Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Още веднъж за интернет запознанствата

Featured Replies

Убеден съм, че това което се каня да ви покажа е за отделна тема и заслужава специално внимание. Дълго се колебах дали да го предложа на вниманието ви с оглед личния характер на обявата и предоставените в нея данни, но в крайна сметка адреса е разпространяван от самия си автор свободно и мисля, че няма по-добра реклама от настоящата.

Това което ще ви покажа ме накара да се замисля до къде могат да достигнат днес хората в личните си отношения и в общуването в Интернет. Аз лично останах изумен. Другото над което се замислих, е че аз всъщност май не знам какво искам в сравнение с долопосочения пример. Почти се замислих дали да не пусна темата в друг един раздел, но после се замислих за това колко сериозна всъщност е тя.

Ето за какво става дума:

http://www.bulgarimot.com/sociate.asp

Да бъдем откровени - това си е неприлична обява за работа. Аз напълно разбирам човека, но не мога да не се възмутя от меркантилността и формалността на личните отношения: "Аз мога да те освободя, ако настъпи едно от следните обстоятелства: ако присвоиш или изразходваш мои пари или други материални ценности без моето съгласие; ако ме излъжеш или укриеш от мен истината; ако имаш познанията, уменията, възможността и времето да изпълниш поставена задача, но не я изпълниш или я изпълниш небрежно." Да не говорим за разчета на заплатата по месеци... "След петата година ще станеш младши съдружник и ще участваш в разпределението на печалбата от бизнесите." ...както и строгия петилетен план...

Както вече споменах, за мен тези изисквания не могат да бъдат основа за каквато и да е връзка. Такава връзка просто не може да има, поне не в смисъла на "връзка", който повечето от нас имат като понятие.

Хареса ми още заглавието на страницата - "хлебарки - унищожаване на хлебарки в hlebarka.com"... Това подтекст ли крие!?...

А сега как попаднах на това... Въпросното съобщение е получено от една моя приятелка, а тя на свой ред ми го препрати до някъде удивена, до някъде възмутена.

Оставям коментарите на вас.

В случай че автора на обявата попадне на настоящия ми пост и не е съгласен с публикуването му, моля да ме извини и да ми пише незабавно лично съобщение тук, във форума.

Аз съм възмотен !!! Но и от части се удивявам на искреността на този човек. Казва какво търси какво иска и колко дава. Просто точно и ясно. Мисля че няма да остане дълго без асистентка

Абе дали му трябва асистентка или не не се знае, чесно тези са абсолютни психари според мен sad.gif

Знаеш ли какво ще ти прави, и дали ако му се вържеш ще можеш да се оттървеш после от него! Получих подобен призив от горе долу такъв чичка с точен разчет на парите за месеци, личен бюджет изисквания и задължения...ужас незнам, но мисля че това е параван за нещо друго, не мисля че са съвсем искренни sad.gif

Обявата наистина е много добре написана, всичко (уж) си е обяснил човечеца, изглежда дори достатъчно почтена, многообещаваща. Нищо лошо няма в това да си потърси асистетка, дори и по този начин. И като се замисля, наистина няма как да не се намери момиче, което да не се върже на идеята да става лична асистентка, дори да не става дума само изпълнение на бизнес (в невинния смисъл) задължения. То и да става дума само за секс, пак не е чак толкова притеснително. Проблемът наистина идва, когато момичето ще поиска да си ходи от него, а и не знам как биха реагирали родителите на една подобна работа...ама хора има всякакви.

:) Съглана съм с varvarinata, този ще да е някакъв психар!!

А какво ли си мислят близките и познатите на този човек? :)

Тоя е психопат...

А какво ли си мислят близките и познатите на този човек?  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Може и да няма такива

Значи, стана ми интересно кой е този Ясен и кликнах на един от линковете, които е посочил "business web sites www.bulgarimot.com, www.bulgarvoda.com, www.hlebarka.com" и о, изненада - в долния, десен ъгъл стои надписчето "Copyright © 1989-2005 Sapio Corp. All rights reserved".

За хората, които са забравили или не са чували за т.нар. "афера "Сапио"" и Ясен Златков, ето малко инфо.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Не знам как, но обява на 2 пъти бях получавала от него... и то на 2 различни места! Просто ужас! Такива хора на практика разполагат с тези асистентки и могат да ги въртят на малкия си пръст! Кой знае, ако някоя поиска да се откаже по средата на месеца.. сигурно няма и да й плати! А за насилие да не говорим! Много са опасни тези хора! По началом може да буди насмешка, но после.. :eek:

Според мен не човекът има толкова голям проблем, а момичетата които биха се навили да станат негови "асистентки". Те ще трябва да бъдат готови на всичко, тъй като ще им се плаща точно затова.

Той нищо не крие, това, че си търси секс асистентка е ясно заявено - работата ти с мен ще се състои в разработване и управление на нови малки бизнес проекти, маркетинг и реклама, секретарска и домакинска работа и интимно приятелство...

Ами arti има момичета, които ще се съгласят такива които имат проблеми със семейството си или няма къде да живеят и т.н.

А той защо търси по-младички, защото както се казва са малко по-глупави и не осъзнават много неща! Но не го оправдавам и не мога да кажа, че това неговото е нормално!

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Този тип само по погледа може да се разбере че е ПСИХАР.Дано няма такива наивни момичета които да му се вържат.

Ами при такава сума и такова "хубаво" работно място..кои няма да се съгласи..? Човек вижда само това което иска,но неможе да проумее че толкова изгодно нещо за някакво си интимно приятелство е просто лъжа.Надявам се никои да не му се върже,че наивни момичета под път и над път :headphones:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.