Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ в избора на цвят за декор (цвят на стените) за тийн

Featured Replies

Какъв цвят подхожда за 16-17 годишен тинейджър (цвят на стените в стая), искам нещо по модерно ... скоро ще правим пролетно почистване и така да поукрасим :)

У мои приятели гледам разни скелети незнам си какви... не нямам предвит това.. ;) Просто Цвят на стена :down:

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Какъв цвят подхожда за 16-17 годишен тинейджър , искам нещо по модерно ... скоро ще правим пролетно почистване и така да поукрасим :)

У мои приятели гледам разни скелети незнам си какви... не нямам предвит това.. ;) Просто Цвят на стена :down:

Светло Зелен.

http://www.hosse.bg/Admin/pics/cvqt_155

Нещо такова. Може и по-светло да е от картинката.

Моята стая е в светло розово стои прекрано!

http://www.imotdnes.com/userfiles/p8_42%20(300x225).JPG

Може и нещо комбинирано-светло зелено и светло син!

Лично според мен, трябва и цветовете да ти харесват, и да не са агресивни-щом живееш в тази стая, ако не я ползваш само за спане?!

И още нещо трябва да се съчетае с мебелировката в стаята ти и цветовете в дамаската, примерно.

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Аз харесвам комбинираните, живот и здраве един ден като правиме ремонт така ще процедирам. Иначе нашите направиха тъмносиньо и светлосиньо две по две стени, а братчеда тъмносиньо и патешко жълто две по две, и двата варианта излезнаха доста сполучливи. Но моят съвет е да ползваш тапети, а не латекс. Просто изглежда много по-добре и комбинациите са всевъзможни, наслагваш ги в магазина и виждаш какво ти допада най-много.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Не знам как изглежда в действителност, но на филм много ми допада мексиканския стил. Ярко, наситено и многоцветно. Има един много сладък филм "Бързата работа" със Салма Хайек и оня Чандлър от Приятели (забравих му името). Роднините като дойдоха и решиха да изненадат младото семейство с един освежаващ ремонт, беше станоло много пъстро и жизнено. biggrin.gif

ПП: Аз съм твърдо против тапетите.

За тийнейджъри като че ли е добре да е в по-"стимулиращи" цветове, ако мога така да се изразя. Цвят киви, сочно оранжево във всичките му нюанси, синьо. Дори и жълто – sunset, например – по-тъмните нюанси на жълтото и оранжевото успокояват, по-ярките - стимулират. Веднъж, когато влязох в прясно боядисана в ярко жълто стая, отначало ми беше малко странно, но после се почувствах страшно уютно – толкова слънчево и топло ми стана. По-подходяща е за стаи със северно изложение – в знойните летни дни жълтото може да бъде кофти тръпка при южно гледащи прозорци и стени :ph34r: както и синьо в стая със северно изложение ще ти всява студ, дори през лятото. Така че, съобразете изложението на стаите.

Други цветове – резеда, прасковено, тюркоаз, нежно бледозелено. Капучино, гълъбово и други неутрални цветове, но при тях – според мен – е хубаво да бъде в съчетание с друг цвят (двойка и тройка цветове).

Като цяло, когато говорим с някого за цветове в стая, въобще не само за стени, а за преобладаващ цвят в една стая – винаги свързвам самия човек с някакъв цвят. Така че ако попадна в нечия стая, чийто собственик не си "отговаря на цвета", ми е неудобно, чувствам се сякаш нещо не е наред.

Но не избирайте много тъмни нюанси, особено на цветове, които в тъмния си "диапазон" се свързват със строгост и деловитост. Или ако все пак човекът е такъв, че обича такива цветове, нека те да са само ефект (форми, щампи) на фона на преобладаващ друг цвят.

И за последно – съобразявайте всякакви цветове с цвета на мебели, на ламината (ако сте с такъв, или въобще на пода), всякакви детайли на вътрешното обзавеждане (покривки, завески и т.н.), големината на стаята. Независимо латекс ли, тапети ли, какво ще слагате.

Защо не проверите в интернет за виртуален избор на цвят за стая – има много сайтове с такава виртуална палитра на сайта си.

А между впрочем, някога някъде бях чела, че светът на стаята на човека трябва да е цвета, най-често срещан сред дрехите му / или какъвто цвят са му любимите дрехи. Логично е – счита се, че човек подсъзнателно избира най-близкия му цвят и се обгражда с него. Помислете и върху това ;)

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

Искам само да кажа, че аз лично много харесвам стените да са прасковено розово. Във всекидневната ни е така и е много приятно. Иска ми се и стаята ми да боядисаме така, но трябва да се изнасят много работи и така...

Искам само да кажа, че аз лично много харесвам стените да са прасковено розово. Във всекидневната ни е така и е много приятно. Иска ми се и стаята ми да боядисаме така, но трябва да се изнасят много работи и така...

и на мен тоя цвят ми харесва много готини с тоя цвят

какъв цвят му е компа, нещо да пасне с компа, може би този или това

Какъв цвят подхожда за 16-17 годишен тинейджър (цвят на стените в стая), искам нещо по модерно ... скоро ще правим пролетно почистване и така да поукрасим ;)

У мои приятели гледам разни скелети незнам си какви... не нямам предвит това.. :) Просто Цвят на стена :)

Е тва за мен е човек без собствено мнение... На кой каквото му харесва... Иначе за мен жълтото и синьото му е майката.. ;}

Е тва за мен е човек без собствено мнение... На кой каквото му харесва... Иначе за мен жълтото и синьото му е майката.. ;}

Хаха, разби ме... ;)

Жълтото много детско обаче-като на пиле, по-добре и син и зелен :)

Нещо такова, според мен. И четирите стени в различен цвят, в тон с мебелите, които също да са в различни цветова...

Хаха, разби ме... ;)

Жълтото много детско обаче-като на пиле, по-добре и син и зелен ;)

Защо да е детско? Тъкмо стаята изглежда по-светла, дори и да е на сянка. На нас например кухнята ни е в жълто, но щом казваш, че е детско... Това лято ще се пребоядисва biggrin.gif:P

Нещо такова, според мен. И четирите стени в различен цвят, в тон с мебелите, които също да са в различни цветова...

Много шарено си го представям това... =/

Ами така е решил/а. По-добре се съобрази с мнението му/й (не съм сигурна дали става дума за твое дете или нещо друго). Няма черепи кости все пак...

Светло зелено + червено

Съобрази се с мнението му/и!

Нали е неговата стая, само така ще има желание да си я обитава с кеф и ще се чувства в свои води!

• 8 месеца по-късно...

ако си падаш по "бомбите" графитите става ето така бяла боя + готин граф и ето ти хубава стая ;)

Редактирано от byakuya (преглед на промените)

Ами питай младежа. Той ще живее там. Както му е кеф. Сигурно има любим цвят.

:cool:

Абе вие не разбрахте ли че тинейджъра е тоя който е пуснал темата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.