Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за интеграли!

Featured Replies

Здравейте!!!Имам следният въпрос , на който се надявам някой да ми отговори.Разполагам с тонколони за компютър Unitek SP-968 5.1 5x15+1x50W.Искам да им направя малко ъпдеит което включва облепяне с вата на вътршността им смяна на трансформатора с тороидна бобина , подмяна на токоизправителната им схема грец.Забелязах че интегралите които отговарят за бас говорителя са TDA2030.Въпросът е следният мога ли аз тези интеграли TDA2030 да ги подменя с интеграли TDA2050 дали ще има някакви проблеми защотото тези 2050 ги дават с по-добри характеристики.Дано някой може да ми отговори.Благодаря предварително smile.gif

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

Разликата им на книга е само допустимото захранващо напрежение.

От тия китайски боклуци нищо няма да излезе, не си губи времето. Раздели мощността от етикетите на 10, тези говорители няма да поемат повече, все пак ватовете са китайски. А интегралите трябва да се охлаждат.

Мисли си за големи колони и външен усилвател, поне няколкоститин лв. Из форума има теми.

• Автор

Прав си за големите усилватели , но те струват доста парички и нямам възможност да си ги позволя.Искам тези да ъпдеитна и поне още малко да поизкарат понеже свирят задоволително за моята малка деста стая.10х за отговора все пак! :)

Най-добре ако намериш Студио 2 с транзистори е а пък ако намериш и примерно има някакъв проблем аз поправям :P Няма смесъл от интеграли много изкривяват

Стига го хвалихте това студио2 - китче за 6лв 2х20вт с интегралка свири много по-добре :)

Здравейте!!!Имам следният въпрос , на който се надявам някой да ми отговори.Разполагам с тонколони за компютър Unitek SP-968 5.1 5x15+1x50W.Искам да им направя малко ъпдеит което включва облепяне с вата на вътршността им смяна на трансформатора с тороидна бобина , подмяна на токоизправителната им схема грец.Забелязах че интегралите които отговарят за бас говорителя са TDA2030.Въпросът е следният мога ли аз тези интеграли TDA2030 да ги подменя с интеграли TDA2050 дали ще има някакви проблеми защотото тези 2050 ги дават с по-добри характеристики.Дано някой може да ми отговори.Благодаря предварително smile.gif

За тези колони не си заслужава труда. Има голяма вероятност само да влошиш нещата, ако не си се занимавал с електроника. Може само да им сложиш по малко ватица за да не дрънчат много и да си събираш кинти за усилвател и колони. Има сайтове за усилватели втора ръка на добри пари. Смяната на една интеграла с друга понякога иска и корекции в интерфейса и много други неща преди да свири както трябва. Съветвам те да не си губиш времето с подобни начинания, които няма да доведат до желания от тебе краен резултат. Успех!

• Автор

Смених интегралите и сложих вата.В момента свири определено по-добре.Баса е по-плътен , а изкривяването е по-малко.Определено свирят по-добре и малко по-силно.Благодаря за всички отговори!!!!!!!!!!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.