Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде да се оплача от компютърен тормоз?

Featured Replies

Извинявайте, ако вече има такава тема, но не издържам вече! Кажете моля ви, къде да се оплача от компютърен тормоз и следене! Вече една година продължава този ад и не издържам! Към кого да се обърна, защото имам съвсем малко данни за лицето, което ме тормози - само име и фамилия плюс снимка.Искам да спра този тормоз! Човека, който ме тормози е едно момиче, много ревниво, направо откачено, бих казала. Близките и са в неведение какво ми причинява, а трябва да знаят. А на мен ми омръзна от следенето и. Освен това тя работи в компютърна фирма и понеже е хакер, може да навреди на фирмата. sad.gifsad.gifsad.gif

• Отговори 54
  • Прегледи 17,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пред престоящият локум и невиждана простотия, просто ще кажа "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже" и неохотно ще се изнижа от темата. Anne може да се оплакваш колкото искаш и ние да те успокояваме

• Тая вчера я видях на околовръстното .. Много хубаво момиче. Па и еФтино взима. Няма от какво да се оплаче човек ..

• Тцъ! Грешка! Тъй не става. Щом въпросният, Пепи ли беше е решил да е с Даниела, значи той така иска и в случая, авторката на тямата трябвада се оттгели, защото онази няма да се откаже. Ще проща

Зная, че не е етично, но моля, ако някой познава Даниела Изатовска, да каже.Абсолютно сериозна съм.

http://img440.imageshack.us/img440/497/4192021.jpg

Тая вчера я видях на околовръстното .. Много хубаво момиче. Па и еФтино взима. Няма от какво да се оплаче човек ..

Тая вчера я видях на околовръстното .. Много хубаво момиче. Па и еФтино взима. Няма от какво да се оплаче човек ..

Слушай какво, съвсем сериозно говоря! Ако си я виддял - кажи, ако не, спри да се лигавиш!

Амииии, увеличихте ли снимката? Има пъпки на лицето. :P

И в какво се изразява този тормоз? Кажи и може да помогнем.

Влиза във форума в който пиша, преди време ми прати троянски кон, а сега ми е вмъкнала програмата remote admin и ми контролира компютъра. Яд я е, че имам чувства към съпруга и, а вероятно и той към мен, иначе не би била толкова гадна............Зад гърба му го подигра че бил кръгла нула с компютрите и всъщност тя го била научила да работи с компютър. А мен ме обижда и ме подигра че съм анорексичка, дислексичка, че съм оперирана. Следи ми компютъра непрекъснато и вече не издържам.

Пред престоящият локум и невиждана простотия, просто ще кажа "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже" и неохотно ще се изнижа от темата. Anne може да се оплакваш колкото искаш и ние да те успокояваме до края на света, но положението ще си остане същото. Котката винаги побеждава мишката, а точно в тази разправя, с която и аз имах "късмета" да се запозная, ти не си първото. Мисля че разбираш на къде бия и ще ме извиняваш за думите ми, но винаги съм имал лошото качество да бъда директен ..

Егати сериала се заформя тука... Живот ли е да го опишеш...

Пред престоящият локум и невиждана простотия, просто ще кажа "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже" и неохотно ще се изнижа от темата. Anne може да се оплакваш колкото искаш и ние да те успокояваме до края на света, но положението ще си остане същото. Котката винаги побеждава мишката, а точно в тази разправя, с която и аз имах "късмета" да се запозная, ти не си първото. Мисля че разбираш на къде бия и ще ме извиняваш за думите ми, но винаги съм имал лошото качество да бъда директен ..

Тоя път АЗ съм в ролята на котката и ще я хвана!

Егати сериала се заформя тука... Живот ли е да го опишеш...

Какво бе? На всеки може да се случи подобна история. Не виждам нищо ненормално тук.

Тоя път АЗ съм в ролята на котката и ще я хвана!

А вие с нейният съпруг виждали ли сте се някога на живо? :P

Ето я и нея. :P

http://www.atol.bg/?ses=8b5f829987e2c26554...&sid=419202

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А вие с нейният съпруг виждали ли сте се някога на живо? :)

Абсолютно съм съгласен, освен някои моменти като например как мацката работела във фирма и тъй като е хакер може да навреди на фирмата. Пък и като гледам някой в семейни отношения се набутва, та не знам...

А вие с нейният съпруг виждали ли сте се някога на живо? :)

Точно това е интересното.Ние сме бивши съученици, учихме заедно от първи почти до седми клас, много се закачахме.Винаги съм го харесвала и обичала, а за него незнам, той по принцип си е потаен. Но през лтото на 2007 мисля че се видяхме и си изкарахме няколко дни прекрасно - нямаше секс, даже не сме говорили, имаше само закачки, но си изкарахме супер.Похвалих се на момичетата във форума и те се радваха за мен. После през ноември изненадващо се появи гаджето му - тя тогава му беше гадже, но не го каза. Отказваше да каже откъде го познава, но разказа неща, характерни само за гаджетата. Уж беше мила и добра, но опита да ме откаже от него

Тя просто не може да преглътне че ние сме си прекарали добре с него и че май не може да ме забрави, а и още повече че аз съм с увреждания а тя се изживява като най-голямата красавица на земата..

Ами, по погледа и на снимката и аз останах с впечатление, че има голямо самочувствие. Според мен тя няма да го остави. Изглежда като голяма проклетия.

А те вече женени ли са?

