Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Точно така Росенчо и чешеш и то яко,а па кончето нека се прави тука на интересна сега сам си пуснал Планета HD на 12Мб/с много яко.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, какво да ти дава пълния списък просто сменяш ид тук ти е дала 6

http://88.203.160.9/?id=6

сменяш тази цифра 6 на друга и така се сменят и каналите на 1 примерно е БНТ1 и т н, а токена отзад се взима със специален скрипт разработен от KSV, този който прави rtmpdump. Който има този скрипт, гледа. Който не, ще чака на тази или на този троян хоурс да му пусне нещо тук :) Между другото каналите са от Мултимедия.

а ми м/у другото каналите са от вкъщи а не от мм бреей па как разбра че са от мм вия тук за гледане на тв ли сте ели кой от къде е ,е заради това няма бг тв

Точно така Росенчо и чешеш и то яко,а па кончето нека се прави тука на интересна сега сам си пуснал Планета HD на 12Мб/с много яко.

Педалче на 12MB/s или на 12 Мегабита ? Че нещо неясно си го написал.

Аз не мога да разбера, защо като са намерили нещо на което всички ще се зарадват, не казват нищо как да си го нагласиш.

Защо изобщо го публикуват, като ще те оставят да се ядосваш че по някаква причина не се получава.

Пускат се също хиляди безполезни стриймове, от 2 месеца пиша с молба някой да ми намери стриймове на Yle TV и Nelonen 4 Media но явно всеки подминава тази моя молба.

Това са пакети финландски телевизии. Напълно свободни, само че не мога да намеря стрийм, и помолих някой тук ако случайно може да намери.

Редактирано от Росен Александров (преглед на промените)

Линка не работи при мен. Бихте ли публикували начин да се гледа с VLC. Съжалявам за притеснението.

я е спри и я пусни пак

а ми м/у другото каналите са от вкъщи а не от мм бреей па как разбра че са от мм вия тук за гледане на тв ли сте ели кой от къде е ,е заради това няма бг тв

Много яко конче ето от твоята къщичка е и HBO .Росенчо 11500 кб/с малко ги закръглих но ти ги знаеш тия работи как движи HD канал

Trojan Horse, може ли да публикуваш нов стрийм, който да може да се отваря чрез VLC? Блгодаря!

Не чувстваш ли че падаш много ниско с молбата си? Целта на тая е точно тази, да ви направи всички на маймуни. А и струва ми се че представлението и за днес вече завърши.

Не чувстваш ли че падаш много ниско с молбата си? Целта на тая е точно тази, да ви направи всички на маймуни. А и струва ми се че представлението и за днес вече завърши.

вие тук не сте хора за гледане на тв а разпространители и зависчий и кое от къде идва кой го излъчва ние го знаем това и т.н.е затова гледай флаш бг тв и това е,тъкмо се бях наканил да ги пусна свободно и ти пак насра работата като миналия път.

И мен само ме разиграва, ако не можеше нямаше и друг да пусне през vlc. Май само иска да ни унижава, да се молим. Но няма да стане.

И мен само ме разиграва, ако не можеше нямаше и друг да пусне през vlc. Май само иска да ни унижава, да се молим. Но няма да стане.

а на теб ти го дадох само да го пробваш заради другите тв ясно ли ти е а те се включиха и други да коментират след като не съм го разпространил а само да пробваш.

тъкмо се бях наканил да ги пусна свободно и ти пак насра работата като миналия път.

Брееей, това му се казва карък! Ти добричката таман си щяла да ги пуснеш свободно и аз гаменът да взема да опропастя нещата! :D

Значи опира до нежелание. А не че не можело.

вие тук не сте хора за гледане на тв а разпространители и зависчий и кое от къде идва кой го излъчва ние го знаем това и т.н.е затова гледай флаш бг тв и това е,тъкмо се бях наканил да ги пусна свободно и ти пак насра работата като миналия път.

