Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърски стол CyberRocker S708

Featured Replies

Здравейте!

Някой случайно да има такъв стол или да се е сблъсквал с него отблизко? От доста време си мисля да инвестирам стотина лева в президентски стол (или поне в нещо различно от смотаните офис столове), но сега го видях това на промоция в JAR. Не ми трябва заради говорителите, имам си 5.1, но ... все пак става дума за нещо, което повече би се вписало в представата ми за стол (все пак съм геймър). Притеснява ме най-вече фактът, че няма стойка-звезда с колела (значи ще драска паркета) нито крака, което означава, че ще седя прекалено ниско и едва ли ще ми е удобно. В Технополис има по-усъвършенствания модел - S723, който също няма крака ... и той също ми се стори нисък като го видях. Та, някой ако има един от двата или някакъв подобен би ли споделил малко опит от първа ръка? Общо взето бих се зарадвал на информация от сорта - как е дамаската като качество и на какво разстояние от пода се сяда.

Темата е малко безсмислена предвид факта, че може да си запаля гуменките до JAR, но ... все пак мързелът е нещо, с което не се излиза на глава.

Благодаря на всеки, който се включи независимо дали има такъв стол или не.

• Автор
аз пък си мисля за надуваем фотьойл ама отдавна не съм мяркал по магазините из Варна...

Много място заема, а да си играя да го надувам всеки ден по няколко пъти ...

В Метро има подобен на този стол показан от теб и....пробвах го, но не ми хареса. Звукът някак си не беше чист, а за самия стол да не говоря...на толкова твърд стол никога не съм сядал... Най-добре го пробвай и тогава реши дали ще го взимаш. ;)

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Аз съм виждал такъв на живо и чесно казано седалката му е най-много на 30 сантиметра от земята следователно никак няма да ти е удобно да играеш. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.