Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми програма за XP

Featured Replies

Здравейте,интересува ме има ли програма, която да може да поправя софтуерни промлеми вXp-to.Също ме интересува и програма за премахване на някои игри от компютъра,с Add\Remove не се махат,в последно време компютъра доста се нашашква,а аз не му разбирам много......

Здравейте,интересува ме има ли програма, която да може да поправя софтуерни промлеми вXp-to.Също ме интересува и програма за премахване на някои игри от компютъра,с Add\Remove не се махат,в последно време компютъра доста се нашашква,а аз не му разбирам много......

ами такова чудовище като да оправя софтуерни проблеми незнам да има

За да се махнат игрите от компютърът опитаи с тези TuneUp,CCCleaner има и още много 100% сигорно е но аз исползвам за сега само тези

• Автор

Благодаря Ви за отговорите,ще ги пробвам ,WinXpMenager,дали го има някъде фрии??

Ами в българското пиратско интернет пространство все ще намериш някой заобиколен път за ползване.

Иначе за премахване ползвай Your Uninstaller. Мен ми върши най-добра работа. :rolleyes:

За отстраняване на грешки в системата и остарели и временни файлове, както ти е препоръчал @b0923 Ccleaner.

Редактирано от frason (преглед на промените)

Аз съм си доволен от CCleaner с нея можеш да правиш поддръжка на компа!

Аз съм си доволен от CCleaner с нея можеш да правиш поддръжка на компа!

Да, но според мен "програма, която да може да поправя софтуерни проблеми вXp-to" е по-скоро нещо такова.

ами такова чудовище като да оправя софтуерни проблеми незнам да има

Уха! Има и още как! Казва се format c: Лекува всички софтуерни проблеми и стабилизира софтуера идеално! Верно пич - ако си си задръстил чак толкова компа - избърши всичко и го налей отново - ще стане за един следобед вместо да губиш дни да се опитваш да го чистиш. След всяко чистене все повече и повече го*ана остават.

• Автор

WinXPManager го тествах преди малко-доста стари игри и разни други ,които не искаха да се махат ,ги почисти.Благодаря на хората ,които ми помогнаха....... :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.