Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бързо регистриране във всички търсачки

Featured Replies

Някъде бях чел, че може по някакъв начин даден сайт да се регистрира в по-големите световни търсачки (Google, Yahoo...), само чрез един сайт. Има ли такова нещо, или това е поредната лъжа ? Също така има ли някакъв начин за по-бързо регистриране, може би чрез някакъв код, който се вгражда, защото си регистрирах новият сайт в Google преди седмица, а още ми го показва със стария домейн, и по този начин в момента никой не знае а новият ми сайт и се дразня. Който има идеи да пише. Публикувано изображение

P.S. Изтрил съм си history-то на браузъра и сега не мога да намеря сайта, в който бях чел за бързото регистриране.

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Препоръчвам ти ръчно да си регистрираш сайта във всяка отделна търсачка. Сега търсих доста и намерих много платени пакети (250-300лв.), които да регистрират сайта ти в най-популярните търсачки, но не си заслужава, при положение че може да го направиш ръчно точно за няколко часа.

Пробвай тези програми: Dynamic Submission, Add To SearchEngine и Addsite Pro

Погледни информацията за тях в тези сайтове и си ги намери от някой free сървър, но в никакъв случай не плащай на мошениците от download.bg !!!

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

• Автор

Мерси много expoboy за предложените програми, но все пак да питам - някой знае ли защо Google не го показва вече цяла седмица новият домейн ? На какво се дължи това забавяне ?

... но все пак да питам - някой знае ли защо Google не го показва вече цяла седмица новият домейн ? На какво се дължи това забавяне ?

Знаем, но по-добре попитай гугъла и си оптимизирай сайта, работа за няколко минутки е, опитай сам и ако не се получи ще опитаме да ти помогнем Публикувано изображение

Мерси много expoboy за предложените програми, но все пак да питам - някой знае ли защо Google не го показва вече цяла седмица новият домейн ? На какво се дължи това забавяне ?

ако искаш да излезеш за седмица - плащаш. иначе правиш SEO и чакаш, това е положението.

Актуализирането на URL адреси специално в Google може да отнеме до 1 месец. Така че изкачакай.

• 3 седмици по-късно...

http://viralinviter1.com/submit/

Този е безплатен submiter, ще ти препоръчам обаче да си направиш нова поща да не те Flood-нат с присма "вашия сайт беше успешно добавен" и т.н.

Но и ще ти препоръчам да използваш ръчно добавяне в търсачки. Така ще си напишеш Title и Description в търсачките което не е минус. А и знаеш ли какво ще му дойде на ум Google....

http://viralinviter1.com/submit/

Този е безплатен submiter, ще ти препоръчам обаче да си направиш нова поща да не те Flood-нат с присма "вашия сайт беше успешно добавен" и т.н.

Но и ще ти препоръчам да използваш ръчно добавяне в търсачки. Така ще си напишеш Title и Description в търсачките което не е минус. А и знаеш ли какво ще му дойде на ум Google....

Така е... :) Никак не е минус, даже е голям +. Аз бих казал - Потрудиш ли се и погубиш ли малко време, резултата ще е на лице. :wow:

Здравейте,имам сайт от седмица,дадох уж някакво ръчно идексиране за саита ми от google нз какво му е роля та де,може ми само заевка за идексиране съм подал,та видях в ГООГЛЕ акунта ми следното съобщение " On 4/18/09, our engineers will be performing site maintenance from approximately 10:00 AM to 2:00 PM PDT" за кои инжинери имат предвид,за роботите на google за идексирането на саита ми ли нз?Защото не е идексиран още и чакам да се случи ;) Но вупроса ми е кои са тези и какво точно искат да гледат и рравят у реченото време,Само моля буквални преводи няма смисул то си е написано Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Едва ли има голяма полза от автоматично събмитване в много търсачки. Google, Yahoo, MSN и сие формират 90% от пазара. Всичко останало е плява. По-добре се концентрирай върху ръчното събитване в DMOZ, Yahoo, MSN и Google.

Едва ли има голяма полза от автоматично събмитване в много търсачки. Google, Yahoo, MSN и сие формират 90% от пазара. Всичко останало е плява.

По-добре се концентрирай върху ръчното събитване в DMOZ, Yahoo, MSN и Google.

Бе "от много глава не боли" са казали хората :speak: От този сайт можеш да си регистрираш колкото искаш URL в онези търсачки, в които искаш (избираш си ги с отметка) само с едно щракване с мишката. Що да се мори човек да ходи по страниците на всяка търсачка поотделно...
  • 2 месеца по-късно...

Нали като сложите линк към сайта си в директории, форуми, социални мрежи и други сайтове тогава търсачките сами ще забележат сайта ви. Какъв е смисъла да отделяте от времето си, за да добавяте сайт в търсачки?

• 7 месеца по-късно...

НЕ ИЗПОЛЗВАЙ СКРИПТОВЕ! Ще навреди на СЕРПА.

• 7 месеца по-късно...

Може ли някои да ми каже как да си регна форума във Yahoo Търсачката Благодаря предварително :)

• 3 седмици по-късно...

Може да прочетете статията Регистрация в търсачки за един уникален уеб инструмент за полу-автоматично регистриране в много уеб директории.

Този SEO инструмент спестява много време и може да създаде множество линкове към вашия сайт. Плаща се с един SMS или през PayPal.

След като изпратя един сайт ръчно в най-важните 50-60 български уеб директории, използвам този инструмент за допълнителни линкове от англоезични уеб директории.

Списъкът с уеб директории се увеличава постоянно, като се избират такива, които активно одобряват линкове. Има уеб директории с PR5 и дори с PR6. :cheers:

• 1 година по-късно...

Търсачките не откриват ли сами сайта. В смисъл както го прави гугъл? Той го открива и без да му го показваш. Като си направиш линкове и скоро си излиза. Въпросът е на коя страница ще си, но това дали си го добавил в търсачките май няма значение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.