Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся плеър който да отваря .m4v формат

Featured Replies

Имам едни клипчета, които са в .m4v формат. Търсих програми които да отварят този формат, но не можах да се ориентирам. Моля ви за предложения много са ми важни тези клпчета. Благодаря предварително на всеки който вземе участие по темата.

Ей днеска пуснаха новата версия на ГОМ плеъра чете формата без проблем.

• Автор

Да ама не стана. Пак не тръгват. Пускам ги и ми иска драйвери, и като дам на търси и ми изписва че не може да ги намери.

Да ама не стана. Пак не тръгват. Пускам ги и ми иска драйвери, и като дам на търси и ми изписва че не може да ги намери.

Здравей, моят съвет е да си инсталираш K-lite Mega Codec Pack и след това KM Player. Почти няма формат който да не тръгне след тази комбинация.

• Автор

Имам KMPlayer сега инсталирах и K-lite и пак не стана.

Проблемът е че не се сетих да ти кажа че ти трябва и QuickTime Alternative или самият QuickTime.Без него няма да ти тръгне.Сори мой пропуск.

Друг вариант е да конвертираш с FormatFactory в xvid стават идеални.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Ти вярваш ли си на това което си писал.MP4v е видео формат който се използва от някои телефони.iTunes иска инсталиран QuickTime Player който работи с този формат.Няма никакъв DRM copyright protection.Предполагам че човекът иска да си гледа клиповете записани от телефона.Не му трябва iTunes.

Имам едни клипчета, които са в .m4v формат. Търсих програми които да отварят този формат, но не можах да се ориентирам. Моля ви за предложения много са ми важни тези клпчета. Благодаря предварително на всеки който вземе участие по темата.

GOM player го отваря само трябва да инсталираш и от options -> others file type дай slect all

Не бе вече писах че без QuickTime и да го избереш няма да тръгне.Нека да си го сложи.В мега пакета на ка-лайта си го има.

• Автор
GOM player го отваря само трябва да инсталираш и от options -> others file type дай slect all

Това не върши работа.

Инсталирах Xvid, Quick Time, K-Lite Mega Codec Pack, GOM Player, KMPlayer и НИЩО да му се невиди. Да не е от това че съм с Виста?

Здравей, моят съвет е да си инсталираш K-lite Mega Codec Pack и след това KM Player. Почти няма формат който да не тръгне след тази комбинация.

Tова е абсолютно безсмислена комбинация, ако и питащият да е пропуснал да отбележи, че ползва Vista - KMPlayer и GOM Player не използват външни кодеци, имат си собствени, а при нужда си свалят и допълнителни.

Смесването на пакета на K-Lite и плейър със собствени кодеци понякога води до конфликт, отстраняващ се след корекция на някои от настройките по подразбиране в двата корейски плейъра, независимо от ОС.

П.П. Отново със собствени кодеци е и Media Player Home Cinema, също четящ .m4v

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Автор

И с Media Player Home Cinema не става. Отмятам формата пускам клипчето и пише че Рендерирането на файла пропадна каквото и да означава това.

И с виста кодеците не стана също.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.