Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с РС под ВИСТА х64

Featured Replies

Здравейте,при мен се получава следния проблем.Както си работи компа независимо дали си в интернет дали работи плеара или играеш някоя игра спира всичко (десктопа стои все едно е на пауза) и не работи нито клавиатурата нито мишката,и до като не рестартираш ръчно не тръгват мишката и клавиатурата.Някои сблъсквал ли се е с такъв проблем и от къде може да е проблема?

Давам цялата ми конфигурация :

Дъното - Asus P5Q

Процесор - Intel Core Quad Q6700 2,66 GHz

Охладителя му е този ( http://www.ocztechnology.com/product...her_cpu_cooler )

Видео картата - ATI RADEON HD3870

Памет - KINGSTON HYPERX 1GB DDR2-1066 CL5 - 4 бр

Захранване - Chieftec CFT-560-A12S

Хард диск - 1000GB Samsung, SATA2, 7200rpm, 32MB - 1 бр

300GB MAXTOR SATA/7200/16MB - 4 бр

Казаха ми че е то захранването,сметнах си консумацията горе-долу с този калкулатор http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

за проба изключих 3 харда и ДВД записвачката и пак прави същия проблем (сметнах с калкулатора мощността и дойде 535 вата значи не е от захранването ).Къде другаде да търся проблема?

Не е задължително да не е от захранването, може да има проблем и да не държи мощност. В повечето случаи ще спира или ще се рестартира ако е от него, не е изключено обаче. Тествай паметта с MemTest. Може дъното ти да губи връзка с паметта при този забив варианти много, нека видим какво ще се случи :)

"Event Viewer" какво показва ? Може да го намериш чрез десен на "My Computer", там "Manage", "Event Viewer" и съответно на "System", ако има някакви грешки ..

Преинсталирай си драйверите на видео картата с най-новите и на мен ми ставаше така първите 2-3 пъти.А имаш ли проблем при повече от 6-7 часа изкл8чен компа да ти забие на зелената лента при вкл8чване и като се рестартира да се оправи.Съмнява мен проблема да е от някъква несъвместимост с вистата,за това питам?

Като сметнах аз с този калкулатор консумацията под 100% товар мисля че не надхвърля 370w да кажем макс.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

• Автор
"Event Viewer" какво показва ? Може да го намериш чрез десен на "My Computer", там "Manage", "Event Viewer" и съответно на "System", ако има някакви грешки ..

Ето това ли е

http://img216.imageshack.us/img216/2315/12345z.jpg

Редактирано от aldin (преглед на промените)

Да. Доста грешчици. Чичко Нортън как так не си го ментал още през терасата? Започни от него.

• Автор
Да. Доста грешчици. Чичко Нортън как так не си го ментал още през терасата? Започни от него.

Коя антивирустна препоръчвате?

Sophos :) Трудно е да се намери, особено за безплатно ползване biggrin.gif затова нещо от сорта на Avast и F-Secure, бягай от нодове, нортани, битдефендари и подобни боклуци.

Такива, които са 64-битови (не х64 съвместима, каквато например е Касперски) и тогава питай в темата за антивирусните коя е по-добрата. cool.gif

ЕДИТ: Comodo IS има х86 и х64 варианти...провери и за други в start64.com...

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.