Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Хора, престанете с личните закачки и квалификации. Който може да помага с нещо - ОК, другото е бошлаф... Веднъж един мъж бил поканен да посети и рая, и ада. Първо отишъл в ада, където всички измъчвани души стояли на маси, отрупани с храна, но не можели да ядат и крещели от глад. Всички имали лъжица, но лъжиците били толкова дълги, че не можели да ядат с тях. Тяхното раздразнение е било тяхното мъчение. А в рая? - За свое учудване в рая човекът видял душите на благословените да седят на същите отрупани с храна маси, но всички били нахранени и доволни. Всеки имал лъжица и лъжиците били дълги като тези в ада, но са можели да ядат колкото си искат, защото се хранили един друг. :ph34r: .

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Това тук не знам какво си написал защото е на руско-германо-австрийски,даже и на португалски има как да го разбера,ако има някой който да го разчете до го напише.

Ако не друго то поне имам претенциите да пиша на съвсем безукорен и разбираем български език. Тука вече прекали със заяждането си на дребно. Аз спирам вече дотук. Няма никакъв смисъл повече да ти отговарям и да се занимавам с тебе. Освен това никога не си позволявам да си отварям повече от един акаунт на даден форум.

Редактирано от zztoppp (преглед на промените)

Два руски спортни канала:

#EXTm3u
#EXTINF:0,Eurosport Ru
http://87.239.31.213:10099
#EXTINF:0,NTV - Sport+
http://87.239.31.213:10100

Ако не друго то поне имам претенциите да пиша на съвсем безукорен и разбираем български език. Тука вече прекали със заяждането си на дребно. Аз спирам вече дотук. Няма никакъв смисъл повече да ти отговарям и да се занимавам с тебе. Освен това никога не си позволявам да си отварям повече от един акаунт на даден форум.

А бре хора и това не мога да го разчета някой ако може да ми го преведе

5 български телевизии - браузър линкове:

БНТ1

bTV

NOVA

Diema - без звук

Eurosport BG - не работи в момента

Редактирано от mcmlxx (преглед на промените)

5 български телевизии - браузър линкове:

БНТ1

bTV

NOVA

Diema - без звук

Eurosport BG - не работи в момента

Някой може ли да извади стримове за симпал плеер от тези линкове.Аз се мъчих но освен бтв и нова другите не тръгват.

Според мен няма смисъл да се вадят - кодирани са. Така през браузър линковете само. Иначе ето ги: rtmp://67.215.244.178/live/bnt1 - title-blive.me pageURL=http://blive.me/embed.php?v=bnt1&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain=www.bgtvspot.net rtmp://174.36.55.76/pull?testkey=fa1f9670cd978aaaff6ecb7faa790aa3/diemabg rtmp://184.173.146.4/pull?testkey=fa1f9670cd978aaaff6ecb7faa790aa3/btvbtv rtmp://213.163.71.198/pull?testkey=fa1f9670cd978aaaff6ecb7faa790aa3/nova123 Евроспорт няма как да го видя - не работи в момента. (testkey - е винаги различен, при презареждане на страницата) Освен това , това са онези от летон дето бяха обиколили нета. Знаете, че сменят в края на стрийма името на телевизията и спират да работят доста често. И тези ще спрат скоро...сигурен съм

Някой може ли да извади стримове за симпал плеер от тези линкове.Аз се мъчих но освен бтв и нова другите не тръгват.

Генерира всеки път различен ключ и е просто невъзможно да го проследиш - но може и да ти тръгне.

http://files.leton.tv/player.swf?file=diemabg&streamer=rtmp://streampoint.leton.tv/pull?testkey=0098ff4be04867986ecff812c1ad7595&stretching=exactfit&width=600&displayheight=450&autostart=true&skin=http://files.leton.tv/leton.zip

ТЕЗИ телевизии се гледат най добре в vlc player.

Според мен най-добре се гледат , така както ги дадох - в браузър линкове, докато не спрат... :)

Според мен най-добре се гледат , така както ги дадох - в браузър линкове, докато не спрат... :)

НЕ е точно така,има голяма разлика сVLC player по добра.

Добре - излишно е да спорим. Обади ми се като ги подкараш на VLC. Ще ми е интересно да видя rtmp - протокол от там без дъмп,..ако разбираш за какво ти говоря

Добре - излишно е да спорим. Обади ми се като ги подкараш на VLC. Ще ми е интересно да видя rtmp - протокол от там без дъмп,..ако разбираш за какво ти говоря

А бре и ти ли си от разбирачите аз писах по горе че с VLC PLAYER работят идеално а ти искаш да ти се обаждам.

А бре и ти ли си от разбирачите аз писах по горе че с VLC PLAYER работят идеално а ти искаш да ти се обаждам.

Абе няма ли кой да го банира вече тоя вирус. И червеният цвят не е ли по принцип запазен за управата на форума или вече има някакви други правила!?

Майтап голям - от разбирачите съм - ДА. Но ти явно не си - за твое съжаление... и скоро няма да се научиш, както се вижда...

Аз пък все още се смятам за аматьор. Е може би вече понапреднал, но все пак аматьор. Ето - изобщо не се притеснявам да си го призная. Защото не страдам от никакви комплекси.

Майтап голям - от разбирачите съм - ДА. Но ти явно не си - за твое съжаление... и скоро няма да се научиш, както се вижда...

ТИ как разбра че не съм се научил като ви гледам тук от група разбирачи човек може да затъпее ,и истинските стримове ги имам под ръка но от такива разбирачи като теб от днес бг няма да пускам тъкмо щях да пусна нови бг тв и вие нас_ахте темата.

Абе няма ли кой да го банира вече тоя вирус. И червеният цвят не е ли по принцип запазен за управата на форума или вече има някакви други правила!?

и като се намери кой да ме банне ти какво печелиш и аз мога да хаквам но не е там въпроса вия тук сте свикнали да няма никой над вас и какво само боза се излива тук много малко са сериозни нещата.

ТИ как разбра че не съм се научил като ви гледам тук от група разбирачи човек може да затъпее ,и истинските стримове ги имам под ръка но от такива разбирачи като теб от днес бг няма да пускам тъкмо щях да пусна нови бг тв и вие нас_ахте темата.

И кои са тия "истински" стримове, дето досега си пускала, че нещо не се сещам.

Истинските стриймове са rtmp протоколи и НЕ МОЖЕШ да ги пуснеш с VLC. Спри със спора - ставаш смешен вече.... Говорихме за горните 5 стрийма от летон, а не това, което сега пусна. Благодаря - останалите ще си ги извадя сам...

Истинските стриймове са rtmp протоколи и НЕ МОЖЕШ да ги пуснеш с VLC. Спри със спора - ставаш смешен вече....

Говорихме за горните 5 стрийма от летон, а не това, което сега пусна. Благодаря - останалите ще си ги извадя сам...

и да ги извадиш са кодирани.....

И кои са тия "истински" стримове, дето досега си пускала, че нещо не се сещам.

ми не знам дали е истина това което казваш но знам че ти за съжаление нито един стриим не си пуснал като хората до сега това го казвам не че нещо против теб имам ели който и да е било

Истинските стриймове са rtmp протоколи и НЕ МОЖЕШ да ги пуснеш с VLC. Спри със спора - ставаш смешен вече....

Говорихме за горните 5 стрийма от летон, а не това, което сега пусна. Благодаря - останалите ще си ги извадя сам...

ЗА горните 5 стрима казвам че рабят с VLC ти пак тома неверни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.