Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В морето има риби! Децата ни се наплашиха

Featured Replies

В морето има риби! Децата ни се наплашиха

0000068880-article.jpg

Туристите имат какви ли не оплаквания от почивката си.

Някои от тях обаче са не само проява на капризи, но и на откровена глупост, както показва и смешната класация на в. "Дейли телеграф".

Ето десетте "най":

1. Турист на сафари в Африка забелязал възбуден слон и се оплакал, че гледката е провалила медения му месец, защото го е накарало да се чувства "неспособен и неадекватен като мъж”.

2. Гост в хотел в Австралия се оплакал, че супата, която му сервирали, била твърде гъста, нищо, че през цялото време сърбал с удоволствие.

3. "Купихме си слънчеви очила "Рейбан" за 5 евро от уличен търговец и се оказа, че са фалшиви."

4. "Никой не ни предупреди, че в морето ще има риби. Децата ни се наплашиха."

5. "С годеника ми запазихме стая с две легла, но ни настаниха в стая с двойно легло. Вие носите отговорност за това, че сега съм бременна. Това нямаше да се случи, ако бяхме в стаята, която резервирахме първоначално"

6. "Пясъкът не е като този в брошурата. Там е жълт, а този е бял.

7. "Бях ухапан от комар. Никой не ми е казвал, че те хапят."

8. "Записахме се за екскурзия до воден парк, но никой не ни каза, че трябва да си носим бански и хавлии."

9. "Ваш дълг е да ни предупреждавате предварително за шумни или невъзпитани гости в хотела."

10. "Мисля, че в брошурата трябва да се упоменава изрично, че местното магазинче не продава нормални бисквити като карамелени с крем или с джинджър и орехи."

Източник:dnes.bg

1. Турист на сафари в Африка забелязал възбуден слон и се оплакал, че гледката е провалила медения му месец, защото го е накарало да се чувства "неспособен и неадекватен като мъж”.

;)

Какво ли не измислят западняците, в опит да не си платят консумираното! ;)

В морето има риба....боже откъде ли се е взела...!?Скоро гледах в едно предаване подобна тема.Потребителите са готови да стигнат доста далеч в "нелепите "си обвинения.Което пък от своя страна,кара производители,собственици,предприемачи и т.н.да се опитат предварително да отбият атаките на своите клиенти.Дадоха доста "интересни " примери,кат ;) о например на пакетче с фъстъци пишеше "Внимание,може да съдържа ядки" ;)

Поредното доказателство колко тъпи са американците.

Пробват да видят дали ще мине номера.

Меко казано... ;)

Какво ли не измислят западняците, в опит да не си платят консумираното! :blink:

Така си е, то там това се спазва - ако клиент не е доволен му поемат разходите. Най-редовно това се случва в ресторантите...

Това, ако стане в България с такъв шут ще те изритат, ами че и двойно ще ти вземат, задето си се оплаквал biggrin.gif

Така си е, то там това се спазва - ако клиент не е доволен му поемат разходите. Най-редовно това се случва в ресторантите...

Това, ако стане в България с такъв шут ще те изритат, ами че и двойно ще ти вземат, задето си се оплаквал biggrin.gif

Това става в България. Явно не си гледала новините от последните няколко дни. И не само, че не бият западните туристи, ами никой нищо не им прави.

...май имаш предвид англичаните

Това става в България. Явно не си гледала новините от последните няколко дни. И не само, че не бият западните туристи, ами никой нищо не им прави.

Аз въобще нямах предвид западните туристи. Те на тях много ясно, че нищо няма да им кажат, като ги лъжат, взимат им много повече пари, отколкото трябва, но тъй като за тях (туристите) това не са пари- и вълкът сит, и агнето цяло! На западняците им гот, че тук е евтинко, наште се кефят като циганчета на вафла мура(с меламин biggrin.gif ). За сметка на това отношението на българите като обслужващ персонал към други българи е отвратително! Достатъчно съм ставала свидетел на тотална простащина! Затова българите ще ходят на почивки в чужбина!

