Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за работа

Featured Replies

Здравейте :) Дойде време да сменя стария лаптоп на баща ми с нещо по-ново. Засега съм се спрял на Dell Studio, понеже е с 3 години гаранция и свеж вид. Няма ограничение за бюджет, но изискванията ми са за процесор Intel, поне 2 гб РАМ, видеокарта с поне 256мб собствена памет, wireless и екран между 15" и 17" инча. Лаптопът ще се използва предимно за браузване в Интернет, гледане на филми и работа с Microsoft Word и PowerPoint. Засега съм се спрял на Dell Studio 1735, но с удоволствие бих приел и други предложения ;)

Редактирано от adrenal1n (преглед на промените)

Кажи за какви пари става въпрос иначе ето този асус ми допада повече най-вече като процесор(лично мнение)

Редактирано от andibgpz (преглед на промените)

Лаптопът ще се използва предимно за браузване в Интернет, гледане на филми и работа с Microsoft Word и PowerPoint.

Ок, насочи се към т.н. серии за развлечения (entertainment series), или поне аз така разбирам поставените изисквания. Един разумен максимум на който можеш да се спреш в избора е например този - цък Като допълнителните параметри при избора ти трябва да са Full HD поддръжка и 1920 точици резолюция на дисплея, "външно" видео последна генерация, не чак геймърско заради убийствената цена но някакъв минимум като посочения за да осигури комфорта с новия (вече поостарял де) формат филми и с претоварени с мултимедия страници в уебата, по-качествен звук и озвучителни телца в лаптопа. Това е, успех в избора :)

Здравейте :) Дойде време да сменя стария лаптоп на баща ми с нещо по-ново. Засега съм се спрял на Dell Studio, понеже е с 3 години гаранция и свеж вид. Няма ограничение за бюджет, но изискванията ми са за процесор Intel, поне 2 гб РАМ, видеокарта с поне 256мб собствена памет, wireless и екран между 15" и 17" инча. Лаптопът ще се използва предимно за браузване в Интернет, гледане на филми и работа с Microsoft Word и PowerPoint. Засега съм се спрял на Dell Studio 1735, но с удоволствие бих приел и други предложения :)

Този не изглежда лош по параметри. Видео-картата му е 1ГБ собствена памет - http://www.bglaptop.net/-ACER/Aspire/Acer-...ith-1GB-memory/

• Автор

Засега към това съм се насочил, предимно заради 3-те години гаранция, видеото и цената biggrin.gif Имам 2 пътувания сега и след около 2 седмици би трябвало да ви се похваля с новата придобивка (може и 2 да са :speak: )

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.