Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Е Педала нали ви е дал  нова листа  да гледате . Тая не стига ли ти ? Айде да  загробите първо тая пък после мислете за друга .

ЕЕЕ ма недей така в множествено число,че така влизам и аз в това число...

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

то като гледам малко трудно ще се загроби тази

Човека им сложи парола. А сега разнасяйте.

Чак пък човека,с тая парола е станал по елементарен,вървят и с парола така че трябва да търсите ключът от палатката....

Човека им сложи парола. А сега разнасяйте.

Искаш ли да пусна всички проксита с удп от които излъчва и тогава пак да си говорим.Само паролата ще му остане :wink12: :wink12: :wink12:

Редактирано от Bobby77 (преглед на промените)

Ти да не си на щат при доставчиците да следиш кой към кое прокси се е вързал ? :D

TROJAN HORSE,

Поздравявам те за уникалния ти талант да копираш и paste-ваш адреси от файла със списъка на канали ама ако и паролката ти работеше.... ;)

В момента там няма нищичко за крайни потребители! Сървъра вече се ползва от доставчик в София за да си разпространява "кабелната" ;)

Bobby77,

Аз ползвам същия доставчик (бск + gcn + vivacom iptv) но не и същите листи - имам си собствени ;)

Иначе благодаря на всички, които толкова много се постараха да трошат сървъра, наистина 8 гигабитова атака не бях виждал скоро, но нищо не постигнахте :)

Е, може би знаеш мястото от което взимам MagicTV, FenTV HD и Balkanika  - най-много те да паднат  :) няма ги на спътник с такова добро качество.

Таа в крайна сметка за пореден път доказвате колко хубаво може да се закопаете един-друг, аз можех да оставя сървъра без парола за до към 800-1200 човека но се събраха над 2000 + адвокати на телевизиите, всичко това благодарение на знаете кой. Сега сървъра е кодиран и недостъпен за крайни клиенти. А ако ще трошиме бг листи - да започвам ли със телефона на GCN?!

Хайде сега - дръжте се сериозно и ще имате ТВ ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

m3gab0y

ХЕХЕХЕ ама ти се взел много на сериозно радвай се че Цветанов не е на власт че досега да сме те видели по телевизията как качулките те пльосват на масата в хола.хахахахиихихи

Я вземи телефончето че и без това издухах всичко на ски да ми увеличиш малко продажбите.хехехехихихю

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

Ти да не си на щат при доставчиците да следиш кой към кое прокси се е вързал ? :D

Не към торент тв съм смешко.

m3gab0y

БЪДИ спокоен и ПАРОЛАТА ми е в ръцете от мен такива като тоя не могат да ми избягат,харесвам ги такива с пароли..

Е така работи супер а ма трябва да поставиш нещо след COM дерзай    http://streaming.m3gab0y.com/Diema.m3u

Редактирано от TROJAN HORSE (преглед на промените)

m3gab0y

БЪДИ спокоен и ПАРОЛАТА ми е в ръцете от мен такива като тоя не могат да ми избягат,харесвам ги такива с пароли..

Сега я дай на 1000 диви сърби и да видим дали ще издържи сървара от София хахахаха

m3gab0y

Е така работи супер а ма трябва да поставиш нещо след COM дерзай    http://streaming.m3gab0y.com/Diema.m3u

Малко обърка адреса - тук няма ТВ :) толкова ти е акъла ;) Ти (и останалите крайни потребители) достъп вече нямаш и няма да имаш! :)

Сега я дай на 1000 диви сърби и да видим дали ще издържи сървара от София хахахаха

Бяха към 2000 албанци + няколко сериозни ДДоС атаки (8гбпс) но сега и това не им помага. Сега сме точно 2ма :)

m3gab0y

ХЕХЕХЕ ама ти се взел много на сериозно радвай се че Цветанов не е на власт че досега да сме те видели по телевизията как качулките те пльосват на масата в хола.хахахахиихихи

Я вземи телефончето че и без това издухах всичко на ски да ми увеличиш малко продажбите.хехехехихихю

Оооооо за теб съм подготвил специална програма с текущата и миналата власт, споко ;) Таа какво за Цветанов че не разбрах??

Къде бе сърбите са супер вече издумкаха си патроните сега са мирни , това са шиптари босняци македонци и КЕРАМЕТ.На тоя последния е гаранция 100% че след 20 минути целия свят е разбрал и е сложено в 200 реномирани сайта.хехехехихи

Това ли са ти собствените източници? 

Това е лист на потребител от този форум от който взимам каналите заради него. И на 2та имам алтернативен източник, даже са 5 просто за единия ми трябва още 1 чиния към турците. А за чалга канала - просто в момента се взима от там. Но го има на още 2 празни листи (няма го на спътник).

m3gab0y

Програмата е при бай Ставри ти казах вече строг и справедлив стара школа първо бие после пита стаичката е 2Х2 и е озвучена с хитовете на AC/DC.хехехехихихи

Любимата му

xexexexixixi

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

Това е лист на потребител от този форум от който взимам каналите заради него. И на 2та имам алтернативен източник, даже са 5 просто за единия ми трябва още 1 чиния към турците.

Действай смело цяла България разчита на тебе ,но въобще не се прави че правиш услуга на някой след като ти самия си разнесе плейлистата с цел след време да е платено.

m3gab0y

А що се отнася до GCN отдавна  е умрял от мен и още много други риби и не си мисли че сървъра е недостъпен ,такива приятел им правим успешна операция но както и да е няма смисъл да се правя на велик и се успокои малко.

m3gab0y

А що се отнася до GCN отдавна  е умрял от мен и още много други риби и не си мисли че сървъра е недостъпен ,такива приятел им правим успешна операция но както и да е няма смисъл да се правя на велик и се успокои малко.

Аз още си взимам ТВ от там но не и от тези проксита, които вече умират. Всичко все още си работи бързо и не сече.

Действай смело цяла България разчита на тебе ,но въобще не се прави че правиш услуга на някой след като ти самия си разнесе плейлистата с цел след време да е платено.

Явно не си разбрал! Услугата НЯМА да е платена!!! Целта още от началото беше обмяна на качествени, стабилни и стойностни програми, за да може да ги гледаме всички без да трошиме листите на медия центрвоете си. Просто се отказах от торент-тв защото има много дупки в сигурноста.

Всеки, който допринесе към тази услуга получава достъп. ;)

m3gab0y

Малко обърка адреса - тук няма ТВ  :) толкова ти е акъла  ;) Ти (и останалите крайни потребители) достъп вече нямаш и няма да имаш!  :)

Бъди спокоен имам достъп в момента,сменяй паролата,много си елементарен с тая паролка..

Редактирано от TROJAN HORSE (преглед на промените)

Бъди спокоен имам достъп в момента,сменяй паролата.

Сигурен ли си в това, което говориш?!?! Докажи го! ;)

Сигурен ли си в това, което говориш?!?! Докажи го! ;)

Няма какво да доказвам ако има още такива сървърчета ги давай насам,обожавам ги...

Няма какво да доказвам ако има още такива сървърчета ги давай насам,обожавам ги...

Почваш от всички малки ланки в София - те са на същата платформа ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.