Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за избор на лаптоп

Featured Replies

Препоръчайте ми лаптоп до 1300 лв. Ще се използва за интернет, филми и малко игри. Засега съм се спрял на ТОЗИ. Лаптопа е за приятел, които иска да наблегне на добра видео карта и процесор. Ако беше за настолен компютър нямаше изобщо да питам за съвет, но при лаптопите е друга ситуацията. :)

• Автор
Ей тва също е много добро цък

Да, наистина ми се струва добър. Ще помислим.

Според мен този ще му върши добра работа:лаптоп:

Забравих да кажа, че искаме процесoр Intel, не AMD.

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Забравих да кажа, че искаме процесoр Intel, не AMD.

За 1000 лева можеш да вземеш този - цък - минимална е разликата в параметрите и не си заслужава да даваш доста повече парички (около 270), или поне според мен но все пак изборът си е твой :wors:

Изобщо не съм съгласен ,че разликата е миниманлна. Иначе това също е добър лаптоп, по нова година беше перфектна оферта.

Да бе как ли пък не.... 789 лв за лаптоп втора употреба и то HP. При положение , че нов струва почти същите пари . Ти нас тука за балами ли ни имаш?

• Автор
аз не бих дал повече от 789 лв

Без коментар просто...

Да бе как ли пък не.... 789 лв за лаптоп втора употреба и то HP. При положение , че нов струва почти същите пари . Ти нас тука за балами ли ни имаш?

Човека иска и той хляб да яде; просто рекламира сайта (фирмата). :clap:

http://laptop.bg/#/details/ACER/7/2238 Братчед само дето е Ейсър, инъче ми изглежда бомба.

http://laptop.bg/#/details/ACER/7/2246 и това с 3650 доста по-добро от 3470.

http://laptop.bg/#/details/ACER/7/2253 тази G105M незнам точно на какво ниво е, но е по-добра от 3470 99%

Този мисля, че е вече предложен, но не съм сигурен http://laptop.bg/#/details/ASUS/16/2034

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

Acer DELL Fujitsu-Siemens Hewlett-Packard TOSHIBA Sony Lenovo/ ThinkPad Packard Bell Asus Apple

Познайте кои са двете пръчки от изброените марки лаптопи.....Ще помогна малко само за някой, който ще се затрудни: И ДВЕТЕ ЗАПОЧВАТ С А И СА С ЧЕТИРИ БУКВИ

Много ясно че всичките други са проверени с годините марки, а не китайски боклуци!

Ако имаш възможност вземи си нещо марково на къси парички, малко употребявано, или ремаркетирано или внос, не от големите фирми и вериги, а не най-препоръчваните тук пръчки с четири букви ASUS i Acer.

То е като с колите има си стойностни автомобили Мерцедес, Ауди и напудрени новички тояжки Шкодилак, Дачия и т.н ;)cool.gif

Редактирано от disconted (преглед на промените)

Забравяш .че Асус е водеща марка в производството на дънни платки. Що се отнася до компютърна техника Асус е доказана марка. А ма HP са хубави моделите от 1500 лв. нагоре, които са с повече от 1 година гаранция.

съгласен съм за Acer , имат доста добрасерия Travellmate.Това е високия клас.ЗА 1300лв HP Pavilion 1111 мисля че беше

Пак старата песен на нов глас. Напомням, че вече няма "китайски боклуци" и "качествена продукция". Всичко е на едно дередже. От изброените по-горе марки кои не се произвеждат в Китай, а , може би Тошиба или Леново, и те ли са "китайски боклуци"?!

P.S. Китай всъщност е водеща световна сила /за разлика от Полша например/ във всяка една област, включително IT , а това ,че някои са пропуснали този факт си е техен проблем.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

• Автор
Acer DELL Fujitsu-Siemens Hewlett-Packard TOSHIBA Sony Lenovo/ ThinkPad Packard Bell Asus Apple

Познайте кои са двете пръчки от изброените марки лаптопи.....Ще помогна малко само за някой, който ще се затрудни: И ДВЕТЕ ЗАПОЧВАТ С А И СА С ЧЕТИРИ БУКВИ

Много ясно че всичките други са проверени с годините марки, а не китайски боклуци!

Ако имаш възможност вземи си нещо марково на къси парички, малко употребявано, или ремаркетирано или внос, не от големите фирми и вериги, а не най-препоръчваните тук пръчки с четири букви ASUS i Acer.

То е като с колите има си стойностни автомобили Мерцедес, Ауди и напудрени новички тояжки Шкодилак, Дачия и т.н :rolleyes:cool.gif

1-во: Асус и Ейсър - чупени марки (rofl) - супер смях, особено за Асус.

2-ро: Мнението ти не е обективно ! Опитващ се да изкараш някой лев, затова пишеш, че употребявано е по-добро от ново (вече 2x rofl).

3-то: я кажи коя фирма не си произвежда частите в Китай...кажи, кажи, слушам те...

Относно темата - ще поогледаме още малко за някой хубав лаптоп и вече той ще си реши. Засега май Asus-a предложен от колегата kmvasilev е най-добре, защото заради по-слаб процесор, и малко по-малко RAM цената пада с 300 лв, а това са доста пари, а пък и е с добър корпус.

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

То е като с колите има си стойностни автомобили Мерцедес, Ауди и напудрени новички тояжки Шкодилак, Дачия и т.н :)cool.gif

Аха, "цък" е по добър от "този", тука са се събрали пишман продавачи на нотбуци, пардон на лаптопи. HP било калпаво, според едни латвийци с велик нотбук, започваше със А...

Редактирано от ЛукаПачиоли (преглед на промените)

http://www.pcstore.bg/laptopi/Fujitsu-Siem...SEE_110138_005/

А аз си купих това днес. Утре ще пристигне при баща ми, а във вторник ще ми го пратят по една дружка за да го раздвижа. Мисля че за тези пари (добавих си вместо 667мхз памет на 800мхз) - та за тези пари мисля че е страшно добро като цена/производителност :)

Успех :)

Редактирано от genetic (преглед на промените)

Наистина е много добро. Вече продадох един такъв.

А що се отнася за марката лаптопи HP...Гаранцията от 1 година е красноречива.

Аз си купих първия Acer, предложен от vidimiq: http://laptop.bg/#/details/ACER/7/2238. Взех си го преди 1 седмица и мога да кажа, че машинката ми харесва. Купих го от Ardes - Варна за 1160 лв мисля... Но без чанта, мишка и почистващ комплект biggrin.gif Тази машина отговаря идеално на потребностите ми, даже ги надхвърля. Аз няма да го ползвам за игри, макар че едва ли ще имам проблем, ако ми се доиграе. Само едно нещо не ми харесва: процесорът можеше да е по-добър!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.