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Аз въобще нямах предвид западните туристи. Те на тях много ясно, че нищо няма да им кажат, като ги лъжат, взимат им много повече пари, отколкото трябва, но тъй като за тях (туристите) това не са пари- и вълкът сит, и агнето цяло! На западняците им гот, че тук е евтинко, наште се кефят като циганчета на вафла мура(с меланин biggrin.gif ). За сметка на това отношението на българите като обслужващ персонал към други българи е отвратително! Достатъчно съм ставала свидетел на тотална простащина! Затова българите ще ходят на почивки в чужбина!

Ама как да ида на почивка в чужбина,там в морето имало риба,представяш ли си.....!Или пък идеята не е толкова лоша...може и да ги осъдя за това...хехе cool.gif

Някои от тях обаче са не само проява на капризи, но и на откровена глупост, както показва и смешната класация на в. "Дейли телеграф".

Ето десетте "най":

2. Гост в хотел в Австралия се оплакал, че супата, която му сервирали, била твърде гъста, нищо, че през цялото време сърбал с удоволствие.

3. "Купихме си слънчеви очила "Рейбан" за 5 евро от уличен търговец и се оказа, че са фалшиви."

4. "Никой не ни предупреди, че в морето ще има риби. Децата ни се наплашиха."

5. "С годеника ми запазихме стая с две легла, но ни настаниха в стая с двойно легло. Вие носите отговорност за това, че сега съм бременна. Това нямаше да се случи, ако бяхме в стаята, която резервирахме първоначално"

6. "Пясъкът не е като този в брошурата. Там е жълт, а този е бял.

7. "Бях ухапан от комар. Никой не ми е казвал, че те хапят."

8. "Записахме се за екскурзия до воден парк, но никой не ни каза, че трябва да си носим бански и хавлии."

9. "Ваш дълг е да ни предупреждавате предварително за шумни или невъзпитани гости в хотела."

10. "Мисля, че в брошурата трябва да се упоменава изрично, че местното магазинче не продава нормални бисквити като карамелени с крем или с джинджър и орехи."

Източник:dnes.bg

biggrin.gif Голям смях

Ама как да ида на почивка в чужбина,там в морето имало риба,представяш ли си.....!Или пък идеята не е толкова лоша...може и да ги осъдя за това...хехе cool.gif

Ти ще се преспънеш в някоя от тях и тогава ще ги осъдиш biggrin.gif

Ти ще се преспънеш в някоя от тях и тогава ще ги осъдиш biggrin.gif

Да бе да взема да взема да падна някъде там в белия им пясък,който на всичкото отгоре трябваше да бъде жълт....!Ще взема и да се удавя...защото не мога да плувам...а никъде не пише в брошурата че трябва да можеш да плуваш.....!Какви хора...може ли да не предупреждават...! :speak:

Точно американците. Англичаните не са чак толкова ненормално прости.

ето по случая : цък.

Дейли Телеграф е английско регионално издание... но както и да е

Дейли Телеграф е английско регионално издание... но както и да е

Ooo спор няма. Класацията наистина е на въпросното списание, но това не означава, че туристите са англичани. Разбира се може и такива да са, защото и те не са от най-интелигентните, но по проявите съдя, че става въпрос за американци. Ето още малко US олигофрения.

Ето десетте "най":

По този повод: Какво казал слона на голия мъж? "Сладко е ,но можеш ли да дишаш през него?"

Абе IQ-то на планетата е константа,а населението расте..е те тва е резултата m146.gif

Колкото и да не вярвате,те наистина не знаят елементарни неща,като например,че в морето има риба.Бил съм в такова обкръжение за кратко и съм свидетел как един ботор не можа да си отвори минералната вода,че не пишеше накъде се върти капачката.

Bisollini ... това вярно ли ohmy.gif толкова ли са елементарни !?!

Разбира се. Като ги питат от къде идва прясното мляко и яйцата, отговарят "от магазина".

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Като го гледах за първи път това видео се чудех дали не е нагласено biggrin.gif

Те това просто е килър :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.