Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся драйвери за CANYON

Featured Replies

Скрива се за няколко секунди таба и пак се появява

Скрива се за няколко секунди таба и пак се появява

Смени USB порта пробвай на друг!Драйвери на USB контролерите има ли ?

1.Пак не става

2.Маи няма

Май трябва да си отвориш диспечера на устройствата и да видиш има ли питанки там!

Не се сещах как да проверя за това отговорих така :) не няма отметка

Виж инсталирай си последните драйвери за чипсета ,няма логика да не тръгва инсталацията !

Да не е от това че съм инсталирал преди това други драивери и със тях камерата ми дава само черен екран?

Това ми дава като го пусна да се инсталира

Публикувано изображение

Аз не съм казвал че трябва да ги пуснеш да се инсталират. Казах да пуснеш да се обновява и да зададеш да ги търси от папката. То ще си ги намери и инсталира.

Ако искаш ето другият. Той се инсталира. Влизаш във папката и най от долу е едно фотоапаратче. Кликни на него и следвай инструкциите.:

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=QPoMX8CCyzr5bQBY1459921

Натискам на него и нищо не става само ми го стартира като  процес в диспечера този файл vsnp2std.exe

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

А във диспечера има ли го жълтият въпросителен?

Имах предвид диспечер на задачи а в другия диспечер го нямам жълтият въпросителен

Имах предвид диспечер на задачи а в другия диспечер го нямам жълтият въпросителен

Еми значи че вече имаш камера която работи. Пробвай я във скайп.

Със тия драивери които е камерата ми дава само черен екран тях съм ги инсталирал преди да пиша в темата 

Е ти първо не си ли ги деинсталирал, и след това да правиш опити със това което ти дадох?

Не съм ги деинсталирал аз мисля че ще ги замести със тези които инсталирам новите

Не съм ги деинсталирал аз мисля че ще ги замести със тези които инсталирам новите

Е ти си неспасяем случай!Я вземи да заместиш и камерата с някоя нова и ще си решиш проблема!

Не е така. Хайде сега отново. Деинсталираш всичко свързано със камерата. И започваш да следваш съветите, които съм ти дал.Пиши отново. И ако нещо не ти е ясно просто попитай, ще обясня.

Сега ще изтрия всичко и ще почна на ново и като направя всичко ще пиша какъв е резултата

Всичко се оправи като деинсталирах старите и сложих тия които ми даде Мерси много за помощта  ba4o_kiro64

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.