Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся превод на VLC player

Featured Replies

Здравейте!

За пръв път поствам в този форум и затова предварително се извинявам,ако нещо съм сбъркала при постването.Първо изказвам голямото си възхищение към хора като вас-полезни за другите.Поздравления за идеята за български превод на програми.Подкрепям я изцяло.Браво.Много бих искала да имам и VLC player на български.Програмата е с доста опростен интерфейс и мисля,че няма да е проблем за хора като вас-превели далеч по-сложни програми като Nero например.Качих си превода на доста програми и съм безумно доволна.Ще бъда безкрайно благодарна,ако преведете и упоменатата програма.Предварително благодаря. :yanim:

Току що писах на компанията, която разработва този продукт и в момента чакам отговор от тях. Надявам се да пратят нещо разбираемо, т.е. да не трябва да се разкомпилира или компилират файлове.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
Току що писах на компанията, която разработва този продукт и в момента чакам отговор от тях. Надявам се да пратят нещо разбираемо, т.е. да не трябва да се разкомпилира или компилират файлове.

<{POST_SNAPBACK}>

Tragedy,аплодисменти за желанието и възможноста ти да помогнеш. :););)

Не писах досега,защото не исках да те притеснявам и да нахалствам-мога да чакам.

Все пак,би ли дал малко инфо-как вървят нещата?

Предварително благодаря.

• 1 година по-късно...

Няма ли най-накрая да се намери някой да преведе този чудесен плеяр . :rolleyes:

Виждам че имате голямо желание за нея. Започвам я веднага щом завърша Pinnacle Studio 11 и всичките му компоненти. Шегувам се. Почвам я паралелно с Pinnacle Studio 11.Няма да стане лесно. Даже не мога да го започна. Намирам си файла, който ми трябва. Променям го. Променям езика на плейъра на този, който съм редактирал и забива. Тва става с най-новата версия, която е 0.8.6с. Може би в това е проблема, но все пак е тъпо да са го направили така. Ще го измисля утре.

Хич и не бързай , ако стане да го има вграден за следващата версия пак ще ти бъдем благодарни .

:angry:

• 2 седмици по-късно...
Виждам че имате голямо желание за нея. Започвам я веднага щом завърша Pinnacle Studio 11 и всичките му компоненти. Шегувам се. Почвам я паралелно с Pinnacle Studio 11.Няма да стане лесно. Даже не мога да го започна. Намирам си файла, който ми трябва. Променям го. Променям езика на плейъра на този, който съм редактирал и забива. Тва става с най-новата версия, която е 0.8.6с. Може би в това е проблема, но все пак е тъпо да са го направили така. Ще го измисля утре.

Bfaf, ще се радвам да го преведеш. С нетърпение ще очаквам превода и ще ти бъда много благодарен за труда, както съм ти благодарен за положения труд до този момент. Радвам се, че има хора като теб. Продължавай все така. Поздрави!

Ето тук има непълен превод на VLC Player 0.8.6c

Благодаря,това е един от любимите ми плейъри.

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.