Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DMT - молекулата на духа

Featured Replies

• Автор

Четох, че през нощта се засилва производството на ДМТ.

Може би това е нещото, което създава сънищата. Нека лекарите тук да кажат какво мислят по въпроса. ДМТ създава тези нощни халюцинации, някои от които предсказват бъдещето или ни предупреждават за нещо. ;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Може би това е нещото, което създава сънищата.

...и побоите по дискотеките biggrin.gif

Може би това е нещото, което създава сънищата. Нека лекарите тук да кажат какво мислят по въпроса. ДМТ създава тези нощни халюцинации, някои от които предсказват бъдещето или ни предупреждават за нещо. ;)

Ти май даваш линкове без да вникнеш в това, което пише там ? още в първия линк (от уики) пише следното :

Химическата му структура е близка до серотонина

Я се върни малко по-нагоре - и аз, и Maat ти обяснихме на лесно смилаем език относно серкеторната функция на епифизата и биологическия часовник.

Защо трябва да повтаряш като папагал едни и същи неща, все едно си стигнала до някакъв кой-знае какъв голям извод и откритие ? Всички тези неща са известни отдавна , изучени са и се използват в ежедневието.

• Автор
Защо трябва да повтаряш като папагал едни и същи неща, все едно си стигнала до някакъв кой-знае какъв голям извод и откритие ? Всички тези неща са известни отдавна , изучени са и се използват в ежедневието.

Значи ДМТ се използва в ежедневието? ohmy.gif

Химическата му структура е близка до серотонина

Близка, но самият серотонин не е ДМТ, нали?

Значи ДМТ се използва в ежедневието? ohmy.gif

Близка, но самият серотонин не е ДМТ, нали?

офффф, туки, а вземи прочети малко де - стига задава тия въпроси.Трябва да ти се обяснява за рецептори, механизми на действие и т.н. Всичко го има в нета.Даже в линковете, които си дала го има.Колко пъти да ти казвам да четеш това, което постваш ? Защо трябва всака тема да се разводнява с елементарни въпроси ?

• Автор

Ако знаете английски и имате време, непременно изслушайте това около едночасово интервю на Whitley Strieber с автора на книгата "ДМТ - молекулата на духа" - Рик Страсман. Много е интересно. И водещият разказва за своите срещи с извънземни - от втората част на интервюто започва разказа си. Непременно изслушайте интервюто, защото мисля, че е доста интересно.

http://www.youtube.com/watch?v=ljNUGF7tcGo...feature=related

U.Ra, изслуша ли това интервю? Там радиоводещият разказва как от години е имал проблеми с извънземните. Една вечер имало много хора в дома му. Той включил видеокамери, за да заснеме извънземните, ако се появят през нощта. И те наистина се появили и имало много очевидци. Един от хората в къщата дори докоснал едно извънземно и се изгорил. Та, много хора го видели, при това хората били в различни стаи. Обаче, видеокамерите не записали нищо.

Обяснението за това може да е ДМТ - затова всички са видели извънземното. Видели са го по един и същ начин, заради масовата психоза - макар да се чудя дали може да има такова масово заразяване, ако хората са в различни стаи. :wow:

Фактът, че на видеото няма нищо показва, че всичко се е случило във въображението им. А може би на Земята никога не е имало извънземни.

А изгарянето, получено при докосването на извънземното - стигма, е в резултат просто на самовнушение. Има документирани такива случаи.

За мен, уважаема, търсене винаги и на всяка цена на тривиални отговори на загадките е доста неинтересно. Така профанизираме света и неглежираме и собственото си битие, свеждайки го само до животинското. Е, + секс /не непременно за размножаване/ + пластмаси и тенекии + малко лустро.

ДМТ е само едно обяснение. Има и куп други. А най-вероятно всичките ни обяснения не струват.

Не че няма и доста явления, напълно обясними конвенционално... :)

• Автор
За мен, уважаема, търсене винаги и на всяка цена на тривиални отговори на загадките е доста неинтересно.

Е, да, понякога истината е доста тривилана и не е толкова бляскава, зашеметяваща и шокираща, както на някои им се иска да бъде. А аз се опитвам да открия истината, а не искам да се самозалъгвам. Аз не хвърча в облаците и много отдавна мина времето, когато и аз гледах така леко романтично и леко възвишено на тези неща - не от друго, а от незнание! Това беше в детските ми години. После постепенно започнах да разбирам, че истината хич не е такава, каквато изглежда на пръв поглед. И не е толкова розова и хората не са най-великите същества, а просто едни кукли на конци, които се манипулират съвсем лесно, за нечии цели. :angry:

Колкото до това, което написах за стигмата - има доказателства, че е от самовнушение. Мога и другите неща да тръгна да ти доказвам.

Разбирам, че ти се иска всичско да е по-хубаво, по-розово и хората да са по-велики, ама това е положението! :)

tuksum, напомняш ми на симпатичните дарвинисти, които твърдят, че хората са произлезли от маймуната, много си забавен/забавна

tuksum, напомняш ми на симпатичните дарвинисти, които твърдят, че хората са произлезли от маймуната, много си забавен/забавна

Виж к'о се получва тука ,когато в млякото има канабис и е с 'кисилинен' резус-фактор("резлив" фактор). biggrin.gifcool.gif

Отлежало мляко в дъбови млекарникаци, реколта 1999-та: "Malted Milk" cool.gif

Редактирано от aeu (преглед на промените)

• 7 години по-късно...

Лично аз имах три положителни трипа и един полу-трип през който в рамките на 1 мин (от общо 5-6) изпитах този ужас за който говорят, когато трипа включва лоши преживявания :D Не знам кога ще се престраша да пробвам отново :idea: Това наистина е най-невероятното нещо, което човек може да изпита... просто никога не знаеш кога ще е невероятно хубаво или същински ад (страшно) Поне от химическа гледна точка е безопасно. Трябва ти само кураж :wink:

тук има онлайн филма със субтитри, ако не ви се тегли от колибка

https://youtu.be/ietEYGDvouw

Прочетете също и книгата!  ето малко извадки от нея http://bit.do/dmtbg

Цялата книга можете да намерите ТУК

Редактирано от asuras
добавена информация (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.