Щом той е с нея, а не с теб, значи той така иска. Закачал се е с теб заради добрите стари времена, защото си му приятелка, ама явно той иска да е с нея.

Точно това е интересното.Ние сме бивши съученици, учихме заедно от първи почти до седми клас, много се закачахме.Винаги съм го харесвала и обичала, а за него незнам, той по принцип си е потаен. Но през лтото на 2007 мисля че се видяхме и си изкарахме няколко дни прекрасно - нямаше секс, даже не сме говорили, имаше само закачки, но си изкарахме супер.Похвалих се на момичетата във форума и те се радваха за мен. После през ноември изненадващо се появи гаджето му - тя тогава му беше гадже, но не го каза. Отказваше да каже откъде го познава, но разказа неща, характерни само за гаджетата. Уж беше мила и добра, но опита да ме откаже от него

Тя просто не може да преглътне че ние сме си прекарали добре с него и че май не може да ме забрави, а и още повече че аз съм с увреждания а тя се изживява като най-голямата красавица на земата..

Докато не се изясните кой накъде няма да се оправят нещата. Седнете и говорете като големи хора...

Докато не се изясните кой накъде няма да се оправят нещата. Седнете и говорете като големи хора...

Молила съм я с добро да спре, тя не ще! Иначе аз с психопати не се срещам. Освен в затвора!

Ами, по погледа и на снимката и аз останах с впечатление, че има голямо самочувствие. Според мен тя няма да го остави. Изглежда като голяма проклетия.

А те вече женени ли са?

Щом той е с нея, а не с теб, значи той така иска. Закачал се е с теб заради добрите стари времена, защото си му приятелка, ама явно той иска да е с нея.

Женени са, но той не подозира тя какво прави и какви ги говори зад гърба му. И наистина е голяма проклетия.

Тцъ! Грешка! Тъй не става. Щом въпросният, Пепи ли беше cool.gif е решил да е с Даниела, значи той така иска и в случая, авторката на тямата трябвада се оттгели, защото онази няма да се откаже.

Ще прощаваш, ама сега прочетах набързо някои от твоите писания в друг форум и да знаеш, че 25 години още не си стара мома. Я да видим, кой мъж от тук пишещите смята, че една жена на 25 години е стара мома. В днешно време една жена може и на 35 да се омъжи без да я одумват. Е във вашето село може и да са по-консервативни, ама тук, в моето село - Голямото село, една жена на 25 си е още млада. Поне аз така мисля. Вие какво ще кажете? :)

Молила съм я с добро да спре, тя не ще! Иначе аз с психопати не се срещам. Освен в затвора!

Женени са, но той не подозира тя какво прави и какви ги говори зад гърба му. И наистина е голяма проклетия.

Мъдро решение да не се срещаш с нея.

Щом са вече женени, тогава, колкото и да ти е трудно, трябва да приемеш фактите и да се оттеглиш. Съжалявам! Твоят принц още те чака някъде там, ама този май не е за теб. Щом е с нея, а не с теб, значи той така иска.

Тцъ! Грешка! Тъй не става. Щом въпросният, Пепи ли беше cool.gif е решил да е с Даниела, значи той така иска и в случая, авторката на тямата трябвада се оттгели, защото онази няма да се откаже.

Ще прощаваш, ама сега прочетах набързо някои от твоите писания в друг форум и да знаеш, че 25 години още не си стара мома. Я да видим, кой мъж от тук пишещите смята, че една жена на 25 години е стара мома. В днешно време една жена може и на 35 да се омъжи без да я одумват. Е във вашето село може и да са по-консервативни, ама тук, в моето село - Голямото село, една жена на 25 си е още млада. Поне аз така мисля. Вие какво ще кажете? :)

Мъдро решение да не се срещаш с нея.

Щом са вече женени, тогава, колкото и да ти е трудно, трябва да приемеш фактите и да се оттеглиш. Съжалявам! Твоят принц още те чякя някъде там, ама този май не е за теб. Щом е с нея, а не с теб, значи той така иска.

Пепи ако знаеше каква е, сто на сто съм убедена, че нямаше да се ожени за тая ненормалница!

Anne мисля,че си перфектна за главната роля в някой латино-американски сериал с над 350 серии :)

без лоши чувства ;)

п.п. някой не си е вземал...хапчетата ? :)

Редактирано от 3dfx (преглед на промените)

Пепи ако знаеше каква е, сто на сто съм убедена, че нямаше да се ожени за тая ненормалница!

Моето мнение е, че трябва да го забравиш напълно! Съжалявам, ама трябва да приемеш фактите. Тя си защитава своето, те са женени и той няма да се разведе (в скоро време) с нея. Забрави го напълно! Това е! :)

:)

има достатъчно симпатични ергени, и по готини от твоя - натам се насочи, хайде на новото начало!!

остави тези болни амбиции иначе ти ставаш "ненормалница"

Щото ако продължаваш в този дух всеки ще отблъснеш и ще си останеш стара мома!?

вземи се в ръцете или ще ти препоръчам психотерапвет!!???

За личната драма не знам, но компютърния тормоз може да спре. Повикай някой по-познат приятел да те отърве от "лошите програмки". Да ти инсталира и настрои един здрав firewall. Пък и си сложи сигурни пароли на акаунтите. Паролки от типа 123456 не влизат в тази категория. Що се отнася за оплакването мисля, че отдела за компютърни престъпления в МВР(или нещо такова беше) ще да е инстанцията за оплакване. Винаги можеш да отидеш в местното районно за да те упътят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.