Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Win Vista Acer Extensa 5230 Laptop

Featured Replies

Здравейте, преди няколко часа когато си включих лаптопа се опитах отворя една папка , но неможаш само се показа един прозорец. Много ми е станал бавен лаптопа съжелявам че сигурно ви занимавам със глупости но наистина повярвайте ми нямам друга алтернатива. Мерси за вниманието и ако имате съвети пишете че съм се наплашил.

Друго процесорът ми е на 100% незнам дали това е хубаво.

post-87562-1241438052_thumb.jpg

Здравейте, преди няколко часа когато си включих лаптопа се опитах отворя една папка , но неможаш само се показа един прозорец. Много ми е станал бавен лаптопа съжелявам че сигурно ви занимавам със глупости но наистина повярвайте ми нямам друга алтернатива. Мерси за вниманието и ако имате съвети пишете че съм се наплашил.

Друго процесорът ми е на 100% незнам дали това е хубаво.

Какъв прозорец показва при опит да се отвори папка? Излиза ли съобщение в него?

Кликни на този прозорец в снимката на Procesos и ги сортирай по Memory Usage и CPU да видим кое ти тормози толкова процесора и паметта.

От кога е проблема със забавянето и свързваш ли го с инсталация на някоя програма? Кои програми ползваш ежедневно? Какъв антивирус ползваш? Ъпдейтва ли се редовно и сканираш ли често?

Добре е да споменеш колко рам памет има и мощност на процесора (2 Гб и 2 Гхц ли са), операционнатa система лицензирана ли е и включен ли е автоматичния ъпдейт и System Restore? Случайно да си правил backup image на системата с Акронис или подобен софтуеър? Имаш ли CD (или папка на харда) за възстановяване на системата със закупуването на лаптопа?

По оскъдното описание бих предположил като причина вирус. Компетентните по вирусните атаки вероятно ще ти дадат точна информация след допълнителните уточнения.

Редактирано от Trifon73 (преглед на промените)

• Автор
Какъв прозорец показва при опит да се отвори папка? Излиза ли съобщение в него?

Кликни на този прозорец в снимката на Procesos и ги сортирай по Memory Usage и CPU да видим кое ти тормози толкова процесора и паметта.

От кога е проблема със забавянето и свързваш ли го с инсталация на някоя програма? Кои програми ползваш ежедневно? Какъв антивирус ползваш? Ъпдейтва ли се редовно и сканираш ли често?

Добре е да споменеш колко рам памет има и мощност на процесора (2 Гб и 2 Гхц ли са), операционнатa система лицензирана ли е и включен ли е автоматичния ъпдейт и System Restore? Случайно да си правил backup image на системата с Акронис или подобен софтуеър? Имаш ли CD (или папка на харда) за възстановяване на системата със закупуването на лаптопа?

По оскъдното описание бих предположил като причина вирус. Компетентните по вирусните атаки вероятно ще ти дадат точна информация след допълнителните уточнения.

Значи прозорецът който показва са само неговите очъртание сякъш няма силички да покаже всичко.Няма съобщение в него. Това е че ми стана нещот вчера вечер беше много касно и просто го изключих. Отколкото до антивирусната имам ЕССЕТ НОД но никога не сам я актуализирал. Често сканирам днес само 2 и ништо не уткри. паметта му е 1ГБ рам и 2ГХ процесор, операционна система Виста със сигурност е със лиценз защото така ми го продадоха. Автоматичният ъпдейт да а систем ресторе незнам какво е ако е това сас точките вече го пробвах не даде резултати. Не съм си правил такъв фаил а за сиди трябва да потарся но за възтановяване нямам. Аз един пат си го възтанових сас фабичните настройки само че не помня как го направих, сякаш го преинсталирах наново вистата де.

А снимките трябва да ги пратя от него затова ще направя допалнителен пост.

Щом няма CD за възстановяване, би трябвало харда да е разделен на два дяла и на втория да има файлове за възстановяване на системата. За всеки случай намерих процедурата за стартиране на Recovery за лаптоп с твоята марка. Ето я на английски:

"1. Power on the machine

2. At the white ACER BIOS screen, hold the “Alt” key and press the “F10” key simultaneously to start Acer eRecovery

3. Once eRecovery has loaded, click “Restore to Factory Default Settings”

4. Click “OK” to continue

5. From here, the eRecovery process will update all the data on the C: drive and restore a fully functional factory image (approximately 10 minutes).

6. Once eRecovery has run, press “OK” to reboot unit."

Преди да щракнеш снимка с процесите, сортирай ги по RAM и CPU от най-високите проценти към по-ниските. Обърни внимание и дали в момента процесора се използва 100%.

• Автор

Привет! Просто незнам как да ти благодаря! Алти ф10 проработи и вече съм щастлив че всичко се върна към нормалното. :)

otvori>>>>> http://www.hallmark.com/wcsstore/HallmarkS...rds/nfg2687.swf Thank You :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.