Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Vista reinstal no cd

Featured Replies

имам hp presario cq50 и искам да си го преинсталирам обаче нямам backup files.Искам да го така както си мми дойде.Factory настройките мисля.Мислих че на сайта на hp ще излезе нещо но без успех, помогнете ми защото след още няколко дена ще е купчина желязо тоя лаптоп...,жалко но факт

След като нямаш диск, Recovery партиция или Back up, единственото, с което можем да ти помогнем, е да дойдем с една метла и една лопата след няколко дена и да изринем купчината желязо.

Не очаквай, че някой тук ще ти даде линк към операционна система или пък сериен номер, защото правилата на форума го забраняват.

имам hp presario cq50 и искам да си го преинсталирам обаче нямам backup files.Искам да го така както си мми дойде.Factory настройките мисля.Мислих че на сайта на hp ще излезе нещо но без успех, помогнете ми защото след още няколко дена ще е купчина желязо тоя лаптоп...,жалко но факт

Намери приятел със същата версия на ОС.Използвай неговият рековери диск и твоята парола която се намира отдолу на капака на лаптопа.Успех

а колко от днешните лаптопи вървят с готов рекавъри ддиск? - всичко е на дяла и чака потребителя сам да си го направи

взимаш Ultimate MSDN SP1 и въвеждаш твоя си код (намира се под лаптопа или някъде по него)

резултат = оригинална ОС (тази която си имал в началото) без ненужните програмки който са ти шипнали от производителя

Моят,е Тошиба с два броя рековери.

браво, късметлия

иди да видиш колко хари потъровци, ацери и мси(най-куче марката) имат дискове

браво, късметлия

иди да видиш колко хари потъровци, ацери и мси(най-куче марката) имат дискове

Когато копувах лаптопа,първо питах има ли към него възтановяващ диск.Иначе няма нужда да се прецакваш.

• Автор

ами да кажа какъв е резултата от преинсталацията: след дълга и мъчителна процедура успях да върна оигиналните настройки.Всичко успешно само че харддиска неспира ли неспира да върти простоо непрекъснато върти и може би това в продължение на 3 4 мин след стартирането...което малко ме притеснява защотоо много върти и след известно време ще се скапе диска.Мисля си може ли да имам вирус някъде в windows-a?Ако имам кажете какво да правя защото съм в безизходица.

В повечето случай когато така се тормози харда е, че имаш "indexes files" можеш да го спреш това постояно претърсване

1. Open up "My Computer."

2. Right-click on your hard drive (usually "C:") and choose "Properties."

3. Uncheck the box at the bottom that reads "Allow Indexing Service to..."

4. Click OK, and files will be removed from memory. This removal may take a few minutes to complete.

To disable the indexing service:

1. In the "Start" menu, choose "Run."

2. Type "services.msc" and press Enter.

3. Scroll-down to "Indexing Service" and double-click it.

4. If the service status is "Running", then stop it by pressing the "Stop" button.

5. To make sure this service doesn't run again, under "Startup Type:", choose "Disabled."

Редактирано от sokoban (преглед на промените)

• Автор

послушах съвета ти но като се старита компютъра виждаш какво става лопче ли лопче(върти) ще следвам и иструкциите и ще докладвам за резултат

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.