Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми лаптоп!

Featured Replies

Здравейте,,

Понеже наближава рождения ден на приятелката ми,бих искал да я изненадам с нов лаптоп.

Моля,препоръчайте ми нещо добро за 1000-1300 лв.

Благодаря предварително cool.gif

Някакви претенции към марката? Каквото и да ти препоръчат гледай да е с не по - малко от 2 години гаранция и да е с Intel процесор. Аз бих ти предложил ето това . Бял е и е много стилен. Иначе това също е мн. добър вариант.

Amilo-то е добър избор още повече че ще е за жена,така че видът на първо място :P .Дори и приятелката ти да е геймър (което ме съмнява) Amilo-то ще я удовлетвори.А за асус-а мисля че също ще отговори на нуждите и,понеже от моя скромен опит за повечето от момичетата компютъра се свежда до чат,поща и сърфиране из мрежата,което ме навежда на мисълта защо не помислиш за нетбук ,батериите държат повече ,а и ако се ползва само за нет е напълно достатъчно,но ти си знаеш.Успех с избора.

Amilo-то е добър избор още повече че ще е за жена,така че видът на първо място :P .Дори и приятелката ти да е геймър (което ме съмнява) Amilo-то ще я удовлетвори.А за асус-а мисля че също ще отговори на нуждите и,понеже от моя скромен опит за повечето от момичетата компютъра се свежда до чат,поща и сърфиране из мрежата,което ме навежда на мисълта защо не помислиш за нетбук ,батериите държат повече ,а и ако се ползва само за нет е напълно достатъчно,но ти си знаеш.Успех с избора.

Аз си купих точно това амило преди седмица. Много много много добра машина. :P

Успех

• Автор

Какво ще кажете за това- http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=534353

Намирам го за доста прилично...

Редактирано от Tornadozzer (преглед на промените)

• Автор
Поразрових се из нета за въпросния лаптоп и намерих доста положителни отзиви :yanim:Мисля да се спра на него...
Поразрових се из нета за въпросния лаптоп и намерих доста положителни отзиви :yanim:Мисля да се спра на него...

Той този мислчя, че го няма вече... (виж модел M51VR-AP105).

• Автор
Той този мислчя, че го няма вече... (виж модел M51VR-AP105).

Хммм за съжаление си прав sad.gif

Ами виж този ASUS M51VR-AP129

• Автор

Двоумя се между тези два http://laptop.bg/#/details/GIGABYTE/17/2212 и http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09043549

Моля,дайте съвет sad.gif

Ако няма да се разнася често насам-натам, ако акцентът са филмите, чата, албуми със снимки и работа (какво беше това по дяволите :rolleyes: ) с офис приложения, счетоводство и подобни аз лично бих предпочел нещо като това - цък Може и това - цък На границата на парите са и дори леко отгоре но аз спазвам принципа - като ще да е гарга да е рошава. Успех с избора laugh.gif

Хммм за съжаление си прав sad.gif

Видя ли модела който ти писах cool.gif (те са почти идентични). cool.gif

Tornadozzer от тея лаптопи на които си се спрял, на Гигабай нямам никакво наблюдение ,а другия е доста по слаб от Амило-то което аз съм ти препоръчал. Асуса който ти препоръчаха по - горе и го няма също е добър, а Асус като цяло са мн. добри. Някъде мярхнах и едно HP ама то е с 1 год. гаранция и не си заслужава според мен.

На SUN_CITY предложението е много добро!

• Автор

Добре,за да не се обървам повече,нека се спрем на следните два модела - ASUS M51VR-AP129 или FUJITSU SIEMENS AMILO PI3525!

Моля,дайте вашето мнение кой от двата да избера?

Някъде мярхнах и едно HP ама то е с 1 год. гаранция и не си заслужава според мен.

Големите батета винаги дават и добра гаранция но е леко по-скъпо това удоволствие - справка

По темата - още един глас за Ейсус, за първи път го споделям в тоя форум biggrin.gif

ASUS M51VR-AP129 - лично мнение :P

Asus M51VR-AP105 e с по-добър процесор (T5800) с 3 GB ram (800 Mhz)... има и четец на пръстов отпечатък (за разлика от модел AP129)

Аз също съм за ASUS .Ползвам на същата марка ходя с него на работа в къщи общо взето навсякъде съм с него и е супер като цена и възможности

и немие създавал проблеми. :rolleyes::):)

Продавам супер запазен HP PAVILION DV9000, купен от САЩ преди няколко месеца.

Характеристики:

Процесор: Intel Core 2 Duo Т9300 на 2.50 Ghz

Памет: 4 GB

Дисплей: 17 инча Widescreen

Твърд диск: 320 ГБ

Оптично у-во: DVD+/-RW

64-битова операционна система

Видео карта: 512 mb Nvidia GeForce 8600GS

Bluetooth finger print

Wireless: Да

Камера: Да (2 мегапиксела)

Батерия нова + още една батерия (двете заедно издържат 6 часа)

Други: USB, LAN, HDMI и други

Операционна с-ма: Уиндоус Виста

Цвят: Черен / Сив

ЦЕНА: по договаряне (с оглед на финансовата криза)

ЗА СПРАВКИ: 0898720930 Васко или скайп: vasko_v_usa

За снимки на лаптопа вижте тук: http://deeronbradley.blogspot.com/2009/04/...ion-dv9000.html

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.