Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HDMI към чинч !

Featured Replies

Имам карта HD4670 която като тв.изход има HDMI. Имали преходник със който мога да си пусна видео към телевизор без HDMI вход? cool.gif

Редактирано от pit
Грешен раздел! (преглед на промените)

може и да има, но ще е доста скъп. Все пак трябва преходника от цифров да промени сигнала на аналогов.

Тази ли е картата - ЦЪК.

Ако не ползваш двата изхода за монитор е по-лесно да си намериш преходник за тях.

• Автор
Тази ли е картата - ЦЪК.

Ако не ползваш двата изхода за монитор е по-лесно да си намериш преходник за тях.

Да това е картата. Незнам дали има преходник за VGA!!!

Да това е картата. Незнам дали има преходник за VGA!!!

Aко става въпрос от DVI -> VGA има.Към 15-тина лева е мисля. А после мисля че може да се намери и от VGA -> 3 чинча , но зависи от ТВ-то. Ако е по-ново трябва да има вход VGA.. :P Друг е въпроса, че през DVI/VGA не можеш да прекараш звук...демек става само през HDMI-a(прекарва и зввук, но не знам какъв преходник ти трябва :speak: ).

• 2 седмици по-късно...

няма такъв филм... ако няма pc-input или hdmi хич не се занимавай... устройството дето търси струва около 80 лв и не си струва

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

Като оглеждах темите, реших, че тук е може би мястото да питам и аз - някой знае ли, дали в България се продават сплитери без захранване, с един вход DVI на два изхода DVI. В "Плесио" има сплитер с такава възможност. Той обаче е с адаптор за 9 v и струва 49 лева, докато по чужбинско има без захранване по $6-$10. И са съвсем малки, за разлика от голямата кутия, която предлага "Плесио". Трябва да вържа два LCD-монитора към видеокарта с един цифров изход. Никога няма да работят и двата, затова не е нужно друго, освен разделяне на сигнала. Плюс това са близо, няма дълги кабели. Сега единият монитор е вързан към аналоговия изход на картата и не може да възпроизвежда видеосигнал.

Благодаря предварително за евентуални отговори :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.