Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Компа

Featured Replies

Значи какво стана с компа.Ми пускам го,но работи точно 5 сек. и се изключва пробвах с др. захранване даже с две но не е захранването сyмняваме някоя перка на дъното.И ако е от перка на дъното как да разбера коя е,защото има 2! Дъното е:ABIT KG7-Raid

др компоненти са:

IBM Deskstar 75GXP Hard Drive – 30BG

Windows XP Professional

256MB PC2100 DDR RAM

SoundBlaster Audigy Player

Videologic Vivid! XS Kyro 2 & Creative 3D Blaster Geforce Titanium 200

SupraMAX 56i Modem

Sigma Designs Hollywood Plus DVD decoder

Intellimouse Explorer

Pioneer 6X DVD Drive

300 Watt Power Supply Unit

Благодаря на всички писали!

1. Изкарва ли картина на монитора?

2. До къде стига?

3. Има ли пищялка и ако 'да' - пищи ли?

просто остави кутията отворена и пусни компа, така най-лесно ще видиш ако някоя от перките не бачка

• Автор
просто остави кутията отворена и пусни компа, така най-лесно ще видиш ако някоя от перките не бачка

Не е от перките реших да разглобя процесора и се оказа от него баралисаго и са го размурдали,та включих го без охлаждането давидя дали ще запали и трагна,но сега в мен нямам термопаста и утре ще му сложа охлаждането за сега няма да работи :P благодаря на всички писали

• Автор

значи,кто сложих охлаждането на процесора неиска да зарежда само работи но нито като се включва се чува биос чипа нито картина вади.Проверих дали сам сложил правилно охлаждането тои е сложено правилно,разглобих го няколко пъти и пак същото и без охлаждене прави така кво стана незнам :)

значи,кто сложих охлаждането на процесора неиска да зарежда само работи но нито като се включва се чува биос чипа нито картина вади.Проверих дали сам сложил правилно охлаждането тои е сложено правилно,разглобих го няколко пъти и пак същото и без охлаждене прави така кво стана незнам :)

Рестни BIOS-a.Махаш батерията,изчакваш една цигара време и пак я слагаш.На дъното имаш специален джъмпер за целта-може и от там.Виж паметите дали са добре поставени, ако си ги махал!И също така ако ти се е разляла термопастата-погледни да не е зацапала някои от пиновете на процесора.Разкачи всичко друго-хард,опт. у-во....

Редактирано от openmind (преглед на промените)

Дано не си го държал включен повече от 8-10 секунди без охлаждане.

Ако не се оправи със съветите на openmind, пробвай процесора на друго дъно. Ако не запали и там до няколко секунди - отпиши го и търси нов.

• Автор

ми махнах и батерията погледнах и да не сам изкривил някое зъбче на процесора но не сам,пастата е нанесена добре не сам разцапвал,а мисля че не сам го държалл повече от 10 сек.но пак не иска маи нещо се е прецакал процесора

ми махнах и батерията погледнах и да не сам изкривил някое зъбче на процесора но не сам,пастата е нанесена добре не сам разцапвал,а мисля че не сам го държалл повече от 10 сек.но пак не иска маи нещо се е прецакал процесора

Ако намериш начин да го пробваш на друго дъно със същия сокет ще знаеш със сигурност. Само не го дръж дълго включен (до 6-7 секунди и задължително с охладител).

Ако не запали след два-три опита, единствената полза от него е да го сложиш в обикновена фурна на 300 градуса за няколко минути, колкото да му изпадат крачетата. После правиш една дупка с малко свредло в единия ъгъл и го ползваш за ключодържател. Имам такъв от сокет 370, изгорен при включване без охладител. Много е удобен.

• Автор
Ако намериш начин да го пробваш на друго дъно със същия сокет ще знаеш със сигурност. Само не го дръж дълго включен (до 6-7 секунди и задължително с охладител).

Ако не запали след два-три опита, единствената полза от него е да го сложиш в обикновена фурна на 300 градуса за няколко минути, колкото да му изпадат крачетата. После правиш една дупка с малко свредло в единия ъгъл и го ползваш за ключодържател. Имам такъв от сокет 370, изгорен при включване без охладител. Много е удобен.

xaxa така май ще стане.Благодаря на всички писали

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.