Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

http://w1.drundoo.com:1935/DrundooDVR/_definst_/smil:e0820ba7-2c1a-4286-ac1b-f00bb9dcbe61.smil/.m3u8
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

хайде да изпратим със сълзи иптв-то на m3gab0yвече го пипнаха и лека му пръст.... на сървъра!

Нещо май си в грешка, а !?

http://prntscr.com/3tddlp

Откъде толкова злоба в теб, бе, човек !?

Виж и наименованието на темата, в която постваш простотиите си !?

Няма ли бан за този, докога ще го търпи администрацията на сайта  да си развява байряка !?

Редактирано от DjadjiPl (преглед на промените)

Нещо май си в грешка, а !?

http://prntscr.com/3tddlp

Откъде толкова злоба в теб, бе, човек !?

Виж и наименованието на темата, в която постваш простотиите си !?

Няма ли бан за този, докога ще го търпи администрацията на сайта  да си развява байряка !?

Откъде толкова канали?

Редактирано от DoRiLoN (преглед на промените)

Здравейте въпроса ми не е свързан с онлайн телевизия, но все пак е телевизионен, някой знае ли от къде мога да гледам на запис тенис мача между Григор Димитров и Фелисиано Лопес от финала вчера

хайде да изпратим със сълзи иптв-то на m3gab0yвече го пипнаха и лека му пръст.... на сървъра!

Аман от комплексари. И да злобееш и да завиждам никога няма да си като m3gab0y. Той е постигнал толкова много..а ти може само да си мечтаеш за това. Жалка картинка.

който иска заедно да спрем своеволието на мегабоя и да го поставим на мястото му да ми пише ЛС

най малкото знам къде живее къде са му чиниите кабелите за нета и всичко, заедно можем да го сринем със земята тоя

....но понеже тоя .... се мисли за тарикат ще му постна и последната ТВ която му остана за да го сринете съвсем! хахахах.....

И какви са тия нагънати мацаници дето ще сваляш ве, аматьор... Дай нещо от този род:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/69664764/JPG/Cinemax2HD.png

И какви са тия нагънати мацаници дето ще сваляш ве, аматьор... Дай нещо от този род:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/69664764/JPG/Cinemax2HD.png

Мани го тоя, пълен смешник, вече всички го разбраха, че е абсолютен въздухар . Освен да прави всевъзможни опити да руши и да срива нещо наистина ценно, което е създал m3gab0y  и благодарение на който гледаме качествена тв., нищо позитивно и конструктивно няма да видиш от него .  

Няма ли някой с диплома по психиатрия да му напише едно направление за Курило  на тоя Фред :)  Трябва  да се назначи един модератор психоаналитик за комплексари като тоя :) Какво срива и какво нарива не го знам, но  аз от 4 месеца си гледам  от  тая платформа и до сега не е спирала. m3gab0y  си е много точен пич  и проблеми аз лично с него не съм имал а не вярвам и да имам. Аз съм дал  канали и той ми е дал  канали и  всички са доволни. Та  Фреди  ти си сривай пък ние ще си гледаме  и те така докато  ти сменят  хапчетата или изпаднеш в ремисия. :D

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

който иска заедно да спрем своеволието на мегабоя и да го поставим на мястото му да ми пише ЛС

най малкото знам къде живее къде са му чиниите кабелите за нета и всичко, заедно можем да го сринем със земята тоя

Не можеш ли поне за малко да допуснеш, че на тази Земя освен злобни и завистливи (като теб) хора, живеят и такива, излъчващи позитивизъм

и способни да доставят миг щастие и радост на някои други !?

ЕДИТ: Модераторите, поради какви причини дремете и не се вземете в ръце, от кога тази тема се е превърнала в поле за разчистване на междуличностни  спорове и търкания,

аман вече от мръснишки номера, докога ще се толерират такива  като по-долния "професор", капитан ли е там, какъв ли е, той най добре си знае,...а уж и времето е дъждовно, но пак някои

нервноболни не издържат на нервното напрежение...баси клоаката, баси чудото!

само не видях кой и къде е обидил, според мен си спазва правилата на сайта

дори и повече от някои индивиди пишещи в тази тема

dodo00,

и ти ли се правиш от отбора на "умниците" - я виж, ако не ти представлява трудност, какво е наименованието на темата,

там май се споменава нещо за гледане на телевизия, а не как да се пречи да се гледа такава, схващаш ли каква е разликата между двете  неща ?

нали осъзнаваш че всичко е с двойно предназначение, зависи от интересите на дадения човек

програмите с които се пиратстват адресите - дали е написано че се ползват за откриване на стрймове, или са за друго и ние им намираме другото ползване, което е същата работа

...и затова ли, понеже всичко е с двойно предназначение, хората от "групата" ви са призовани да сринат сателитните чинии, и режат кабелите за нета на мегабой, както се изцепи един психар през няколко поста по-горе !?

...баси логиката, баси морала...

Изобщо такива злобни индивиди нямат място в тоя форум .Дойде и метна некво IP  и два шота и срина Берлинската стена  :)

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Някой има ли представа, плейлиста на AlkatrazBG/пост 2408, дали по някакъв начин може да се конвертира в M3U плейлист

На телевизора Самсунг Смарт имам инсталиран nStreamLmod и не представлява трудност такива плейлисти да се конвентират и гледат от флашка

директно на телевизора, без да се ползва компютър и допълнителни плеъри.

Гледам на това приложение има някаква тестова Торент ТВ, обаче не е достъпна, значи не е невъзможно.

Благодаря предварително!

Братушките пишат,че трябва прокси

Торрент ТВ теперь можно смотреть на Samsung Smart TV используя локальный или серверный TS-Proxy.

Для просмотра можно использовать любой видеопроигрыватель поддерживающий плей-листы. Вы просто загружаете плейлист (или отрываете по сылке) в видеопроигрыватель и переключаете каналы из списка плей-листа. Работа происходит через прокси, который выполняет роль "моста в p2p сеть".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.