Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с PCI-E

Featured Replies

Добър вечер!Имам едно малко и странно въпросче към вас.От известно време наблюдавам че пци-е слота ми работи на 4 скорост от максимална 16.Конфигурацията е от подписа.И да махна и да сложа клока на видеокартата и ан цялата система пци-е отново си работи на х4.Намерих от биоса каде са ми настройките за да избирам скоростите , но не се влияе от това , то въобще не работи.Някакви идеи защо е така или как мога да си променя скоростта на х16.Благодаря предварително

• Автор

Ами не!!!Първо не че незнам как става , но просто не сам навътре в нещатата с флаша на биоса и ме е страх да не спре тока.Но ще почета и ще го флашна ако трябва.Благодаря за бързите отговори :clap:

Вземи отнякъде друга видеокарта за проба и я смени с твоята , преди да флашваш ( естествено пак с Reset на Биос + съответните драйвери за другата видеокарта). Виж какво ще ти покаже за нея, след това върни обратно твоята.

• Автор

Големият проблем е че в нашия блок съм единствения с такъв компютър и няма от къде да я взема.А така като стои на х4 сваля производителността нали???То не че е голяма , но вади около 4700 точки на 3дмарк vantage

Големият проблем е че в нашия блок съм единствения с такъв компютър и няма от къде да я взема.А така като стои на х4 сваля производителността нали???То не че е голяма , но вади около 4700 точки на 3дмарк vantage

Май е нормален резултат,твойта се равнява на gf9600gt,значи един приятел му е приблизително такъв резултата,може и по-малак,но производителността на картата ти трябва да падне близо 4 пъти ако е на тези настройки.

Гледам, че дъното ти е с два PCI-E x16 слота. На кой от двата е картата и как се държи на другия?

Edit:

Сега видях, че за да работи нормално във вторият PCI-e x16 слот се поставя switch card която би трябвало да е в комплект с дъното. Предполагам, че си я поставил?

When install the ”Switch Card” into PE-3, the PE1 will offer 4Gbyte/sec data transfer rate at each

relative direction. And when you install two ATi CrossFire Tech. Supported VGA cards to

activate the Multi-VPU computing, the PE1 and PE3 slots will offer 2Gbyte/sec data transfer

rate at each relative direction.

• Автор

Да с тази карта е.Намерих от един приятел снимка от преди около месец на gpu-z.Интересното е че тогава си е работила нормално!!!Само не знам защо не ми дава да кача снимка.През този период единствено съм сменял каталиста.По-късно ще си върна стария да видим.Или ако нещо се е разместила тази switch card . ohmy.gif

• Автор

Оправих го!Изкарах батерията на биоса и switch картата за няколко часа.Явно тя се е разместила като съм монтирал аселерото или се замърсила.Благодаря на всички за помощта.Поздрави!!! :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.