Кого наричаш ти разпространители бе? Ти която или който вече никой не те знае кво си може би си хермафродит, разнасяш най-много по форумите стриймове и се правиш на оборотна или оборотен. Кого наричаш разпространител? Хайде като си толкоз отворена или отворен гледай каналите от руския визио а? Аз ги гледам и на никой не съм ги дал и няма да ви ги дам. Точно заради такива като ТЕБЕ, нищо не съществува повече от 2 дена. Напусни тоя форум и ходи се прави на оборотна там по другите форуми.

Редактирано от DOCS (преглед на промените)

Защо ще ги пускаш свободно дръж си ги така екстра са ето гледай сега превключих на Нова спорт екстра.KSV е професионал за тая работа а ето и ТВ+ от едно конче друго в София по друг метод на гледане.

Ето котенце и трети метод на гледане (така наречения Канзанска врътка)от един кон вихрогон от Варна.И стига вече си дразнила хората че накрая че дойдат ония с качулките и ще те закопчаят .Тогава ще ми излъчваш канал Каре.

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

Защо ще ги пускаш свободно дръж си ги така екстра са ето гледай сега превключих на Нова спорт екстра.KSV е професионал за тая работа а ето и ТВ+ от едно конче друго в София по друг метод на гледане.

Ето котенце и трети метод на гледане (така наречения Канзанска врътка)от един кон вихрогон от Варна.И стига вече си дразнила хората че накрая че дойдат ония с качулките и ще те закопчаят .Тогава ще ми излъчваш канал Каре.

Добре ако тя/той дразни хората, поне ти не дразни нас, и кажи как?!

И какво по-специално има в rtmpdump на KSV което го няма в Обикновения rtmpdump ?

Виждам че този на KSV е за Windows.

Имам същата версия в линукса. Но не мога да разбера някакви разлики ли има ?

Само на мене ли ми угаснаха стриймовете от Нетера, или?

Само на мене ли ми угаснаха стриймовете от Нетера, или?

Навсякъде умряха.

Но и аз мога да бъда гаден...

http://31.13.218.243...ionid=612135838

Росенчо прочети внимателно поста на kучeтo(а токена отзад се взима със специален скрипт разработен от KSV,) там не е казано за никакъв rtmpdump а за скрипт Просто създателя му е и създател на на rtmpdump.Скрипта е като това подобно на Совок взима токена от сайта на мултумедия всеки път като превключиш канала.Сам разбираш че не мога тука да ти дам подробности не съм го създал аз а KSV и то след 5 дена молитви на некои хора не мога тука да ги прецаквам.Това форумче е много пробито за генерални дискусии тука след 2 часа ще е по целия свят и разговора ще ни стане безмислен.Нищо не ти пречи да го попиташ KSV знаеш на кой форуми е па той да реши.Ето тия от НЕТЕРА почнаха с опитите да се защитят.Тая работа е на принципа ако знаеш гледаш ако не знаеш извинявай.

Росенчо прочети внимателно поста на kучeтo(а токена отзад се взима със специален скрипт разработен от KSV,) там не е казано за никакъв rtmpdump а за скрипт Просто създателя му е и създател на на rtmpdump.Скрипта е като това подобно на Совок взима токена от сайта на мултумедия всеки път като превключиш канала.Сам разбираш че не мога тука да ти дам подробности не съм го създал аз а KSV и то след 5 дена молитви на некои хора не мога тука да ги прецаквам.Това форумче е много пробито за генерални дискусии тука след 2 часа ще е по целия свят и разговора ще ни стане безмислен.Нищо не ти пречи да го попиташ KSV знаеш на кой форуми е па той да реши.Ето тия от НЕТЕРА почнаха с опитите да се защитят.Тая работа е на принципа ако знаеш гледаш ако не знаеш извинявай.

Това е на принципа на егоизма да ти кажа аз.

Нито го знам кой е въпросния човек, нито къде да го намеря. Така че егоизма ти е излишен.

