Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вечерен бар "Кукуряк" 3 -19:00-0:00

Featured Replies

Без теб не чувам и не виждам смисълаа в живота миии, без тебе да дишам нямам сили знаййй, живота си ми тиииииииииииииии ;):lol6::whist::singer::singer::singer::)biggrin.gif

Добър вечер biggrin.gif

Хей..малка-сладка...без кого толкова не виждаш смисъл в живота kiss.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не виждам никой да има проблеми. Напротив. Хората тихо и кротко си казват, че не им харесва заглавието. Аз съм на същото мнение, защото: - има още един бар "Бар " Заспалите Гугутки " (00.00-07.00)

• Тцъ!

• Чудя се дали долината на розите още е там и дали момета обират цвета или и момците са се включили. Ама твоето или нечие друго?

Хей..малка-сладка...без кого толкова не виждаш смисъл в живота kiss.gif

Какчееее kiss.gif Първо здравей biggrin.gif Ами пея си, зарибих се по една песничка, и ся полудях!Реших да ви навестя малко :)

Ами то крайно време беше...направо ни забрави :)

Много ми е натоварена програмата от две седмици, нямам никво време ... не съм ви забравила (:

Нинче ... де ще ходиш без чичо си Митко ... при кака Илианка ...да ме вземеш ей !!!

Нинче ... де ще ходиш без чичо си Митко ... при кака Илианка ...да ме вземеш ей !!!

Чичо Митко, здравей и на тебе :) Айде идвай, ще се побереш ли в джоба ми ? biggrin.gif Сигурна съм, че Илиачето няма да има нищо против skype-37.gif

• Автор
Котета ли пазеше ... що ли ... абе не е нормално така да атакува куче ... и то ротвайлер :) Луда работа ще е туй ... или е ударела 50 грава валерян и се е напила ;) !

Виви ... на мен да ми се свиди ...

Заповядай :

chivas-regal-12-year-old.jpg

medic_13_st_redbull_f.jpght

606.JPG

Чакам да почерпиш и ти нещо ;) !

Нормално е , приятелю, само ,че вие само знаете да траете, знаеш, че те обичам и затова ти го казвам и не се поддавай на промиване

Никога Виви ... както се казва в една реклама " Само аз, съм аз ! "

Жива и здрава да си !

• Автор
Никога Виви ... както се казва в една реклама " Само аз, съм аз ! "

Жива и здрава да си !

Ти се сърдиш? :)

Виви , Илианка е права ... никой на никого не се сърди ... любовтта е взаимна !

Наздраве !

М/у другото Илианка къде ми се губи Влади ... да не е пак на разходка с лодка :) !

Виви , Илианка е права ... никой на никого не се сърди ... любовтта е взаимна !

Наздраве !

М/у другото Илианка къде ми се губи Влади ... да не е пак на разходка с лодка :) !

Ще се появи тя....(поне така си мисля)! ;)
пияници.....

не мога да разбера как може да употребявате алкохол по това време smile2.gif

Да бе,баси ,това на нищо не прилича....ти нали сега бачкаш...та леко ти се ще да пиеш винце и да лапаш кифтаци...ама нъцки :)

ам ... Док ... лимотатата свърши и си викаме " ай сига зян ши устава ичкията " и като съ почнахми с кака Илианка ... тя на пиво ... аз на твърду ... Малиии !

Да бе,баси ,това на нищо не прилича....ти нали сега бачкаш...та леко ти се ще да пиеш винце и да лапаш кифтаци...ама нъцки :P

няма да казвам в отговор нищо на това изказване, многоуважавана - само ще показвам beee.gif

Ти не знаеш ли, че аз на ангелче небесно приличам -такива работи не употребявам angel.gif

ам ... Док ... лимотатата свърши и си викаме " ай сига зян ши устава ичкията " и като съ почнахми с кака Илианка ... тя на пиво ... аз на твърду ... Малиии !

Минерална водичка, Hanibal - 'горна баня" си пия и си мисля колко ще ви е гадно от утре от тези алкохолища на вас grin.gif

няма да казвам в отговор нищо на това изказване, многоуважавана - само ще показвам beee.gif

Ти не знаеш ли, че аз на ангелче небесно приличам -такива работи не употребявам angel.gif

Минерална водичка, Hanibal - 'горна баня" си пия и си мисля колко ще ви е гадно от утре от тези алкохолища на вас grin.gif

Та за минералната вода "Горна баня " са ми казвали да не я употребявам,защото там откъдето се добива,преди е имало ....всъщност ще спра дотук...за да ти стане още по-гадно,многоуважаеми biggrin.gifbiggrin.gif .Ангелче..... :P

аз пък няма да пия

Ти пък,какво се повреди ohmy.gif

в знак на солидарност с в момента работещите :lighter:

Идвайки от карнавал...лесно да се каже :lighter:

имаше и заря biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.