Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Amilo видео проблем

Featured Replies

Здравейте,

Имам проблем с видео картата на лаптопа ми Fujitsu Siemens Amilo D8830 . Изкарва артефакти, които според мен са получени от прегряване (интересно как като Fan-a си е в норма, а процесора, дъното, харда, рама са си добре). Не е от кабели според мен, защото си ги изкарва и като вържа външен монитор по същия начин. Искам да ви попитам има ли вариант да се подмени видеото или да се измисли някаква алтернатива, за да не трябва да го хвърлям на боклука.

Също някой, ако продава читаво видео за лаптопчето да пише cool.gif

Благодаря ви предварително!

Поздрави!

Аз лично не мисля,че артефактите са от прегряване,най-добре го води някъде на сервиз да ти кажат точно.Ако е в гаранция още по-добре,понеже ми се струва,че ново видео за лаптоп е скъпо удоволствие .

• Автор

Сервизи... минах през един-два... и какво ли не чух, но най-интересното от всичко беше офертата за нов лентов кабел за 100лв, който 100% щял да реши проблема, но нямало гаранция, че след 1 мин нямало да се влошало пак ;):speak: Затова исках да споделя и да изслушам/изчета предложения

Сервизи... минах през един-два... и какво ли не чух, но най-интересното от всичко беше офертата за нов лентов кабел за 100лв, който 100% щял да реши проблема, но нямало гаранция, че след 1 мин нямало да се влошало пак :wors::huh: Затова исках да споделя и да изслушам/изчета предложения

Прощавай тогава,чакай отговор от някой по-знаещ,че аз има вероятност да напиша някоя глупост. :angel19:

Поздрави!!!

Редактирано от andibgpz (преглед на промените)

Не искам да знам къде си ходил.....

Най-вероятно някой от чиповете памет на видеокартата е тръгнал да излиза в отпуска. Сменя се, не е болка за умиране.

Иди някъде където поправят компютри, а не където си светят с тях.

• Автор

@go6o_kara

Да имаш идея къде мога да проверя, защото в няколко сервиза ме отсвириха...

Някой, ако има видео карта подходяща за този модел да сигнализира :rolleyes:

@go6o_kara

Да имаш идея къде мога да проверя, защото в няколко сервиза ме отсвириха...

Някой, ако има видео карта подходяща за този модел да сигнализира ;)

Ако си от Варна мога да помогна, ако ли не, нямам идея за съжаление. Кажи от кой град си и колегите да кажат читав сервиз.

Колега от форума предложи да се обърнеш към Контракс и Стемо.

Виж какво ще ти кажат те.

• Автор

Ще им звънна един телефон да ги питам дали ще има смисъл да се ходи до тях. Благодаря за инфото и все пак се надявам някой колега да има чип, с който да подменя моя

• Автор

За съжаление ми предлагат един вариант, който ми се струва малко скъп... Нова видео карта, а тя е... доста над бюджета ми sad.gif Затова ще чакам дано някой колега има въпросната карта и иска да се раздели с нея :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.