Колкото до скрипта видях че просто се е смилил над вас и е компилирал Уиндоус версия. Този който имам вграден в линукс е абсолютно същият.

Аз не съм от клюкарите ако това имаш в предвид. А и защо трябва да го криеш след като вече някой друг е пре.бал работата и Нетера вече се опитват да затворят вратите.

Най-лесно ми е да бъда подъл и да напиша доклад на Нетера, или директно да отида в офиса им, и да ме хванете за оная работа.

Но не е това начина.

Като не искате да го давате поне да не го бяхте публикували, та да не дразните и останалите хора.

Росенчо ти май се ядосваш недей живота не е да се пулиш в една куха кутия има и други развлeчения.И не се е смилил над мене защото ние се познаваме много добре а над некои други които искат да гледат а не да висят по форумите по цел ден и да лапат мухите на Педала ,Коня или некои друг които им подхвърлят разни трохи.Според тебе сега като се пр..ба Нетера треба да прецакаме Мултимедия ,Магелан ИПТВ,Мрежа Net и всичко което работи само защото ти не знаеш а па тия дето гледат вълци ги яли.

Росенчо ти май се ядосваш недей живота не е да се пулиш в една куха кутия има и други развлeчения.И не се е смилил над мене защото ние се познаваме много добре а над некои други които искат да гледат а не да висят по форумите по цел ден и да лапат мухите на Педала ,Коня или некои друг които им подхвърлят разни трохи.Според тебе сега като се пр..ба Нетера треба да прецакаме Мултимедия ,Магелан ИПТВ,Мрежа Net и всичко което работи само защото ти не знаеш а па тия дето гледат вълци ги яли.

Не искам да преебавам никого, просто искам да гледам и аз телевизия. Толкова ли е трудно за разбиране ?!

От редицата безполезни стриймове дето се пускат тук, веднъж някой да напише нещо за българска телевизия, и вече всички се покрихте. Не става така.

А и мегалан и мрежа нет са достъпни само за София, така че.. Нямам достъп до тях, единствено до ММ имам.

След като егоистичното ви поведение е безкрайно. Писах до редакцията на Мултимедия, че някои хора крадат от тях.

Моите извинения. А сега отивам навън да си пия бирата.

Гледам, че нетера стриймовете пак са тръгнали. Така че по-добре гледайте каквото и докогато го има, а не тука да се джавкате като палета.

Росенчо Мегелан са достъпни навсекъде е бачо киро от Попово ги гледа а провайдера мy е съвсем друг,Доктора дето идва тука на форума ги гледа от Лондон,има един от Белград ги гледа и то по най- фасулския начин а ти си седнал да се дръгнеш с мене.Спокойно вземи си сега едно безплатно абонаментче от 8 дена от картина тв сървара им е екстра нема засичане и ХД каналите си вървят е на руски са ама много важно ще го приживеш некак после ще си земеш от друго място и така ,хората чакат с години да се набутат а ти искаш веднага от вратата и дай .Не става тая работа така

Росенчо Мегелан са достъпни навсекъде е бачо киро от Попово ги гледа а провайдера мy е съвсем друг,Доктора дето идва тука на форума ги гледа от Лондон,има един от Белград ги гледа и то по най- фасулския начин а ти си седнал да се дръгнеш с мене.Спокойно вземи си сега едно безплатно абонаментче от 8 дена от картина тв сървара им е екстра нема засичане и ХД каналите си вървят е на руски са ама много важно ще го приживеш некак после ще си земеш от друго място и така ,хората чакат с години да се набутат а ти искаш веднага от вратата и дай .Не става тая работа така

Така си мислиш, тук няма достъп до никой от iptv провайдърите.

Руски телевизии знам от къде да гледам, с перфектно качество, все пак съм руснак е и на половина български но...

Заради такива като вас спряха кранчето на много места хубави които бяха.

Остави ме да си пия бирата. Както ти казах радостта ти ще е кратка. След като не споделяш с никого, а само дразниш публиката.

http://weeb.tv/channels

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.