Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Авто компактдиск!

Featured Replies

Имам един въпрос относно избора на СД за колата ми... На първо място каква марка СД да избера? На ме ми препоръчват Pioneer или Clarion, защото били най-добрите. Аз обаче няма да правя някакви кой знае какви неща в колата като колони, усилватели и т.н. Едва ли ще доловя и някаква кой знае каква разлика в звука, защото ще си ползвам фабричните колони на колата. В момента ще има промоция в Технополис на LG, което има дори и USB вход и дистанционно... Ще сгреша ли ако взема тая марка? Чудя се здраво ли ще е СД-то най-вече и ще сгреша ли ако го взема.

И втория въпрос е дали ми трябва USB на плеяра? Ако има хора, които са го ползвали нека пишат удобен ли е и върши им работа, или е една ненужна екстра...

Благодаря на всички, които ще дадат мнението си :top secret:

Имам един въпрос относно избора на СД за колата ми... На първо място каква марка СД да избера? На ме ми препоръчват Pioneer или Clarion, защото били най-добрите. Аз обаче няма да правя някакви кой знае какви неща в колата като колони, усилватели и т.н. Едва ли ще доловя и някаква кой знае каква разлика в звука, защото ще си ползвам фабричните колони на колата. В момента ще има промоция в Технополис на LG, което има дори и USB вход и дистанционно... Ще сгреша ли ако взема тая марка? Чудя се здраво ли ще е СД-то най-вече и ще сгреша ли ако го взема.

И втория въпрос е дали ми трябва USB на плеяра? Ако има хора, които са го ползвали нека пишат удобен ли е и върши им работа, или е една ненужна екстра...

Благодаря на всички, които ще дадат мнението си :angry:

Да може да свири и от флашка е много удобно и никога не прескача. Има едно сони с вградена памет в панела мисля че беше 1 Гв. Ако си мераклия потърси го. За LG не мога да ти кажа нищо защото ползвам сони и съм много доволен.

А до какви пари.Защото така е трудно да се дава съвет.

До към 200 лв., най добре се разходи по маркетите и си избери.

• 3 месеца по-късно...

Който предлага Пионер казва: Вижте че на европейския шапионат печелят само с наща марка и в редки случаи с Алпин, ама това е професионална техника тяхното.. а не за 200лв.

Аз лично се колебая между Сони,Кенууд,Алпин,Пионер и ДжейВиСи.. Блаупункта остава назад някъде.

Алпина са може би най-скъпите и изглеждат много качествени.

Кенуда са хвалени от много хора.

От Сонито има и недоволни ама не е сигурно от какво. Искам да кажа... самите говорители са много важни за звука не само радиото.

По повод на говорителите... ако искаш добър бас ти трябват голям говорител в добра кутия. и на което и устройство да го закачиш ще имаш прилиен звук. Ама в колата ти дали има добра акустика.. не е много сигурно.

Сонито в техномаркет за 200лв ми изглвжда добре... и се управлява отлично флашката през него. Даже ставала за айпод въпреки че не го пише никъде.

• 3 седмици по-късно...
Сони мой човек.Кой каквото и да ти говори Сони е най-добрата марка

и аз като си търсих сд си мислех за сони но след като се интересувах и разбрах че сервизите са препълнени със сонита чакащи ремонт се отказах и си взех pioneer проблеми до сега съм нямал и съм много доволен , за аудио в кола pioneer си е най-подходящата марка ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.