Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на ново дъно

Featured Replies

Здравейте! Ще се купува ново дъно с бюджет до 140 лева.

Видео картата ми е NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB), а процесорът AMD Athlon 6000+.

Последно се спрях на ASUS M3N78 от сайта на Мост (магазинът, от който ще го поръчвам е дилър на фирмата).Какво ще кажете? Идеи?

Вярно, че имало повече модели дъно със същите букви :)

Редактирано от Erlkönig (преглед на промените)

Предлагам това. <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> И ти на кое точно дъно си се спрял защото има много дъна ASUS, които включват в името си M3N78! СПРАВКА

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

Имам въпросното дъно което по горе е посочено а именно GA MA-770DS3 на гигабайт , доста добро и стабилно дъно за парите си , макар че преди 2 месеца си го купих за 120 лева а сега гледам стигнало почти до 150 лева , друго то важно нещо е да гледаш коя ревизия е дъното ако е 2.0 добре но ако е 1.0 не го купувай , изрично попитай коя ревизия е.В по старата ревизия дъното подържа до 125вата процесори а ревизия 2.0 до 140 включително което не е малко , а иначе и двете дъна подържат феном 2 920 и 940 моделите за сокет ам3 , общо взето това е най новото което ще можеш да боднеш на дънцето след време , демек има място за ъпгрейд след време.

Изборите на дъно в ценовия клас са три едното е на МСИ сега не ми се търси модела, но е добър, но е може би малко по-капризен от останалите два. Другите два са GB MA-770-DS3 и новия му заместител GB MA-770-UD3, последното излезе скоро и не е толкова лесно за намиране като цената му е 5-10лв отгоре на DS3, аз лично миналата седмица се сдобих с DS3 и съм много доволен причината пред другите два модела е, че не ми се занимава с капризита на MSI и че го намерих на много добра цена-120кинта и го имаше в магазина не се налагаше да чакам 2-3 дена да го донесът biggrin.gif Ако намериш UD3 като би трябвало да е една идея по-добро от ДС3 все пак се счита за неговия наследник, та впрочем ДС3 го спират от производство, заради УД3.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.