това време една моя позната си купи от тях лаптоп на сравнително добра цена за тогава. Накрая и предложиха да и инсталират ХР НА ЦЕНА ОТ 50 ЛЕВА , САМО ЧЕ НЕЛИЦЕНЗИРАН РАЗБИРА СЕ. Като е нелицензиран поне пари да не и бяха взели не е ли така?

Не е така.

Познатата ти, защо не си го инсталира сама ?

Според мен като цяло големите вериги магазини трябва да се игнорират по няколко причини.

Първо в повечето случаи става въпрос за външни инвеститори. Или от друг по - голям град или от друга държава. Когато отидем и си дадем парите в такъв голям магазин ние буквално повече никога няма да ги видим. Зашото те отиват някъде.... далеч. Ако си пазаруваме от местните търговци и по - малки фирмички (или ползваме техните услуги за ремонт и поддръжка) тогава парите си остават на място и след това тези хора с тези пари могат да си купят нещо от теб или да ти оставят бакшиш ако си барман или сервитъорка. Представете си как 10 деца са се събрали в кръг и си подават един на друг 2 ябълки....и по едно време идва едно по - голямо дете и им взема едната ябълка и изчезва. Нещо такова се получава. Не съм много добър в обясненията ама дано сте ме разбрали.

Другото нещо което е от много голямо значение - там работят хора които са на заплата и даже и да направят някоя глупост почти винаги могат да я прикрият и това да остане без последствия, а накрая на месеца пак да си вземат заплатката. Тоест това са хора които работят без мотивация и в повечето случай претупват работата. За разлика от тях един частен търговец ще направи всичко възможно за да останете доволни и да отидете пак при него. Тук някой ще каже ,че и там има хора на заплата. Съгласен съм, но 2-3 човека се управляват много по - добре от 20-30.

Също не е за пренебрагване и стоката която ни се предлага. Залага се много на реклама, манипулира се съзнанието на човек и се продават некачествени стоки на "уж" изгодни цени.(недай си боже да ти се счупи нещо) При по - дребните търговци може много по - лесно да си търсиш правата.

Има и още причини но това като че ли е основното. Става въпрос за големите вериги като цяло, не само за тези които предлагат ремонт и продажба на компютри.

• Автор

AlexanderH, до голяма степен съм съгласен с теб, главно заради заплатата.Виждал съм цени, стотици проценти по-високи, от на друго място.Да видиш как най-жалките монитори, AOC, се хвалят от тях като най-добри, струвайки повече от всичките други, имахме случай на скапан монитор с TN матрица, по-скъп от такъв с (x)Va матрица, хахаха...Във форума на hardwarebg момчетата са истински разбирачи, и плюят по Ресет компютърс, защото цените им са в пъти по-високи, истинско обирджийство, това важи и за Стемо. А цените в D & G са по-високи от на Ресет...Това е машина за доене на пари от глупаци с пари, вижте само името на фирмата, как цели да навее респект и сигурност в клиента...Аз имам стотици доказани случаи от тях.И евала за заплатата-аз, като бачках като компютърен експерт, бях на хонорар, едничък лев заплата съм нямал, да не говорим колко строго беше.Да разказват на клиентите, тия от ДГД (много добре ще е да си преименуват фирмата така, поне хората да са предварително наясно).Те продължават да твърдят, че ASUS и AsrocK са една и съща компания, и продават само Enermax захранвания, които са дваж по-скъпи от официалното.За CWT, Enhance, Seasonic, изобщо не са чували-кви са тея ФИРМИЧКИ, това ми казаха на мен...А всички знаем колко са неизгодни, и във всеки един клас има много по-добро решение, за същите пари, от РекетМАКС :help wanted: Отношението, подигравките, хиленето презрително, целейки да ударят по слабото място на човека-несигурност в познанията, са ми ясни.Отивам веднъж, бях си сложил фанелката със снимки от шампионата по overclock, и отгоре пише- O`C TEAM - BULGARIA, онез ми викат-кви са тия ИЗПЪЛНЕНИЯ, какви са тия СМЕШНИ РЕПУБЛИКАНСКИ ПЪРВЕНСТВА...Аргументите им свършват с "Бе, как шИ е по-добро, бе, стига с тея глупости, аз...еди си какво съм видял, аз на целия китайски народ съм продал, едно върнато нямам...аз...." И никакви технически аргументи, или поне факти.Както казва модераторът на hardwarebg-аз пък чух, че баба Пена родила на 80 години, сериозно, наистина чух, какво ми говорите biggrin.giflaugh.gif:cant believe::rolleyes:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Те продължават да твърдят, че ASUS и AsrocK са една и съща компания,

Предполагам, че са черпили информация от подобни статии, освен ако не е твърде стара.

Предполагам, че са черпили информация от подобни статии, освен ако не е твърде стара.

Твърде стара се нарича информация на повече от месец. Тази статия е на незнам си колко години biggrin.gif

Да не намекваш че са правили разкопки и от там са черпили информация? laugh.gif

П.П. Има разлика между продавачи и консултанти. Първото го може всеки. Второто - не.

D&G от край време си продават на безбожно високи цени и всеки варненец би трябвало да си го знае. То едно елементарно сравнени на оферти да се направи и ще се разбере. Та не са виновни от D&G, че хората влизат в първия лъскав магазин за компютри и купуват от там - да са проверили. За сервиза друга работа, и аз не бих се доверила на D&G, в крайна сметка предпочитам да давам за ремонт техниката от където съм я взела. Отделен въпрос е, ако е купена от Метро, Технополис, Техномаркет и т.н. подобни места, което аз лично съветвам да не се прави, но си е масова практика вече.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.