Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Xbox 360 или PlayStation2 ?

Featured Replies

Коя конзола е по-добра според вас , един приятел смята , че xbox 360 e по-добра,а аз PlayStation2. Някой имали Xbox 360 и общо всичко колко му излезна ? Извинявам се , не съм много запознат имали чипове за Xbox 360 ?! Споделете Публикувано изображение

Редактирано от gilden (преглед на промените)

Коя конзола е по-добра според вас , един приятел смята , че xbox 360 e по-добра,а аз PlayStation2. Някой имали Xbox 360 и общо всичко колко му излезна ? Извинявам се , не съм много запознат имали чипове за Xbox 360 ?! Споделете Публикувано изображение

И аз не съм голям спец по тези работи, но ще ти кажа това което знам и мисля:

В бъдеще време ще излизат все повече и повече игри за Хbox 360, защото е Next-Gen конзола и е много добра според мен. PlayStation2 също е добра конзола, защото мои приятели са много доволни... от пиратството (нормално). С PlayStation3 ще можеш да играеш игри и за PS1 и 2 (както са ми казвали) и ще си играеш Next-Gen игри, но пък да ти кажа моето мнение е, че тази конзола замира (не знам може и да греша). Аз съм за Хbox 360. И преди да питаш дали ще може да се хакне - ДА може. Или да запишеш играта на Double-Layer DVD (двуслойно двд), или май се слагаше друг CD-ROM... или там каквото и да е... или нещо такова... абе не знам по-добре някой да ме поправи, за да не те объркам. Аз съм за Хbox 360.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Иска ли питане? XBox360 естествено!

• Автор

За тези които имат,колко ви струваше аз се колебая , за xbox360 PlayStation2 BLACK SLIM май ще си взема.

Редактирано от gilden (преглед на промените)

Колко ви струваше xbox360 ?

Аз не съм си купувал, но мисля, че е м/у 400 и 600 лв. Знам един в технополис за 480лв. Мисля, че навсякъде е различно.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Играл съм и на Xbox 360 и на Playstation 2, няма смисъл да коментирам, в Xbox 360 е истината...

Между Хбох 360 и РS2 Хбох е по-добро защото почти всички нови игри излизат за него.Според мен обаче най-добрият избор е 1 PS3.Някъде бях чел,че PS3 имало 9 ядра,а за новите игри се използвали само 3.Но при PS3 няма пиратство,а ако нямаш кинти за игрите взимай бокса. :)

Редактирано от jamc (преглед на промените)

За тези които имат,колко ви струваше аз се колебая , за xbox360 PlayStation2 BLACK SLIM май ще си взема.

Имаш ли пари вземай бокса. Но дори и плейстейшън да вземеш, пак няма да останеш разочарован. (:

• 4 седмици по-късно...

Имаш ли пари вземай бокса. Но дори и плейстейшън да вземеш, пак няма да останеш разочарован. (:

Значи,аз от опит да Ви кажа. ПС2 е АДСКИ добра машина и е много яка , винаги ще ме кефи (имам пс2 и супер ) , но (винаги има едно НО ) вече хубавите игри започват да излизат повече на пс3 и Xbox360 (и то с МЕГА добра графика) докато пс2 е много по-слаб от тези две конзоли и ... графиката е сравнително по-гадна и лошо.Да вземем на пример Spider-Man : Web of Shadows , за пс3 и Xbox360 е АДСКИ добра и графиката е супер мошна , докато за пс2 тя е пълна отврад , все едно играиш спайдър мен на телевизионна игра,точно така е камерата.Поровете се в YouTube и ще разберете за какво става въпрос , а и факта че игрите за пс2 ще почнат да намаляват е едно на ръка. Толкоз от мен ако има нещо друго казвайте.

П.П. Аз мисля да си продам ПС2 и да си купя скоро Xbox360 и ако някой знае как да го свържа към монитора да пише плс :) Успех с темата!

Значи,аз от опит да Ви кажа. ПС2 е АДСКИ добра машина и е много яка , винаги ще ме кефи (имам пс2 и супер ) , но (винаги има едно НО ) вече хубавите игри започват да излизат повече на пс3 и Xbox360 (и то с МЕГА добра графика) докато пс2 е много по-слаб от тези две конзоли и ... графиката е сравнително по-гадна и лошо.Да вземем на пример Spider-Man : Web of Shadows , за пс3 и Xbox360 е АДСКИ добра и графиката е супер мошна , докато за пс2 тя е пълна отврад , все едно играиш спайдър мен на телевизионна игра,точно така е камерата.Поровете се в YouTube и ще разберете за какво става въпрос , а и факта че игрите за пс2 ще почнат да намаляват е едно на ръка. Толкоз от мен ако има нещо друго казвайте.

П.П. Аз мисля да си продам ПС2 и да си купя скоро Xbox360 и ако някой знае как да го свържа към монитора да пише плс :wors: Успех с темата!

1С моЩна или не графика, играта се определя главно от геймплея.

Разбирам какво казваш, но за всеки случей ще поясня:

В: Защо вече няма да има толкова много игри за PS2?

О: Защото влязохме в следващото поколение, а PS2 не е next-gen конзола. Конзолите от следващо поколение са: Xbox 360, PS3 & PC

Така, че пак ще го кажа - ВЗИМАЙ Xbox 360 И СЕ РАДВАЙ НА ВОЛЯ!!! :)

1С моЩна или не графика, играта се определя главно от геймплея.

Играй играта Total Overdose. Играта на пръв поглед е ПЪЛНО ДЪРВО (и е така като караш кола), но на геймплей не може да се сравнява с много от игрите в днешно време и каквото и да ми кажете играта е ЖЕСТОКА (с изключение на графиката, но пак казвам - няма значение графиката, а геймплея!).

Мерси за пояснението и за това дето ми показа грешката в текста и сори ако има още грешки Публикувано изображение Иначе мерси за пояснението,аз не разбирам много много,просто имам ПС2 и от това което виждам относно Xbox360,разликата е огромна.

Та мерси пак де :)

Мерси за пояснението и за това дето ми показа грешката в текста и сори ако има още грешки Публикувано изображение Иначе мерси за пояснението,аз не разбирам много много,просто имам ПС2 и от това което виждам относно Xbox360,разликата е огромна.

Та мерси пак де :)

;) Той няма да сгреши, ако вземе PS2. Просто след време малко ще съжалява.

Няма какво да се мисли - взимаш Xbox 360 и забравяш за конзола. Публикувано изображение

Няма какво да се мисли - взимаш Xbox 360 и забравяш за конзола. Публикувано изображение

100%!

От PlayStation 2 няма полза вече.

Сентчо, като не знаеш, по-добре не говори... Преди годинка си взех PS2 и както се приказваше, че нямало да излизат повече игри за тая платформа и т.н. пак си играх Spider-Man 3, Need For Speed Undercover... А и представа си нямаш колко много и колко яки игри има. Black, Tekken, God of War... Не мисля, че ще съжалява, ако си вземе... Това с чипа, дето разправят, че прецаквал конзолата също не е вярно, тъй че стига си отказвал хората.

• 1 година по-късно...
  • 2 години по-късно...

Продавам Sony Playstation 2 за 100лв. като може да го комбинираме с игрите: WWE RAW vs. Smackdown 2009 - 5лв. FIFA 10 - 10 лв. PES 2011 - 15 лв. НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО ДОГОВАРЯНЕ НА ЦЕНИТЕ :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.